Opis

POSEBNA PONUDBA!

V sodelovanju z avtorico Tinkaro Fortuna smo za vas pripravili odlično ponudbo: komplet kar dveh knjigic, ob katerih prejmete še kopico prisrčnih darilc!

Komplet vsebuje:

  • knjigo Planet iger,
  • slikanico s pobarvankami Živalska avantura,
  • mini Jolly barvice,
  • označevalec strani,
  • krede,
  • podpisano kartico.

O knjigi Planet iger

Se še spomnite iger, kot so ristanc, frnikule, gumitvist in ostalih? Avtorica Tinkara Fortuna skozi zgodbo glavnega lika, deklice Fortune, in njene družine v knjigi Planet iger obudi spomin o igrah na prostem iz svoje mladosti.

Knjiga je pisana s pisanimi črkami.

Danes, ko so otroci in mladina veliko časa pred TV- ekrani, mobilniki in računalniki, je knjiga odlična ideja za spodbujanje otrok k aktivnostim, gibanju in skupnem preživljanju časa, v povezavi s kredami, frnikulami in gumitvistom pa odlično darilo!

O slikanici s pobarvankami Živalska avantura

Avtorica se je tokrat lotila slikanice in rim o živalih.

Slikanica vsebuje izredno lepe ilustracije in pobarvanke, ki so delo ilustratorke Leah Artist.

"Všeč nama je, da sva skozi knjigo spoznala, s katerimi igrami se je igrala najina mama. Nekaj iger poznava tudi sama, za nekatere pa sva slišala prvič in jih bova z veseljem preizkusila. Ilustracije v knjigi so zelo lepe!"

Aleks in Tjaša

O avtorici Tinkari Fortuna

Tinkara Fortuna je mamica 3 hčerkam, žena srečnemu možu in uspešna podjetnica. S svojim podjetjem Planet Fortuna se poleg izvedb predavanj in delavnic, ukvarja tudi s prodajo, marketingom, organizacijo dogodkov, ter odnosi z javnostmi. Svojo kreativno in ustvarjalno naravo vpleta tudi v projekte povezane s plesom, petjem, odrom in delom z otroki, ki so ji od nekdaj zapisani v srcu. Večina jo pozna kot članico skupine Bepop.