Opis

"Kako uspešni boste v svojem življenju, je odvisno od tega, kako dobro znate komunicirati."

Gaber Marolt

Odličen odziv na prvi webinar Vzgoja in učenje z manj stresa nas je vzpodbudil, da smo pripravili še naslednji webinar, namenjen staršem. NLP vsebuje res ogromno orodij, ki delo nas staršev bistveno olajšajo, in v življenje naših otrok vnesejo harmonijo in pozitivnost. Ta webinar je korak naprej v svet NLP, korak k vedno bolj uporabnim praktičnim nasvetom.

V  1.delu Vzgoja in učenje z manj stresa smo vam pokazali, kako z otrokom vzpostavite dober stik, da bo lažje sprejemal vaša navodila v nekaj primerih. V nadaljevanju bomo razkrili, kateri so še drugi elementi dobrega stika. Izvedeli boste tudi, kateri komunikacijski kanali obstajajo in kater je tisti, ki ga vi uporabljate najraje. Seveda se boste naučili tudi, kako to ugotovite pri svojem otroku oziroma nasplošno pri ljudeh okoli vas. In ta dejstva boste lahko uporabili, da bo vaše delo z otroci še uspešneje tako pri učenju kot drugače.

Pokazali vam bomo še, kako se izogniti negativnim navodilom (negacijam) in kako otroka spodbujati, da bo počel več tistih stvari, za katere menite, da mu bodo v življenju koristile in še nekaj drugih uporabnih nasvetov.

CILJI delavnice:

 • Spoznati naprednejše metode vzpostavljanja pozitivne komunikacije z otroci.

 • Spoznati svoj preferenčni komunikacijski kanal in komunikacijski kanal drugih.

 • Kako izbrati metode poučevanja, da boste svojemu otroku čimbolj v pomoč.

 • Razvijati dinamične načine pohvale.

 • Kako še vplivati na svoje počutje, da boste vi in vaš otrok lažje v OK stanju.

Že v prvi izvedbi si je serijo webinarjev za starše ogledalo  več kot 1700 udeležencev in prepričani smo, da vas bo posodobljena verzija navdušila še bolj.
Prijavite se zdaj!

Mnenje udeleženke Petre:

“Nova osvojena znanja so mi všeč. Ko pridem domov vsa naspidirana in ko vem, kaj vse me popoldan še čaka, se najprej fajn umirim. Zadeve nato speljem mnogo lažje in vsem je prijetneje. V naši družini je bistveno manj stresa in manj hektike. Bistveno več delam na dobrem stiku z otroki, ki so se pričeli mnogo bolj odpirati, mi zaupati.”

Zaupajo nam, ker…

 • Izvajamo enega najbolj strokovnih treningov nasploh.

 • Treninge izvajajo NLP trenerji z mednarodnimi izkušnjami.

 • Redno vključujemo svetovne novosti s področja NLP in nevrologije.

 • Naši udeleženci dosežejo zavidljive poslovne in osebne rezultate.

 • Smo aktivni tudi v največjih slovenskih podjetjih.

 • So treningi zabavni in duhoviti.

 • Ste nam pomembni vi in treninge naredimo učinkovite za vas!

Mnenje udeleženke Urše:

“Strinjam se, moje ukvarjanje z NLP je vplivalo tudi na moje otroke, predvsem moje zavedanje o pomembnosti dobrega stika.

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt je mednarodni NLPtrener po standardu INLPTA. Je tudi Master coach, poslovni trener in svetovalec. Je izrazito interdisciplinaren in ima bogate osebne in poslovne izkušnje z različnih področij.

NLP na vzgojnem in pedagoškem področju preučuje že skoraj celo desetletje, orodja pa lahko preizkuša tudi v svoji družini s štirimi otroki. Že skoraj deset let sodeluje v raznih organih vrtcev in šol, sodeloval pa je tudi pri posvetih na Ministrstvu za šolstvo.

NLP tečaje lahko pedagogi uveljavljajo tudi kot točkovanje za napredovanje v nazive.

Pri nas so se izobraževali tako številni starši, kot tudi pedagogi iz  naslednjih izobraževalnih inštitucij:

Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne službe, Izobraževalni center Erudio, Fakulteta za elektrotehniko in računalništvo Maribor, OŠ Janka Padežnika, Maribor, Glasbena šola Celje, Dijaški dom Novo mesto, Zavod RS za zaposlovanje, Andragoški center Maribor, Srednja trgovska šola Maribor, Dom Antona Skale Maribor, Šolski center Celje, OŠ Trnovska Vas – Destrnik, OŠ Fram, Skupnost vrtcev Maribor in številni drugi.

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.