Ste veliko v stresu? Zmanjšajte ga!

9.00 

Cena v zadnjih 30 dneh ni bila spremenjena.

Potrdilo o udeležbi

Potrebujete potrdilo o udeležbi? Vpišite vaše ime in priimek in po ogledu webinarja vam po e-pošti pošljemo potrdilo, ki si ga lahko tudi natisnete.

  • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup.

Opis

"Včasih so stres že vaše misli. Skrbi vas za stvari, ki se še niso zgodile. Zamišljate si težke situacije, analizirate prihodnost, preteklost, predvidevate situacije in si zamišljate težke, zapletene in včasih tudi katastrofične situacije."

Gaber Marolt

Stres je lahko vzrok slabih odnosov, trenj v družini, zapletene vzgoje in tudi resnejših težav, bodisi z otroci, bodisi s partnerji, ki lahko vodijo do raznih manjših in večjih zdravstvenih težav.

Postal je del našega vsakdana in večkrat mu je težko uiti v hitrem tempu in kopici vedno večjih zahtev, ki jih moramo izpolnjevati starši, pedagogi in drugi, ki se ukvarjajo z vzgojo in poučevanjem otrok.

Ko govorimo o vzgoji otrok in družinskem življenju, je uravnavanje stresa včasih ključnega pomena za to, da lahko otroke vzgajamo in jim pomagamo da uspeha v sproščenem vzdušju, ljubečem okolju kjer se tudi s partnerjem dobro razumete, ste si drug drugemu v oporo in se veselite skupnih uspehov.

Kako se z metodami NLP ubraniti stresa vam bo povedal NLP coach in Master Trainer Gaber Marolt, ki bo v tem webinarju združil svoje izkušnje iz dolgoletnega vodenja delavnic osebnega razvoja v nekaj odličnih nasvetov, s katerimi boste lahko znižali stres doma in nasploh.

CILJI delavnice:

  • Spoznali boste, kaj je stres in kako nastane.

  • Spoznali boste, kaj vse lahko naredite na kratek rok, da se stresu v čim večji meri izognete.

  • Spoznali boste, kaj lahko naredite, ko stres že nastane in kako ga lahko znižujete.

  • Spoznali boste, kako vpliva stres na vaše življenje in na vaše bližnje, še posebej – otroke.

  • Spoznali boste, kaj stres v resnici je in kako ga lahko uporabljate v svojo korist.

  • Spoznali boste nekaj načinov, da stres ostane obvladljiv.

Mnenje udeleženke Tanje:

“Super preplet NLP znanj z aktualno temo. Na webinarju so mi bili najbolj všeč energičnost predavatelja, pozitivna naravnanost in spodbuda k akciji.”

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt je NLP master trainer, coach in poslovni trener. Že več kot poldrugo desetletje se ukvarja z osebno rastjo. Kot coach in trener NLPja je pomagal že številnim znižati stres v življenju, kar se kaže v izboljšanju odnosov, lahkotnosti vsakdana in tudi uspešnosti nasploh.

Je iskriv in zabaven predavatelj ter eden izmed najstrokovnejših NLP trenerjev pri nas. Je ustanovitelj NLP Centra. Predava tako v Sloveniji kot tudi tujini in sodeluje s številnimi domačimi in tujimi strokovnjaki. Treninge NLP vodi v Mariboru, Ljubljani in Celju na vseh stopnjah NLP, vsebine s področja vzgoje, komunikacije in osebnostne rasti pa predava tako staršem kot tudi pedagogom in vzgojiteljem v šolah in vrtcih. V številnih podjetjih vodi vsebine s poslovnih izobraževanj, trženja, marketinga in prodaje.

Gaber Marolt

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP izobraževanj.

Je tudi Master coach Master Trainer in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Naslov