Moj otrok si želi domačo žival

Original price was: 30.00 €.Current price is: 9.00 €.

Cena v zadnjih 30 dneh ni bila spremenjena.

  • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup.

Opis

"Hišni ljubljenček nikoli ne sme biti darilo presenečenja za otroka."

Marko Juhant

  • Se ubadate z nenehnimi prošnjami otrok, da bi se vaši družini pridružil novi živalski družinski član?

  • Ne veste, kako se tega projekta lotiti, da bo prav za vašo družino IN novega živalskega prijatelja?

“Mami, prosiiim, kupimo kužka! Prosim prosim prosim! Lepo bom pazil/a nanj, vsaki dan bova šla na sprehod, boš videla! Prosim, kužka si želim!”

Poznano, kajneda? Slej ko prej pride večina otrok v fazo, ko si zaželijo domačo žival. Kužka, mucko, hrčka, zajčka, morda ribico, želvico in v nedogled bi lahko naštevali otroške želje, včasih tudi takšne malce bolj neobičajne in nerealne.

Ali so samo sitnosti s hišnimi ljubljenčki, ali ima stvar tudi kakšne prednosti? Kdaj in kako se odločimo za novega, živalskega družinskega člana in katerega izbrati? Kdaj so naši otroci dovolj zreli oziroma kdaj smo starši dovolj zreli za novo obveznost, ki bo z našo družino vdano preživela kar nekaj naslednjih let?

Naj vaš novi družinski član pride v ljubeč in za vedno dom!

 

CILJI delavnice:

  • Seznanili se boste s vprašanji, ki so pomembna pred nakupom domače živali.

  • Spoznali boste, kdaj se odločiti za domačo žival.

  • Katere so prednosti, ki jih novi družinski član doprinese?

  • Spoznali boste načine, kako družino pripraviti na prihod novega družinskega člana.

Marko Juhant je priznan strokovnjak in predavatelj, ki izhaja iz bogatih izkušenj in podaja praktične in realne primere. S svojimi nasveti in vzgojnimi recepti je prodrl pravzaprav že skoraj v vsako slovensko šolo, v vsako družino, ki se je kdaj srečala z vzgojnimi težavami.
Prijavite se zdaj!

O Marku Juhantu

Marko Juhant je specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki kot vzgojitelj, ravnatelj in samostojni pedagog, v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, starše in otroke.

Je konkreten in praktičen, kar se zagotovo v prvi vrsti manifestira tudi skozi zanimiva, predvsem pa poučna predavanja. V šoli sta mu bila najljubša odmor in telovadba, danes pa čas najraje preživlja v naravi.

Je tudi avtor večih knjig o vzgoji (Punce, glavo gor, Pogrešani napotki, Družinska zakladnica, Srečni otroci in Pogovori, skupaj s Simono Levc tudi uspešnico Varuh otrokovih dolžnosti).

Marko Juhant

Marko Juhant

Specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti, pisatelj in predavatelj.

Avtor večih knjig in uspešnic o vzgoji (Punce, glavo gor, Pogrešani napotki, Družinska zakladnica, Srečni otroci in Pogovori, skupaj s Simono Levc je avtor  uspešnice Varuh otrokovih dolžnosti).