Kako se učiti tujih jezikov?

9.00 

  • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup.

Opis

"Trdno verjamem, da je lahko vsakdo izmed nas tako dober, kot so materni govorci v angleščini."

Katja Prkič

  • “Nisem talent za jezik. Meni to enostavno ne gre, ne morem se ga naučiti.”

  • “Prestar/a sem, da bi se naučič/a tujega jezika.”

Tole sta dva mita o učenju tujih jezikov, ki sta v družbi še kako prisotna. Pa resnično držita? Predavateljica tujih jezikov Katja Prkič pravi, da definitivno ne!

Tuji jezik je posebna veščina, ki pa je dana vsem – le naučiti se je moramo uporabljati. Jezika se je potrebno učiti spontano in kreativno. Učiti se ga je potrebno redno in nagraditi vsak svoj napredek!

V webinarju Kako se učiti tujega jezika – o metodah učenja tujega jezika, ki ne vključujejo učenja na pamet ali slovnice vas bo izjemna učiteljica angleščine Katja popeljala skozi praktične in uporabne metode pri učenju jezika, ki ne vzamejo veliko časa in ne upostošijo vaše denarnice. Na delavnici bomo pogledali, kateri dejavniki vplivajo na proces učenja in jih poimenovali. Velik del učenja je namreč odvisen od našega prepričanja in čustev, ki jih gojimo do jezika.

CILJI delavnice:

  • Udeleženci bodo razumeli, kaj se dogaja pri učenju jezika in morebiti zakaj se ga nismo mogli do sedaj uspešno naučiti.

  • Udeleženci bodo ovrgli predsodke o jeziku.

  • Udeleženci bodo spoznali praktične in celostne metode učenja jezika, ki ne vključujejo nobenih posebnih orodij in s katerimi se lahko začnejo učiti jezika že danes.

Tujega jezika se lahko naučimo vsi!

O Katji Prkič

Katja Prkič je diplomirala na Filozofski fakulteti kot univ. dipl. prevajalka angleščine in nemščine ter že skoraj takoj po študiju začela poučevati angleški jezik. Svoje izkušnje si je pridobivala tudi kot učiteljica angleščine za vsa starostna obdobja, tudi za najmlajše, in vedno znova odkrivala nove metode za poučevanje jezika. Preučevanje in odkrivanje novih prijemov za usvajanje tujega jezika je njena velika strast.

Katja Prkic

Katja Prkič

Univ. diplo. prevajalka angleščine in nemščine.

Predavateljica pri Angleščina za vsakogar s Katjo.

Naslov