Postanite srčni voditelj družine in razreda <strong>2. DEL</strong>
Postanite srčni voditelj družine in razreda 2. DEL
€30.00   €15.00

Postanite srčni voditelj družine in razreda 2. DEL

Postanite srčni voditelj družine in razreda 2. DEL

30.00 15.00

  Do webinarja nas loči še:
  0
  0
  0
  0
  dni
  0
  0
  ur
  0
  0
  minut
  0
  0
  sekund
 • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup. Dan pred začetkom webinarja boste po e-pošti prejeli povezavo za ogled webinarja.

Opis

"Kar bomo vtisnili v otroke, bo živelo v njih in jih oblikovalo, in v veliko primerih bodo to popotnico tudi predali naprej."

Sabina Košmrl Kaučič

Predstavljamo vam 2.del iz priljubljene serije webinarjev Postanite srčni voditelj družine in razreda, ki so poželi med gledalci izredno veliko zanimanje. Webinarje vodi izvrstna predavateljica Sabina Košmrl Kaučič, ki navdušuje s svojo srčnostjo, toplino in predanostjo cilju, ki si ga je zadala – ozavestiti čim več staršev in pedagogov, da si dovolijo pri vzgoji in poučevanju uporabljati nove metode in tehnike za lepše, mirnejše, bolj radostno in pristno življenje.

V prvem delu smo se poglobili v veliko praktičnih, resničnih, življenjskih primerov iz razreda/družine. Ogledali smo si škodljivost tradicionalnih pristopov, ki zahtevajo, da starejši pripravijo otroke do tega, da se prilagodijo, sprejmejo, uklonijo pravilom in ukazom na račun samih sebe: svojih hotenj, želja in nagnenj.

V drugem delu vam bo predavateljica predstavila metodo F.E.E.L., ki omogoča odraslemu, da končno začne “popravljati” odsev (otrokovo moteče vedenje) v izvoru samem. Posebej bomo govorili o tem, kako v konfliktu na “otročje” vedenje ne odreagira iz ran, vzorcev in starih prepričanj ter tako tudi sam postane otročji, ampak kako lahko v konfliktih ugleda svoje rane, neizražene občutke in jih zdaj izrazi oz. poceli. Na ta način se bosta z otrokom globlje spoznala, se pristno povezala in stopila ven iz začaranega kroga. Spoznali bomo različne tipe otrok/najstnikov in pristope, ki delujejo pri njih. Predstavila bo tudi nekaj vprašanj Access consciousnessa in izpraševanje misli po Katie Byron.

Podala bo nekaj tipičnih primerov  ter pokazala, kolikokrat se neuspešno borimo z mlini na veter. Pa ne zato, ker bi bili nesposobni, neumni ali šibki, ampak zato, ker nas prenapeti um drži v ujetništvu, dokler se z uporabo teh orodij ne osvobodimo in znova uspešno povežemo s seboj.

S temi orodji začnemo vzgajati drugače. Niti mi in niti otroci se ne rabimo odrekati delu sebe, da bi zadovoljili nekoga drugega. Naučimo se urejati lastno čustveno prtljago in zanjo prevzemati odgovornost ter tako veliko bolj stabilno stati na lastnih nogah in uspešneje komunicirati. Otroci ostanejo povezani s seboj, slišijo svoje pristne želje in veliko bolj uspešno ter intuitivno sledijo svoji poti. Ker jim ne nalagamo ran in dvomov vase, lahko tej poti tudi zelo uspešno sledijo. Svoj poklic in nadaljnje izobraževanje ter poslovno in življenjsko pot izbirajo veliko bolj v skladu s samim seboj – kar jim zagotavlja večjo zadovoljstvo, zdravje in srečo ter uspeh tudi na dolgi rok. Učenje tega, kar te pristno veseli, ni muka in delo, ki te kliče se ne čuti kot odrekanje – zato je manj upora in delo v razredu/družini lepše teče.

Mnenje udeleženke Petre:

Your Content Goes Here

“Izvrstno. Odlično. Noro dobro predavanje. Zanimivo. Že dolgo me ni kakšno predavanje tako pritegnilo. Všeč mi je bila sproščenost, iskrenost, karizmatičnost predavateljice, ki govori iz sebe. Hvala!”

CILJI delavnice:

 • Z orodji boste začeli kreirati drugačno realnost in svojim učencem/otrokom ne boste predali težke popotnice, ki ste jo prejeli sami, ampak jim boste prepustili možnost izbire in srčnih odločitev, kar bo otroke osvobodilo in jim omogočilo, da že zgodaj v življenju stopijo na svojo pravo pot, ki jih bo popeljala proti celostnemu obilju.

 • Starši in učitelji se boste znebili teže, krivde, tesnobe, zaskrbljenosti, občutkov ujetosti in brezizhodnosti ter našli mir in ljubezen, sprejemanje in zaupanje v otroke ter jih spuščali iz nadvlade, ki le navidez nudi skrb in ljubezen, v resnici pa duši in omejuje.

 • Preverjeno boste zaživeli veliko bolj lahkotno, pristno in povezano.

Prvi del te delavnice si je ogledalo več kot 650 udeležencev in prepričani smo, da vas bo drugi del navdušil še bolj.
Prijavite se zdaj!

Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup. Dan pred začetkom webinarja boste po e-pošti prejeli povezavo za ogled webinarja.

O Sabini Košmrl Kaučič Sabina

Profesorica biologije in filozofije. Avtorica, predavateljica, žena in mama treh otrok.

Skozi leta poučevanja na različnih šolah je ugotovila, kaj deluje pri najmlajših, najstnikih, odraslih, ne glede na njihove sposobnosti, talente, socialno ozadje, spol in zanimanja. Spoznala je, kako poučevati in vzgajati, pa tudi bivati z večjim žarom, lahkotneje, brez izgorevanja in stresa. Kar je ugotovila v praksi, je podkrepila z dognanji strokovnjakov in zapisala v svoji najnovejši knjigi »Srčni učitelj«.

Ta dragocena spoznanja zdaj predaja tistim, ki so na kakršenkoli način soudeleženi pri vzgoji naslednje generacije, prepričana, da se v srčni vzgoji in pristnih odnosih skriva potencial, da skozi zaceljenega posameznika zacelimo družbo in svet. Odzivi uporabnikov metod, ki jih predstavlja, potrjujejo, da ima njihova uporaba moč harmonizirati odnose in izboljšati kvaliteto bivanja.

O knjigi SRČNI UČITELJ

Srčni učitelj

Uspešnica Srčni učitelj je namenjena vsem, ki poučujejo, ki so del izobraževalnega sistema in ki so kakor koli soudeleženi pri vzgoji tistih, ki bodo odločali o naši prihodnosti in prihodnosti našega planeta – otrok.

Knjiga je poklon učiteljem in staršem, ki vzgajajo, vodijo in učijo iz srca, z globokim razumevanjem, sočutjem in sprejemanjem edinstvenosti vsakega otroka.

NAKUP KNJIGE

Sabina Košmrl Kaučič

Sabina Košmrl Kaučič

Profesorica biologije in filozofije. Predavateljica, žena in mama treh otrok.

Vizionarka, ki želi pritegniti čim več staršev in pedagogov, da zaživimo na osvobojen način, smo povezani in da vsi skupaj z ramo ob rami ustvarjamo lepšo prihodnost zase in za prihodnjo generacijo.