POSTANITE NLP COACH

Ali čutite, da vam ljudje zaupajo? Da so vam pripravljeni pripovedovati o svojih izzivih?

Si želite pomagati ljudem k boljšim rezultatom, jim omogočiti, da postanejo dejavnejši in sprejemajo boljše odločitve?

Želite, da vaši klienti pričnejo udejanjati svoje talente in sposobnosti?

POTEM JE ODLOČITEV, DA POSTANETE COACH, PRAVA ZA VAS!

Udeležite se enega najbolj učinkovitih izobraževanj za pridobitev kompetenc coacha in usvojite tehnike, ki bodo vas in vaše stranke pripeljale do odličnih rezultatov

Kaj je coaching?

Coaching je postopek, ki vam pomaga odkriti ter osvetliti izzive in priložnosti med sedanjostjo in prihodnostjo. NLP tehnike so efektivne in imajo takojšen učinek predvsem na osebnostni razvoj posameznika in pomagajo razviti njihov potencial.

Profesionalni coachi smo izurjeni, da poslušamo in opazujemo, prilagajamo pristop potrebam posameznikov oz. podjetij ter jim pomagamo odkriti lastne rešitve in strategije. Neproduktivne strategije in tehnike zamenjamo z bolj učinkovitimi ter razvijamo nove oblike učinkovitega vedenja.

V zadnjih letih je coaching postal ena najbolj iskanih veščin. Postal je tudi ena najhitreje raščočih panog, saj so coachi postali za nekatere poklice skoraj nepogrešljivi. S coachingom boste izboljšali tako svoje življenje, kot tudi življenja številnim drugim, ki jim boste pomagali na poti do uspeha.

Naučite se razumeti samega sebe, s čimer boste lahko drugim pomagali odkriti lastne rešitve in strategije za izboljšanje njihovega življenja. Prav tako boste pripomogli k temu, da vaši klienti zamenjajo neproduktivne strategije za bolj učinkovite ter razvijejo nove oblike učinkovitega vedenja.