Očetje – starševska odgovornost in odnos do sebe

9.00 

Cena v zadnjih 30 dneh ni bila spremenjena.

Potrdilo o udeležbi

Potrebujete potrdilo o udeležbi? Vpišite vaše ime in priimek in po ogledu webinarja vam po e-pošti pošljemo potrdilo, ki si ga lahko tudi natisnete.

  • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup.

Opis

"Očetje, pogumno delajte na sebi in s tem boste še bolj uspešen zgled svojim otrokom."

Nastja Mulej

Kako z zdravim odnosom do sebe oblikovati uspešen partnerski odnos in realizirati svojo izjemno pomembno očetovsko vlogo?

Starševska vloga je izjemnega pomena za oblikovanje zdrave osebnostne strukture otroka. Ob tem se včasih zdi vloga očetov zapostavljena, saj je po rojstvu otroka večji del pozornosti mamice usmerjen na malo bitjece. Mnogi očetje prispevajo k negi in skrbi otročka, a se kljub temu počutijo zapostavljene. A odraščajoči otrok potrebuje prisotnega očeta, ki  zna formirati zdravo očetovsko vlogo, a ne le kot oče, temveč kot moški v odnosu do sebe. Ko je moški v tem odnosu zadovoljen, lahko bolj tvorno in odgovorno oblikuje zadovoljen in zdrav partnerski odnos.

CILJI delavnice:

  • Spoznali boste nova spoznanja o vlogi moškega, ki tvorno sooblikuje zdrav partnerski odnos.

  • Spoznali boste, kako biti zgled otrokom.

  • Oblikovanje tako imenovanega »zavezništva med staršema«, kjer se starša dovolj dobro razumeta tudi v vlogi partnerjev.

  • Predavateljica vam bo predstavila, kako biti oče kot zdrava avtoriteta in tisti, ki zna postaviti meje.

  • Vedeli boste, kako svojemu otroku kazati očetovsko ljubezen in naklonjenost.

O Meliti Kuhar

S sočutjem, srcem, znanjem, iskreno in predvsem s premnogimi izkušnjami Melita svetuje partnerjem in staršem pri vsakodnevnih izzivih že več kot desetletje. Pri njej v Svetovalnici se oglasijo pari, ki so zašli v komunikaciji, zaupanju, ne znajo več sodelovati, kot starši pa uporabljajo prijeme, ki morebiti niso primerni za vzgojo ali pač preveč popustljivo in nedosledno vzgajajo.

Svetuje tudi pri osebnem razvoju, kako preživeti razhod in nezvestobo, kar vse povzroča močne čustvene viharje, a vedno lahko najdemo ustrezne zdrave rešitve.

O knjigi ISKRENO O DRUŽINSKIH ODNOSIH

Iskreno o družinskih odnosih

Zdrav partnerski odnos je jedro zdrave družine, otroci pa so po definiciji tisti, ki iz para naredijo družino. Izzivov, s katerimi se starši ob tem soočamo, je ogromno.

V knjigi Iskreno o družinskih odnosih so zbrani članki Melite Kuhar iz različnih tiskanih in spletnih medijev, na katere je bil izjemen odziv bralcev, zato je primerno, da jih ponovno skupaj preberemo.

V tej knjigi boste našli obilo zgodb slovenskih družin, v katerih se prepletajo različne čustveno težke situacije, za katere avtorica znotraj svetovalnega procesa vedno najde zdrave in konstruktivne rešitve.

Melita Kuhar

uni.dipl.soc.ped. in dipl.socialna delavka

Naslov