Moj rokovnik – Sabina Košmrl Kaučič

15.90 

2 na zalogi

2 na zalogi

  • Prva izdaja: junij 2021
  • Format: A5
  • Vezava: integralna z zavihki

Opis

"Nanj sem izredno ponosna - uporabniku bo zagotovo doprinos, saj je zares uporaben, hkrati pa navdihuje in vabi v razmišljanje "izven okvirjev"."

Sabina Košmrl Kaučič

O rokovniku

Rokovnik 2021/2022 – v prihodnjem šolskem letu bo spremljevalec pedagoških delavcev, staršev ter učencev, da bodo le-ti z njegovo pomočjo ne le veliko bolj  organizirani, ampak tudi motivirani, notranje stabilni, pozitivno naravnani, medsebojno povezani in kreativni.

Avtorica Sabina Košmrl Kaučič je leta 2019 izdala uspešnico Srčni učitelj. Odziv je bil neverjeten in knjiga je doživela že dva ponatisa. Iz njene vsebine so nastala tudi predavanja za starše, pedagoške kolektive, aktive, seminarji, webinarji, vlogi, blogi in razne delavnice. Leta 2021 je nastal še rokovnik.

Rokovnik odlikuje, da je:
– pregleden: uporabnike in uporabnice spodbuja in jim omogoča, da si optimalno načrtujejo leto, mesec, teden, dan;
– opremljen z vsem bistvenim: vsebuje prostor za zapis vsakodnevnih obveznosti, označene ima praznike in posebne dneve, cikle lune, citate, ilustracije iz Srčnega učitelja, poseben del za kontakte in zapiske, urnik.
Rokovnik je izdan v A5 formatu, njegova vezava je integralna z zavihki, kar pomeni, da je trpežen, odporen in hkrati ne pretežek.
Njegovi listi so kvalitetni in primerni za veliko zapiskov, idej, utrinkov.
Ni lepljen, ampak je šivan – da lahko vsebuje okrasno in zaznamovalno vrvico, katera uporabniku olajša iskanje pravega mesta in zato, da listi kljub pogosti uporabi prav gotovo ne bodo nikoli izpadli.
Kot profesorica in mati treh otrok, ki brez dobrega rokovnika nikakor ne zmore usklajevati vseh svojih obveznosti in organizirati ter preživeti uspešnega leta, je Sabina vanj vključila vse tisto, kar je skozi leta poučevanja v rokovnikih uporabljala in si želela, ter se znebila balasta, ki ga niso uporabljali niti njeni kolegi.

O avtorici Sabini Košmrl Kaučič

Pisateljica, predavateljica, žena in mama treh otrok je skozi leta poučevanja na različnih šolah ugotovila, kaj deluje pri najmlajših, najstnikih, odraslih, ne glede na njihove sposobnosti, talente, socialno ozadje, spol in zanimanja. Spoznala je, kako poučevati in vzgajati, pa tudi bivati z večjim žarom, lahkotneje, brez izgorevanja in stresa. Kar je ugotovila v praksi, je podkrepila z dognanji strokovnjakov in zapisala v svoji najnovejši knjigi »Srčni učitelj«. Ta dragocena spoznanja zdaj predaja tistim, ki so na kakršenkoli način soudeležni pri vzgoji naslednje generacije, prepričana, da se v srčni vzgoji in pristnih odnosih skriva potencial, da skozi zaceljenega posameznika zacelimo družbo in svet.

Naslov