Postanite gospodarji svojega odziva

9.00 

Cena v zadnjih 30 dneh ni bila spremenjena.

Potrdilo o udeležbi

Potrebujete potrdilo o udeležbi? Vpišite vaše ime in priimek in po ogledu webinarja vam po e-pošti pošljemo potrdilo, ki si ga lahko tudi natisnete.

  • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup.

Opis

"Ko postanemo gospodarji samega sebe, svojega odziva, svojega vedenja, postanemo gospodarji svojega življenja."

Sabina Košmrl Kaučič

  • Kako izstopiti iz ponavljajočih se prepirov, pa naj bodo burni ali pa celo pomenijo dolge dneve ali celo tedne molčanja?

  • Kako pomiriti sebe, preden uspemo izbruhniti in izliti na sogovornika ves svoj bes in mu povedati “kar mu gre”?

Vsi kdaj pristanemo na dnu, prepričani, da smo žrtve, da se nam je zgodila krivica, da smo nemočni, da ni izhoda. Če imamo pripravljena orodja, ki jih na dnu potegnemo iz rokava, postane dno odskočna deska v bolj pristno življenje.

Čeprav se vsak od nas srečuje z unikatnimi izzivi, pa si lahko pogledamo kaj je vsem tem izzivom skupnega – ugotovili bomo, da veliko.

Spoznali bomo, da je njihova osnova enaka. Ta resnica nam ostaja prikrita, dokler se svojim izzivom in bolečim preizkusom in oviram na naši poti le previdno približujemo in jih opazujemo iz varne razdalje in se jim od strahu sploh ne upamo prav približati.

Mi bomo skupaj pogumno zakorakali vanje in jih razgalili ter jih na ta način končno zares spoznali – odkrili njihove šibke točke in svojo moč ter našli načine, kako jih ne le premagati, ampak jih dobesedno izkoristiti za svojo rast in napredek.

Mnenje udeleženke Ive:

“Zanimiva tema, konkretno prikazana in podprta iz osebne strani. Hvala!”

CILJI delavnice:

  • Spoznali boste orodja, metode in tehnike s katerimi se boste opolnomočili, da se v stresnih situacijah ne boste le avtomatsko odzivali, ampak boste znali svoje odzive konstruktivno izbirati.

  • Spoznali boste meditacijo, ki jo boste lahko izvajali vsako jutro za optimalno zastavljen dan.

  • Spoznali boste orodja za delo na svojih vzorcih, prepričanjih in predsodkih, s katerimi se jih boste lahko osvobodili.

  • Osvobojeni boste zasijali v svojih pristnih barvah in tkali bolj pristne odnose, ustvarjali življenjske okoliščine, ki bodo resonirale z vami, ne z vašimi ranami in napačnimi prepričanji.

  • Bolje boste spoznali sebe, se bolj celostno sprejeli.

  • Manj boste sodili in več kreirali.

Prvi Sabinin webinar Postanite srčni učitelj družine in razreda si je ogledalo več kot 800 udeležencev in prepričani smo, da vas bo drugi webinar s svojimi praktičnimi in konkrentnimi primeri navdušil še bolj.
Prijavite se zdaj!

O Sabini Košmrl Kaučič Sabina

Profesorica biologije in filozofije. Avtorica, predavateljica, žena in mama treh otrok, TEDx Ljubljana govornica.

Skozi leta poučevanja na različnih šolah je ugotovila, kaj deluje pri najmlajših, najstnikih, odraslih, ne glede na njihove sposobnosti, talente, socialno ozadje, spol in zanimanja. Spoznala je, kako poučevati in vzgajati, pa tudi bivati z večjim žarom, lahkotneje, brez izgorevanja in stresa. Kar je ugotovila v praksi, je podkrepila z dognanji strokovnjakov in zapisala v svoji najnovejši knjigi »Srčni učitelj«.

Ta dragocena spoznanja zdaj predaja tistim, ki so na kakršenkoli način soudeleženi pri vzgoji naslednje generacije, prepričana, da se v srčni vzgoji in pristnih odnosih skriva potencial, da skozi zaceljenega posameznika zacelimo družbo in svet. Odzivi uporabnikov metod, ki jih predstavlja, potrjujejo, da ima njihova uporaba moč harmonizirati odnose in izboljšati kvaliteto bivanja.

O knjigi SRČNI UČITELJ

Srčni učitelj

Uspešnica Srčni učitelj je namenjena vsem, ki poučujejo, ki so del izobraževalnega sistema in ki so kakor koli soudeleženi pri vzgoji tistih, ki bodo odločali o naši prihodnosti in prihodnosti našega planeta – otrok.

Knjiga je poklon učiteljem in staršem, ki vzgajajo, vodijo in učijo iz srca, z globokim razumevanjem, sočutjem in sprejemanjem edinstvenosti vsakega otroka.

Sabina Košmrl Kaučič

Sabina Košmrl Kaučič

Profesorica biologije in filozofije. Predavateljica, žena in mama treh otrok.

Vizionarka, ki želi pritegniti čim več staršev in pedagogov, da zaživimo na osvobojen način, smo povezani in da vsi skupaj z ramo ob rami ustvarjamo lepšo prihodnost zase in za prihodnjo generacijo.

Naslov