Ali čutite, da vam ljudje zaupajo? Da so vam pripravljeni pripovedovati o svojih izzivih?

Si želite pomagati ljudem k boljšim rezultatom, jim omogočiti, da postanejo dejavnejši in sprejemajo boljše odločitve?

Želite, da vaši klienti pričnejo udejanjati svoje talente in sposobnosti?

POTEM JE ODLOČITEV, DA POSTANETE COACH, PRAVA ZA VAS!

Udeležite se enega najbolj učinkovitih izobraževanj za pridobitev kompetenc coacha in usvojite tehnike, ki bodo vas in vaše stranke pripeljale do odličnih rezultatov!

Ljubljana, ob torkih med 16:30h in 21h

Pričetek: 1. 10.2024

Dobrodošli na izobraževanje Postani coach

Prijave zbiramo do 25.9. Število mest je omejeno!

Ujemite popust, samo še do 1. julija 2024:

Akcija: namesto 650€ zdaj cena s subvencijo samo 450€!!!

Kaj je coaching?

Coaching je postopek, ki vam pomaga odkriti ter osvetliti izzive in priložnosti med sedanjostjo in prihodnostjo. NLP tehnike so efektivne in imajo takojšen učinek predvsem na osebnostni razvoj posameznika in pomagajo razviti njihov potencial.

Profesionalni coachi smo izurjeni, da poslušamo in opazujemo, prilagajamo pristop potrebam posameznikov oz. podjetij ter jim pomagamo odkriti lastne rešitve in strategije. Neproduktivne strategije in tehnike zamenjamo z bolj učinkovitimi ter razvijamo nove oblike učinkovitega vedenja.

V zadnjih letih je coaching postal ena najbolj iskanih veščin. Postal je tudi ena najhitreje raščočih panog, saj so coachi postali za nekatere poklice skoraj nepogrešljivi. S coachingom boste izboljšali tako svoje življenje, kot tudi življenja številnim drugim, ki jim boste pomagali na poti do uspeha.

Naučite se razumeti samega sebe, s čimer boste lahko drugim pomagali odkriti lastne rešitve in strategije za izboljšanje njihovega življenja. Prav tako boste pripomogli k temu, da vaši klienti zamenjajo neproduktivne strategije za bolj učinkovite ter razvijejo nove oblike učinkovitega vedenja.

Pridružite se izobraževanju tudi vi!

Izobraževanje je primerno za vse, ki si želijo svoje znanje dvigniti nivo višje in se usmeriti v delo z ljudmi.

Ne glede na to, ali boste svoje delo zastavili svetovalno, intervencijsko, ali pa boste svoje novo pridobljene veščine uporabljali za delo v svojem obstoječem delovnem okolju, boste nova znanja lahko izjemno koristno uporabili.

Postani coach

Program je zasnovan po smernicah INLPTA in z njim lahko z nadaljevanjem izobraževanja na NLP Praktik Coach pridobite tudi licenco za samostojno delo v coachingu ter možnost članstva v mednarodni organizaciji INLPTA, ki zagotavlja najvišje standarde.

“Odprejo se ti nove priložnosti, spoznaš nove ljudi, cilji postanejo jasni, strahove pa spremeniš v izzive. Rezultat je osebna rast na steroidih. Če je kakšna možnost, da dodamo še slike, še toliko boljše…”

Dejan Knez

“NLP mi je v pomoč pri razumevanju kaj počnem, kako to počnem, kje imam priložnost za izboljšavo ter kaj moram spremeniti. Osebnostna rast, boljši odnosi, sreča… Hvala Gaber Marolt!”

Mihela Plevnik

“Dolgo časa nisem razumel in tudi ne verjel, v pomen izreka: “Svet spremeniš tako, da najprej spremeniš sebe.” Zdaj, po prvih NLP usposabljanjih, pa začenjam spoznavati, koliko potenciala ima še vsak v sebi in koliko ovir je pravzaprav v nas samih.”

Dr. Boris Vodopivec

“Hvaležna in srečna sem, da sem spoznala NLP. Dobila sem klic iz vrtca. Moj 3 letnik se je poškodoval. Zagrabila me je panika, solze v očeh. Na srečo smo že spoznali sidranje in sem ga lahko uporabila, da sem se pomirila, da sem dobila samozavest in občutek vse bo ok. In tudi je vse ok. Hvala Gaber in vsem v ekipi, ki ste me popeljali v svet NLP-ja.”

Mateja Novak, Maribor

Na treningu boste SPOZNALI:

 • Kako coaching proces deluje.
 • Orodja in tehnike, s katerimi coach razpolaga.
 • Strateške postopke coachinga.
 • Pasti in orodja pri coachingu.
 • Zavedali se boste lastnega notranjega stanja, spoznali osrediščenje in energetiziranje za svetovalno delo in notranjo pripravo.
 • Naučili se boste umetnosti postavljanja dobrih vprašanj.
 • Razvijali boste svoj coaching profil.

KAJ boste pridobili?

