Rdeča nit- Nada Mulej

20.00 

Ni na zalogi

Ni na zalogi

  • Število strani: 138
  • Izdaja: 2020
  • Format:  13,3 × 20,6 cm
  • Vezava: trda vezava
Kategorija: Oznaki: ,

Opis

O knjigi

Knjiga s podnaslovom Sam svoj coach v času sprememb je navdih za vašo osebnostno rast, hkrati pa ponuja orodja vsem, ki delate z ljudmi kot vodje, trenerji, svetovalci ali coachi. Z razmišljanjem, občutenjem, in pisanjem skupaj z avtorico odkrivate svojo rdečo nit. Ko se povežete z njo, delujte z integriteto, navdušenjem in strastjo ter postanete neustavljivi kot posameznik ali v timu.

Nada vas vabi na vznemirljivo potovanje k sebi, v katerem boste na več kot dvajset načinov odkrivali svoje notranje zaklade. Ko boste prisluhnili svojemu notranjemu coachu, boste enaindvajsetega odkrili kar sami.

Rdeča nit je vitaminski koktejl, ki vam daje moč, da hodite po svoji poti in se spomnite svojih pristnih, pozabljenih, in skritih virov moči in sposobnosti. Spomni vas, kako ohraniti hladno gorivo in toplo srce v času sprememb ter zasebno in poslovno živeti in delovati v skladu s svojimi vrednotami. Skozi niz preprostih razlag, vaj, osebnih izkušenj in vtisov vas vodi od sprejemajoče povezave s seboj k iskrenemu stiku z drugimi.

O avtorici

Nada Mulej je profesorica slovenskega jezika in primerjalne književnosti, mednarodno potrjena trenerka in NLP master coach (INLPTA)in avtorica številnih uspešnic. Je tudi predavateljica na višji šoli, uspešno pa vodi tudi svoje podjetje. Vodi delavnice o učenju, nastopanju, svetovanju, coachingu, NLP, osebnostni rasti in kreativnem pisanju.
Je tudi prejemnica nagrade ACS za posebne dosežke v izobraževanju odraslih.

Zase pravi, da je njeno osebno poslanstvo  navdih ljudem na poti uresničevanja njihovih sanj in odkrivanja virov moči, širjenje kulture vseživljenjskega učenja, kulture medosebnega in pisnega sporazumevanja, njeno največje zadovoljstvo pa je odkrivati notranje vire moči pri sebi in drugih na omenjenih področjih.