V 95% najstniška jeza sploh ni jeza

9.00 

  • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup.

Opis

"Verjamem, da to berete z razlogom. Tudi vi si želite, da bi v vaši družini zavladala mir, sodelovanje in povezanost. Vaša vroča želja je, da bi doma ustvarili harmonijo in le-ta se vam izmika."

Špelca Morojna

Ko bomo kot družba dojeli ta najbolj dragoceni miselni preobrat, ki ga bo predavateljica Špelca Morojna podala v predavanju, in seveda po njem tudi ravnali (ni dovolj, da ga samo razumemo ampak da ga res živimo), bomo v eni generaciji odpravili vse konflikte, medsebojna obračunavanja, tihe vojne in namesto tega vzpostavili zdravo povezanost.

Čestitamo vam za vaše predano starševstvo. Zavedati se morate, da ste pionirji, saj večina klasičnih pristopov še vedno uči, kako “krotiti” otroke in najstnike, zato vam ni vedno lahko in morda naletite na odpor. Špelca bi vam rada podarila zaupanje, da ste na pravi poti in da boste želi vseživljenjske čudovite rezultate.

V predavanju bo govorila o najbolj pomembnem dejavniku, ki bo vaše odnose z najstniki, otroki ali komerkoli obrnil v čisto novo smer, smer, ki je nismo navajeni, ne od doma, ne iz družbe, ne iz šole, ne iz svoje okolice.

Govorila bo o odkritju, ki je najbolj spremenil moje materinstvo in ki je spremenil že toliko družin. To odkritje ima sicer mnogo obrazov, a ima skupni imenovalec.

Ta je: 95% najstniške jeze sploh ni jeza.

Tudi če izgleda kot jeza, tudi če eksplodira, ne dela za šolo, se prepira s sorojenci, se zapira v sobo, govori nespoštljivo … 95% sploh ni jeza.

Prisluhnite predavanju, odkrijte najbolj dragoceno skrivnost lepega odnosa z vsemi ljudmi v vašem življenju in popolnoma prenovite svoje odnose!

To je predavanje, ki vam pomaga da:

  • odkrijete, kateri tip jeze izraža vaš najstnik, kaj se skriva pod njegovo jezo (v 95% je jeza samo pokrovka za stisko, ki jo doživlja) in kako postopati, da se vajin odnos zbližuje namesto oddaljuje

  • razrešite svoj del enačbe v vajinem odnosu in posledično ozdravite še druge odnose

  • odkrijete skrite zaklade jeze in s tem največji in najmanj razumljeni potencial svojega življenja

Mnenje udeleženke Romine:

“Mislim, da nas na enak način želijo prebuditi tudi mlajši otroci. Super predavanje, hvala!”

O Špelci Morojna

Dr. Špelca Morojna je mama treh otrok, zaljubljena v naravo. Je lastnica zelo uspešnega podjetja, trdno na tleh, polna energije in neusahljiv vir idej. Verjame besedam njegove svetosti Dalai Lame, ki je rekel, da bodo zahodne ženske rešile svet, in jih sama tudi uresničuje.

Je kreatorka metode F.E.E.L., ki je plod 26-letmega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Ta metoda spreminja življenja po vsem svetu.

Izkušnje si je nabirala kot doktorica znanosti na FERI Maribor in kot ustanoviteljica ter prva slovenska svetovalka za dojenje IBCLC v neprofitni organizaciji Štorklja. Ob delu je končala šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa, svoje znanje pa nadgrajuje pri priznanih mednarodnih mentorjih.

Danes je predana mentorica tisočim študentom in diplomantom, ki se udeležujejo njene akademije, delavnic in programov v Poslovno Duhovni Akademiji.

Špelca Morojna s knjigo

Špelca Morojna

Uspešna podjetnica in mama treh otrok.

Kreatorka metode F.E.E.L., ki spreminja življenja po vsem svetu.

Naslov