 • Stopili boste na pot uporabe coachinga kot ene najučinkovitejših metod usmerjanja ljudi.
 • Odkrili boste vaš potencial na različnih področjih, da lahko postanete najboljša verzija samega sebe ter neprenehoma rastete, tako osebno kot tudi poslovno.
 • Oblikovali boste svoje osebno sporočilo, stil in edinstvenost, tako da boste izstopali iz množice, ne glede na to kakšna gneča je.
 • Neprenehoma se boste osebnostno razvijali in izboljševali. Tako si boste uspešno oblikovali pot do uspeha.
 • Pospešili boste rast podjetja, saj pridobite najboljše in preizkušene podjetniške recepte in marketinške strategije.
 • Znali boste poiskati sanjsko stranko ter privabiti nove potencialne kupce in jih tudi obdržati.
 • Drastično si boste izboljšali stopnjo samozavesti, kar vam bo omogočilo ohraniti mirnost in moč v komunikaciji ter gotovost v to, kar govorite.
 • Z naučenimi tehnikami boste lahko hitreje in globlje izboljšali življenja mnogim.

KAJ JE COACHING?

Coaching je ne-psihoterapevtska, stalna interakcija med coachem in klientom (svetovancem), v kateri klienta podpiramo pri doseganju smiselnih ciljev na osebnem in poslovnem področju.

Coaching metoda zajema besedno in nebesedno komunikacijo (npr. z vprašanji, premisleki, razlagami, zgodbami, metaforami, nalogami, usmerjeno pozornostjo, vajami itn.) Med celotnim svetovalnim procesom poglobi klient naučeno, izboljša svoje dosežke in pridobi na kakovosti življenja.

Coach usmerja klienta k sprejemanju uporabnih in pozitivnih odločitev, ga usmerja k spremembam, kadar so potrebne in smiselne v življenju in mu omogoči, da dosega cilje, razvija in uresničuje svoje talente, pridobiva sposobnosti za delo z ljudmi

VSEBINA treninga za coache:

 • Postavitev coaching okolja za učinkovito delo.
 • Razumevanje in sledenje modelu sveta klienta in pomoč v napredovanju glede na kontekst in cilje. Izvedba predpostavk.
 • Prevzemanje različnih vlog coacha, odvisno od osebe, procesa, situacije in konteksta.
 • Prepoznavanje okvirjev, konceptov, procesov, tehnik in modelov za enostavnejše intervencije v coachingu, njihova uporaba in demonstracija.
 • Sposobnost sledenja vzoru sveta klienta in podpora pri njegovem (m/ž) napredovanju glede na kontekst in cilj.
 • Izvedba uspešne intervencije coachinga.
 • Prepoznavanje vzorcev, navad in posledic vedenja, razmišljanja in čustvenih stanj klienta. Poznavanje vedenjskih vzorcev in njihova uporaba za spremembo teh vzorcev.
 • Pomoč klientu pri vzpostavitvi uporabnih čustvenih stanj za sprejemanje čustvenih in drugih odločitev. Iniciiranje sprememb skladno s coaching pristopom in ekologijo ter vodenje klienta pri izpeljavi.
 • Izbira ustrezne tehnike, ki bo povzročila spremembo (tehnike, intervencije, vprašanja). Izvedba intervencije coachinga z tehnikami.

POGOJI za pridobitev certifikata:

Trening Postani coach je izveden skladno z INLPTA standardi. Po zaključku izobraževanja dobite certifikat NLP Centra, ki ga lahko z nadaljevanjem na dodatnih modulih nadgradite na mednarodno priznani certifikat INLPTA NLP Praktik Coach:

 • Pogoj je udeležba na vseh modulih izobraževanja in opravljen coaching cca 20 minut s supervizijo.
 • Opravljen zaključni izpit oz. oddana zahtevana dokumentacija.

Udeleženci nam zaupajo ker…

 • Izvajamo enega najbolj strokovnih treningov nasploh.
 • Je naš glavni trener Gaber Marolt, ki nosi najvišji naziv NLP Master trainer in Master coach, deluje mednarodno in je eden najaktivnejših NLP trenerjev pri nas. Izobraževanja vodi z odličnim in strokovnim teamom sodelavcev in sodelujočih trenerjev.
 • Redno vključujemo svetovne novosti s področja NLP in nevrologije.
 • Naši udeleženci dosežejo zavidljive poslovne in osebne rezultate.
 • Smo aktivni tudi v največjih slovenskih podjetjih.
 • So treningi zabavni in duhoviti.
 • Ste nam pomembni vi in treninge naredimo učinkovite za vas!

Karierna priložnost:

Coaching je danes ena najhitrejše rastočih poslovnih panog, saj coachi lahko pomagajo ljudem do izjemnih rezultatov, do osebne rasti in novih znanj.

Po končanem izobraževanju za Coacha lahko pričnete s samostojnim svetovalnim delom, lahko pa se pridružite tudi naši skupini coachev, ki delujejo v dobro ljudi in pridobite izkušnje, stranke, lahko pa postanete tudi nepogrešljiv del našega teama.

Možnost nadaljevanja izobraževanja:

NLP Coach je možno nadgraditi tudi s programom NLP Coach Praktik in NLP Master Coach. Predhodno opravite še tečaja NLP Praktik in NLP Mojster Praktik.