Moj otrok je drama queen

9.00 

Cena v zadnjih 30 dneh ni bila spremenjena.

Potrdilo o udeležbi

Potrebujete potrdilo o udeležbi? Vpišite vaše ime in priimek in po ogledu webinarja vam po e-pošti pošljemo potrdilo, ki si ga lahko tudi natisnete.

  • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup.

Opis

"Kadar se ti otroci ne ukvarjajo sami s sabo, so prav izjemni. Znajo biti sočutni, znajo biti empatični, so pravi amaterski socialni delavci."

Marko Juhant

  • Se vaš otrok nenehno pritožuje?

  • Naredi iz najbolj preproste in nedolžne zadeve pravi cirkus?

Za takšne dramatične otroke imamo poseben izraz: Drama queen otroci. Drama queen (m/ž) otroci zelo pogosto iščejo pozornost, neprestano zahtevajo, da smo v stiku z njimi in imajo neprestano veliko pritožb. Takšen otrok je ranljiv, zelo dramatično odreagira na vsako stvar in neprestano jamra.

V webinarju boste spoznali, kako z njimi ravnati. Kaj je zanje nujno narediti in česa ne smete narediti s temi otroki, da zadeve ne poslabšate. Kako lahko najbolj poskrbite za njih? Kako poskrbite za ostale družinske člane? Kako vzpostaviti njihovo življenje, da bo njihov razvoj tekel normalno naprej?

Webinar je podkrepljen s konkretnimi primeri iz prakse, kako ravnati v najrazličnejših situacijah.

CILJI delavnice:

  • Spoznali boste, kako prepoznamo takšnega otroka?

  • Katere značilnosti imajo ti otroci in katere so njihove prednosti?

  • Dobili boste napotke, kaj ti otroci najbolj potrebujejo.

Marko Juhant je priznan strokovnjak in predavatelj, ki izhaja iz bogatih izkušenj in podaja praktične in realne primere. S svojimi nasveti in vzgojnimi recepti je prodrl pravzaprav že skoraj v vsako slovensko šolo, v vsako družino, ki se je kdaj srečala z vzgojnimi težavami.
Prijavite se zdaj!

O Marku Juhantu

Marko Juhant je specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki kot vzgojitelj, ravnatelj in samostojni pedagog, v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, starše in otroke.

Je konkreten in praktičen, kar se zagotovo v prvi vrsti manifestira tudi skozi zanimiva, predvsem pa poučna predavanja. V šoli sta mu bila najljubša odmor in telovadba, danes pa čas najraje preživlja v naravi.

Je tudi avtor večih knjig o vzgoji (Punce, glavo gor, Pogrešani napotki, Družinska zakladnica, Srečni otroci in Pogovori, skupaj s Simono Levc tudi uspešnico Varuh otrokovih dolžnosti).

Marko Juhant

Marko Juhant

Specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti, pisatelj in predavatelj.

Avtor večih knjig in uspešnic o vzgoji (Punce, glavo gor, Pogrešani napotki, Družinska zakladnica, Srečni otroci in Pogovori, skupaj s Simono Levc je avtor  uspešnice Varuh otrokovih dolžnosti).

Naslov