Najstniki in jeza; kaj deluje in kaj ne?

Original price was: 30.00 €.Current price is: 9.00 €.

Cena v zadnjih 30 dneh ni bila spremenjena.

  • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup.

Opis

"Najstniki so naši največji učitelji."

Špelca Morojna

Imate doma najstnika, ki ne sodeluje z vami, je eksploziven? Ali pa imate najstnika, ki je pred seboj vzpostavil zid in nikakor ne morete do njega, se z njim pogovarjati, je zaprt vase, z vami komajda spregovori kakšno besedo?

Najstniki so tisti, ki osvobajajo od nas, staršev. Borijo se za novo, ne sprejemajo našega načina razmišljanja. Kot starši moramo biti zelo fleksibilni, da gremo v korak z njihovim razmišljanje. Na nekaterih področjih nam to uspe bolj, na drugih manj.

Otrok je vaš učitelj.  Velikokrat nas vodi predpostavka, da so viri vseh težav, ki jih imamo z našim odraščajočim otrokom, v njem. Pa je to res? Dr. Špelca Morojna pravi, da ne. Da lahko skozi vašega najstnika prepoznate sebe. Namesto, da rešujete odnose z njim (ali kogarkoli drugim), se obrnite vase. Si najprej dovolite čutiti in občutiti čustva. S tem se boste znebili bremen, se osvobodili. Ponovno se boste lahko čustveno povezali z ljudmi okoli vas.

Izvrstna predavateljica Špelca Morojna vam bo s tem webinarjem pomagala, da se bodo vaši odnosi v družini obrnili na bolje oziroma  se spremenili za vedno. 95% jeze, ki jo vidimo pri najstnikih, namreč sploh ni jeza, četudi tako izgleda. Pomagala vam bo, da se boste s težavami soočili, ne več bežali od njih, si dovolili izraziti, kaj čutite in se ponovno povezali z otrokom.

CILJI delavnice:

  • Z otrokom ali otroki, če jih imate več, boste pričeli ustvarjati globoke in iskrene odnose.

  • Tam, kjer je bila prej tišina, se boste pričeli ponovno pogovarjati. Objemati, kjer je bila prej razdalja. Graditi mostove, kjer je bil prepad.

Čustva so vaš kažipot. Ko si dovolite, da jim prisluhnete, se vam bodo začeli dogajati pravi čudeži!
Prijavite se zdaj!

O Špelci MorojnaŠpelca Morojna

Dr. Špelca Morojna je mama treh otrok, zaljubljena v naravo. Je lastnica zelo uspešnega podjetja, trdno na tleh, polna energije in neusahljiv vir idej. Verjame besedam njegove svetosti Dalai Lame, ki je rekel, da bodo zahodne ženske rešile svet, in jih sama tudi uresničuje.

Je kreatorka metode F.E.E.L., ki je plod 26-letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Ta metoda spreminja življenja po vsem svetu.

Izkušnje si je nabirala kot doktorica znanosti na FERI Maribor in kot ustanoviteljica ter prva slovenska svetovalka za dojenje IBCLC v neprofitni organizaciji Štorklja. Ob delu je končala šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa, svoje znanje pa nadgrajuje pri priznanih mednarodnih mentorjih.

Danes je predana mentorica tisočim študentom in diplomantom, ki se udeležujejo njene akademije, delavnic in programov v Poslovno Duhovni Akademiji.

O knjigi POMAGAJTE NAJSTNIKU (in ostalim ljudem okoli sebe) IZRAZITI JEZO

Uspešnica je namenjena vsem, ki ne želite več tlačiti svojih občutkov, ampak jih želite spoštovati kot svoje najboljše življenjske vodnike. Namenjena je vsem tistim, ki želite do tega pomagati tudi drugim.

Je vaša podpora v trenutkih, ko ne veste, kako naprej. Je zgodba, zgrajena na letih izkušenj avtorice, je zgodba iz resničnega življenja. Zgodba mame treh otrok, ki kljub padcem in oviram nikoli ne odneha.

Če si tudi vi upate iskreno pogledati v svojo človeško izkušnjo, potem vam bo ta knjiga v izjemno pomoč. Ob vas bo, ko vam bo težko in ko se boste veselili svojih uspehov. Najbolj od vsega pa vam bo pomagala podpora in to, da vas nekdo sliši in ne obsoja.

Špelca Morojna s knjigo

Špelca Morojna

Uspešna podjetnica in mama treh otrok.

Kreatorka metode F.E.E.L., ki spreminja življenja po vsem svetu.