Srčni učitelj – Sabina Košmrl Kaučič

Srčni učitelj – Sabina Košmrl Kaučič

23.00 

1 na zalogi

1 na zalogi

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Število strani: 204
  • Prva izdaja: april 2019
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava z zavihki
Kategorija:

Opis

O knjigi

Knjiga je namenjena vsem, ki poučujejo, ki so del izobraževalnega sistema in ki so kakor koli soudeleženi pri vzgoji tistih, ki bodo odločali o naši prihodnosti in prihodnosti našega planeta – otrok.

Skozi knjigo se avtorica sprehodi skozi mite, ki jih sodobna družba še vedno aktivno živi tudi na področju vzgoje in izobraževanja, čeprav našemu življenju niso doprinos in se jih oklepamo le še zato, ker smo jih ponotranjili in “podedovali” brez kritičnega, objektivnega pogleda. Išče tako vzroke, kot tudi rešitve in to na primerih, ki smo jim priča v vsakodnevnem realnem življenju.

Je poklon učiteljem in staršem, ki vzgajajo, vodijo in učijo iz srca, z globokim razumevanjem, sočutjem in sprejemanjem edinstvenosti vsakega otroka.

Knjiga je posvečena tudi vsem tistim pogumnim dušam, ki se bodo pridružili avtorici na poti, kjer ni žrtev in krivcev, kjer smo vsi le ljudje s svojimi lastnimi izbirami in odločitvami.

O avtorici

Avtorica, predavateljica, žena in mama treh otrok je skozi leta poučevanja na različnih šolah ugotovila, kaj deluje pri najmlajših, najstnikih, odraslih, ne glede na njihove sposobnosti, talente, socialno ozadje, spol in zanimanja. Spoznala je, kako poučevati in vzgajati, pa tudi bivati z večjim žarom, lahkotneje, brez izgorevanja in stresa. Kar je ugotovila v praksi, je podkrepila z dognanji strokovnjakov in zapisala v svoji najnovejši knjigi »Srčni učitelj«. Ta dragocena spoznanja zdaj predaja tistim, ki so na kakršenkoli način soudeležni pri vzgoji naslednje generacije, prepričana, da se v srčni vzgoji in pristnih odnosih skriva potencial, da skozi zaceljenega posameznika zacelimo družbo in svet.

Naslov

Na vrh