Planet iger – Tinkara Fortuna

Planet iger – Tinkara Fortuna

17.90 

9 na zalogi

9 na zalogi

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Število strani: 28
  • Izdaja: 2019
  • Format: 305 x 215 x 10 mm
  • Vezava: trda vezava
Kategorija: Oznaki: ,

Opis

O knjigi

Se še spomnite iger, kot so ristanc, frnikule, gumitvist in ostalih? Avtorica Tinkara Fortuna skozi zgodbo glavnega lika, deklice Fortune, in njene družine obudi spomin o igrah na prostem iz svoje mladosti.

Knjiga je pisana s pisanimi črkami.

Danes, ko so otroci in mladina veliko časa pred TV- ekrani, mobilniki in računalniki, je knjiga odlična ideja za spodbujanje otrok k aktivnostim, gibanju in skupnem preživljanju časa, v povezavi s kredami, frnikulami in gumitvistom pa odlično darilo!

"Všeč nama je, da sva skozi knjigo spoznala, s katerimi igrami se je igrala najina mama. Nekaj iger poznava tudi sama, za nekatere pa sva slišala prvič in jih bova z veseljem preizkusila. Ilustracije v knjigi so zelo lepe!"

Aleks in Tjaša

O avtorici Tinkari Fortuna

Tinkara Fortuna je mamica 3 hčerkam, žena srečnemu možu in uspešna podjetnica. S svojim podjetjem Planet Fortuna se poleg izvedb predavanj in delavnic, ukvarja tudi s prodajo, marketingom, organizacijo dogodkov, ter odnosi z javnostmi. Svojo kreativno in ustvarjalno naravo vpleta tudi v projekte povezane s plesom, petjem, odrom in delom z otroki, ki so ji od nekdaj zapisani v srcu. Večina jo pozna kot članico skupine Bepop.

tinkara-fortuna

Naslov

Na vrh