Kar mislim in čutim, vpliva na moje življenje

Kar mislim in čutim, vpliva na moje življenje

9.00 
Najnižja cena v 30 dneh: 9,00 €

Potrdilo o udeležbi

Potrebujete potrdilo o udeležbi? Vpišite vaše ime in priimek in po ogledu webinarja vam po e-pošti pošljemo potrdilo, ki si ga lahko tudi natisnete.

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  Do webinarja nas loči še:
  0
  0
  0
  0
  dni
  0
  0
  ur
  0
  0
  minut
  0
  0
  sekund
 • 27. 2. 2023 ob 20.30 – 21.10

 • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup. Dan pred začetkom webinarja boste po e-pošti prejeli povezavo za ogled webinarja.

Opis

"Humor in igro jemljite bolj resno – v stiku s partnerjem in otrokom!"

Nada Mulej

 • “Kako preizprašati svoje misli, prepričanja in čustva in jih po potrebi spremeniti, da me bodo podpirala pri starševstvu in partnerstvu?”

 • “Kako prepoznati prepričanja, ki jih kot starš prenašam iz svoje primarne družine in prenašam na svoje otroke?”

 • “Kako naj poskrbim zase in svoje notranje stanje v nekaj preprostih korakih?”

Naše delovanje velikokrat izvira iz naših močno zasidranih prepričanj in mnenj o nas samih, svetu in življenju na sploh. Prepričanja lahko pridobimo od staršev, širše družine, prijateljev, vrstnikov, učiteljev ter splošne družbene okolice.  Ta prepričanja so ponavadi tako močno zasidrana v nas, v našo podzavest, da jih velikokrat sploh ne prepoznamo kot prepričanja, ampak jih razumemo kot golo resnico, ki odraža realnost. A velikokrat temu sploh ni tako. Na svet in na dogodke, ki se nam dogajajo, nato gledamo na podlagi teh prepričanj, ki jih imamo o sebi in svetu, in če so naša prepričanja negativna, omejujoča, nam preprečujejo delovanje v smeri tistega, kar si želimo. Neko pozitivno prepričanje nam tako omogoči akcijo, napredek, na drugi strani pa nas negativno prepričanje omejuje in zadržuje.

V tem webinarju vas bo izvrstna predavateljica in NLP trenerka Nada Mulej popeljala skozi preproste tehnike za spremembo prepričanj, ki pomagajo spremeniti naše mnenje o sebi in svojih sposobnostih.

Pokazala vam bo nekaj strategij za zadovoljne starše – in otroke:

 1. Ljubezen do sebe: Recite adijo strogemu samokritiku!
 2. Ljubezen do partnerja: Zakaj sva se srečala in zaljubila?
 3. Jasne meje otrokom: Sem tvoja-a mama(oče), ne tvoj prijatelj-ica!

CILJI delavnice:

 • Naučili se boste prepoznati izvor svojih prepričanj in čustva, ki jih ta povzročajo.

 • Ob primeru se boste naučili sprostiti omejujoče prepričanje o sebi ali svojih odnosih v družini.

 • Znali  se boste povezati z notranjim mirom in z njim pogledati na svojo prvotno in sedanjo družino.

 • Vzpostavili boste vzvode za prepoznavanje svojih notranjih stanj in upravljanje z njimi.

   

O Nadi Mulej

Nada Mulej je profesorica slovenskega jezika in primerjalne književnosti, mednarodno potrjena trenerka in NLP master coach (INLPTA)in avtorica številnih uspešnic. Je tudi predavateljica na višji šoli, uspešno pa vodi tudi svoje podjetje. Vodi delavnice o učenju, nastopanju, svetovanju, coachingu, NLP, osebnostni rasti in kreativnem pisanju.
Je tudi prejemnica nagrade ACS za posebne dosežke v izobraževanju odraslih.

Zase pravi, da je njeno osebno poslanstvo  navdih ljudem na poti uresničevanja njihovih sanj in odkrivanja virov moči, širjenje kulture vseživljenjskega učenja, kulture medosebnega in pisnega sporazumevanja, njeno največje zadovoljstvo pa je odkrivati notranje vire moči pri sebi in drugih na omenjenih področjih.

O knjigi Rdeča nit

Rdeča nit

Knjiga s podnaslovom Sam svoj coach v času sprememb je navdih za vašo osebnostno rast, hkrati pa ponuja orodja vsem, ki delate z ljudmi kot vodje, trenerji, svetovalci ali coachi. Z razmišljanjem, občutenjem, in pisanjem skupaj z avtorico odkrivate svojo rdečo nit. Ko se povežete z njo, delujte z integriteto, navdušenjem in strastjo in postanete neustavljivi kot posameznik ali v timu.

Nada vas vabi na vznemirljivo potovanje k sebi, v katerem boste na več kot dvajset načinov odkrivali svoje notranje zaklade. Ko boste prisluhnili svojemu notranjemu coachu, boste enaindvajsetega odkrili kar sami.

Rdeča nit je vitaminski koktejl, ki vam daje moč, da hodite po svoji poti in se spomnite svojih pristnih, pozabljenih, in skritih virov moči in sposobnosti. Spomni vas, kako ohraniti hladno gorivo in toplo srce v času sprememb ter zasebno in poslovno živeti in delovati v skladu s svojimi vrednotami. Skozi niz preprostih razlag, vaj, osebnih izkušenj in vtisov vas vodi od sprejemajoče povezave s seboj k iskrenemu stiku z drugimi.

Nada Mulej

prof., NLP master trenerka, NLP master coachinja in limbična coachinja

Naslov

Na vrh