Iskreno o partnerstvu – Melita Kuhar

Iskreno o partnerstvu – Melita Kuhar

22.00 

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Število strani: 225
  • Izdaja: 2019
  • Format: 14,0 x 22,0 cm
  • Vezava: mehka vezava
Kategorija: Oznaki: ,

Opis

O knjigi

Vsak primer partnerstva, ki ga Melita Kuhar obravnava v svoji Svetovalnici, je edinstven, pa vseeno ima določene zakonitosti.

Melita o svojih ugotovitvah piše iskreno, življenjsko, brez dlake na jeziku in s poudarkom na  morebitnih rešitvah oziroma idejah o spremembi, s pomočjo katerih boste tudi vi v svoje partnerstvo vnesli več ljubezni, igrivosti in spoštovanja.

Knjiga daje odgovore na naslednja vprašanja:

– Ali smo ženske in moški res iz različnih planetov?
– Na kaj bodimo pozorni, ko se prižge prva iskrica?
– Kako ohraniti zdrav partnerski odnos?
– Kako v partnerskem odnosu urejati finance?
– Kaj storiti, če pride do skoka čez plot?
– Kako se spopasti s čustvenimi manipulacijami?
– Kaj storiti, ko se v odnosu pojavijo težave?
– Ali lahko rešimo odnos, ki se je ohladil?

O avtorici

Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka. Mešanica osebnih in poslovnih izkušenj jo je pripeljala do zamisli, da bi ustanovila svojo Svetovalnico, torej nevtralni prostor, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh segmentih odnosov.

Tako s sočutjem, srcem, znanjem, iskreno in predvsem s premnogimi izkušnjami Melita svetuje partnerjem in staršem pri vsakodnevnih izzivih že več kot desetletje. Pri njej v Svetovalnici se oglasijo pari, ki so zašli v komunikaciji, zaupanju, ne znajo več sodelovati, kot starši pa uporabljajo prijeme, ki morebiti niso primerni za vzgojo ali pač preveč popustljivo in nedosledno vzgajajo. Svetujem tudi pri osebnem razvoju, kako preživeti razhod in nezvestobo, kar vse povzroča močne čustvene viharje, a vedno lahko najdemo ustrezne zdrave rešitve.

Pri svojem delu s pridom uporablja svoje široko teoretično in akademsko znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja.

Naslov

Na vrh