Pomagajte najstniku izraziti jezo – Špelca Morojna

15.00 

  • Število strani: 99
  • Izdaja: 2018
  • Format: 114 x 179 x 8 mm
  • Vezava: mehka vezava z zavihki
Kategorija:

Opis

O knjigi

Knjiga je namenjena vsem, ki ne želite več tlačiti svojih občutkov, ampak jih želite spoštovati kot svoje najboljše življenjske vodnike. Namenjena je vsem tistim, ki želite do tega pomagati tudi drugim.

Je vaša podpora v trenutkih, ko ne veste, kako naprej. Je zgodba, zgrajena na letih izkušenj avtorice, je zgodba iz resničnega življenja. Zgodba mame treh otrok, ki kljub padcem in oviram nikoli ne odneha.

Če si tudi vi upate iskreno pogledati v svojo človeško izkušnjo, potem vam bo ta knjiga v izjemno pomoč. Ob vas bo, ko vam bo težko in ko se boste veselili svojih uspehov. Najbolj od vsega pa vam bo pomagala podpora in to, da vas nekdo sliši in ne obsoja.

Špelca Morojna s knjigoO avtorici

Dr. Špelca Morojna je mama treh otrok, zaljubljena v naravo. Je lastnica zelo uspešnega podjetja, trdno na tleh, polna energije in neusahljiv vir idej. Verjame besedam njegove svetosti Dalai Lame, ki je rekel, da bodo zahodne ženske rešile svet, in jih sama tudi uresničuje.

Je kreatorka metode F.E.E.L., ki je plod 26-letmega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Ta metoda spreminja življenja po vsem svetu.

Izkušnje si je nabirala kot doktorica znanosti na FERI Maribor in kot ustanoviteljica ter prva slovenska svetovalka za dojenje IBCLC v neprofitni organizaciji Štorklja. Ob delu je končala šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa, svoje znanje pa nadgrajuje pri priznanih mednarodnih mentorjih.

Danes je predana mentorica tisočim študentom in diplomantom, ki se udeležujejo njene akademije, delavnic in programov v Poslovno Duhovni Akademiji.

Naslov