Vzgoja in dober partnerski odnos

9.00 

 • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup.

Opis

"Izzivi in težave so zato, da jih ozavestimo, zdravo in primerno razrešimo in s tem naberemo izkušnje in modrosti, da v bodoče hitreje in bolj učinkovito rešujemo nove izzive. Tako si polnimo življenje s pozitivnimi potrditvami in se vedno bolj zavedamo, da proaktivna drža nosi uspehe, zadovoljstvo in mir v sebi."

Melita Kuhar

Ljudje, ki vzdržujejo in gradijo močna razmerja z njihovimi partnerji,družinami in otroki živijo bolj polno življenje. Vendar razmerja pogosto zaidejo s poti, povzročajo bolečino in stres. Pride do situacij, ki jih sami ne znamo ali zmoremo razrešiti. Ob tem so nam lahko nasveti in podpora strokovnjakov v izjemno pomoč in korist.

Na tem webinarju s podnaslovom Melita Kuhar iskreno odgovarja na partnerska vprašanja bo zakonska svetovalka odgovorila na številna vprašanja, na katera trči večina staršev ob odraščanju svojih otrok.

VPRAŠANJA, o katerih bo govorila predavateljica:

 • Kako postaviti mejo tašči/babici, da se preneha vtikati v mojo vzgojo / življenje s starimi starši in nesoglasja
 • Kako trmastemu otroku postaviti mejo, kaj je dovoljeno in česa ne dovolimo
 • Kako otroku razložimo ločitev, razhod staršev, na kaj je treba biti pri tem pozoren
 • Samohranilke: kako se otresti občutka, da sem zamočila in kako doseči, da bo vzgoja mojega otroka “zdrava” (da ne bom do njega pretirano zaščitniška)
 • Rivalstvo med sorojenci, kako doseči med njimi harmonijo
 • Kako razvijati teme pogovora z najstnikom, ki sicer nerad začne pogovor sam. rada bi ugotovila, kaj ga zanima in se izognila vprašanjem “Kako si”, “Je bilo kaj danes v šoli”
 • Kaj storiti, ko starš vidi, da otrok ni samozavesten in da si ni všeč
 • Kako se soočiti z otrokovo boleznijo, da otrok ne bi čutil napetosti in skrbi

Govorila bo tudi o temah, ki se tičejo PARTNERSKIH ODNOSOV:

 • Kako spet do dobrega stika med partnerjema, ko sva ga zaradi preobremenjenosti s službo in otroki izgubila
 • Značilnosti zdravega partnerskega odnosa
 • Kaj pomeni spoštljiva komunikacija
 • Pomen intimnosti, torej spolnosti v partnerskem odnosu
 • Največje napake v partnerskem odnosu
 • Razkrila vam bo tudi STRATEGIJE in RECEPTE (za posvečen čas), kako začeti na novo delati na partnerskem odnosu, ko par enkrat ugotovi, da sta odtujena, naveličana in sta postala sostanovalca

O Meliti Kuhar

S sočutjem, srcem, znanjem, iskreno in predvsem s premnogimi izkušnjami Melita svetuje partnerjem in staršem pri vsakodnevnih izzivih že več kot desetletje. Pri njej v Svetovalnici se oglasijo pari, ki so zašli v komunikaciji, zaupanju, ne znajo več sodelovati, kot starši pa uporabljajo prijeme, ki morebiti niso primerni za vzgojo ali pač preveč popustljivo in nedosledno vzgajajo.

Svetuje tudi pri osebnem razvoju, kako preživeti razhod in nezvestobo, kar vse povzroča močne čustvene viharje, a vedno lahko najdemo ustrezne zdrave rešitve.

O knjigi ISKRENO O PARTNERSTVU

Iskreno o partnerstvuVsak primer partnerstva, ki ga Melita Kuhar obravnava v svoji Svetovalnici, je edinstven, pa vseeno ima določene zakonitosti.

Melita o svojih ugotovitvah piše iskreno, življenjsko, brez dlake na jeziku in s poudarkom na morebitnih rešitvah oziroma idejah o spremembi, s pomočjo katerih boste tudi vi v svoje partnerstvo vnesli več ljubezni, igrivosti in spoštovanja.

Knjiga daje odgovore na naslednja vprašanja:

– Ali smo ženske in moški res iz različnih planetov?
– Na kaj bodimo pozorni, ko se prižge prva iskrica?
– Kako ohraniti zdrav partnerski odnos?
– Kako v partnerskem odnosu urejati finance?

In še na mnoga druga.

Melita Kuhar

Univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka.

Mešanica osebnih (ločitev, izzivi osebnostne rasti po razhodu) in poslovnih izkušenj so jo pripeljale do ustanovitve SVETOVALNICE, nevtralnega prostora, kjer svetujem posameznikom in parom na vseh segmentih odnosov.

Naslov