Za vse, ki ste usmerjeni k doseganju vrhunskih rezultatov in zavezani k neprekinjeni osebni rasti! Dvignite nivo veščin in osebnega napredka NLP na še višjo raven mednarodno certificiranega INLPTA programa – postanite NLP Mojster Praktik! Naj vas veščine NLP izstrelijo med nadpovprečno uspešne in srečne ljudi!

Pogoj za udeležbo na NLP mojstru praktiku je opravljen NLP praktik pri nas ali kateri zmed drugih priznanih NLP šol.

“Želela sem si spremembe. Spremembe v razmišljanju, dojemanje sebe, drugih in sveta. Zasledila sem NLP delavnico in se prijavila. Od takrat naprej je NLP postal del mojega življenja. Trenerji NLP center so mi svet NLP-ja prikazali na zabaven in praktičen način. Definitivno ena mojih boljših odločitev. Priporočam vsem, ki si v življenju želijo spremembe in osebne rasti.”

Maja, Maribor

NLP Mojster Praktik je nadgradnja in poglobljena obravnava tehnik in metod z NLP Praktika. Delu, ki ste ga že opravili na sebi, so tako dodane nove, napredne tehnike NLP in kompleten nabor tem za učinkovito uporabo teh tehnik v vsakdanu. NLP Mojster Praktik je nadaljevanje, nadgradnja in poglobitev programa NLP Praktik.

Praktik uporablja znanja, ki jih je pridobil v programu, na sebi in svoje odnose in uspešnost krepi zato, ker sam postane boljša, učinkovitejša in razumevajoča oseba. Mojster Praktik pridobljeno znanje uporablja tudi v odnosu z drugimi, na svojem delovnem mestu, v družini, partnerstvu in lahko seveda to znanje posreduje tudi drugim.

Zaupajo nam, ker:

  • Izvajamo enega najbolj strokovnih treningov nasploh

  • Treninge izvajajo NLP trenerji z mednarodnimi izkušnjami

  • Redno vključujemo svetovne novosti  s področja NLP in nevrologije

  • Naši udeleženci dosežejo zavidljive osebne in poslovne rezultate

  • Smo aktivni tudi v največjih slovenskih podjetjih