Opis

TERMO FLAŠKA NLP CENTRA

Naravi prijazna steklenica iz aluminija in nerjavečega jekla je odlična alternativa plastenkam, ki so eden največjih onesnaževalcev okolja. Termo flaška vam tako pomaga privarčevati, hkrati pa pripomore tudi k skrbi za naše zdravje in okolje, saj ne rabite kupovati vedno novih plastenk za “enkratno” uporabo. Flaška vam bo pomagala tudi povečati dnevni vnos vode, saj jo lahko vzamete s seboj kamorkoli. Brezčasen dizajn flaške, njena vsestranska uporabnost, lahkotnost in izjemna vzdržljivost bodo naredili vaše življenje enostavnejše.

Privoščite si le najboljše in se odločite za pravo alternativo!

Poskrbimo za vse podrobnosti

Nerjaveče jeklo visoke kakovosti zagotavlja obstojnost. Dvojno dno in izolacija pomaga ohranjati željeno temperaturo napitka

Ob večkratni uporabi plastenk lahko pride do izločanja škodljivega BPA. Nerjaveče jeklo tudi pri dolgoročni uporabi ne oddaja škodljivih snovi, vonja ali priokusa.

Primerna je tako za dnevno uporabo doma ali v službi kot športne aktivnosti: tek, pohodništvo, kolesarjenje, fitnes, joga,…

Zunanjost je obdelana s zelo vzdržljivim materialom mat izgleda

Pokrovček iz nerjavečega jekla in gumijastim tesnilom, ki povsem onemogoča iztekanje tekočine. Primerna je tudi za tople napitke ali gazirane pijače.

Steklenička zadrži 0,5l tekočine in je zaradi svoje velikosti izjemno uporabna

Steklenica hrani ohlajene pijače hladne do 15 ur, tople pijače pa tople do 5 ur

Ko steklenica ni v uporabi, jo shranite brez pokrovčka, da se notranjost izsuši.