NLP Mojster Praktik – Ljubljana

PRIHRANITE 366€

Število mest je omejeno

1,610.00 

Cena v zadnjih 30 dneh ni bila spremenjena.

Gaber Marolt

NLP Mojster Praktik

NLP Mojster Praktik je nadgradnja in poglobljena obravnava tehnik in metod z NLP Praktika. Delu, ki ste ga že opravili na sebi, so tako dodane nove, napredne tehnike NLP in kompleten nabor tem za učinkovito uporabo teh tehnik v vsakdanu.

Veliko veljavo ima tudi na pedagoškem področju, v zdravstvu, javni upravi in povsod, kjer je delo z ljudmi na prvem mestu.

Trening zajema

V preko 150 urah intenzivnega treninga boste pridobili nove veščine, kot so npr.:

  • prezentiranje in učinkovito podajanje informacij
  • uporaba naprednih NLP tehnik za razreševanje zapletenejših neželenih vzorcev, ki zavirajo vaš razvoj ali razvoj vaših klientov
  • razumevanje procesov v timih in skupinah za učinkovite sodelovanje in vodenje timskega dela
  • uporaba, naprednih lingvističnih vzorcev za doseganje višjega nivoja učinkovitosti komunikacije
  • uporaba diagnostike tipologije ljudi za prepoznavanje sodelavcev, lažje sestavljanje timov in lažje upravljanje oddelkov in podjetij
  • uporaba tehnik coachinga
  • razumevanje in uporaba tehnik modeliranja za razvoj lastnih vzorcev uspešnosti in tehnik

Znanja in veščine, ki jih boste pridobili na NLP Mojstru Praktiku, vam bodo pomagale tako v zasebnem življenju kot tudi kot poslovnem področju. Še bolj boste učinkoviti pri postavljanju osebnih in življenjskih ciljev. Znanja vam bodo koristila pri opuščanju nekoristnih razvad (npr. kajenju), pri izboljšanju osebnih in partnerskih odnosov, pri vzgoji otrok, pri krepitvi pozitivnega življenjskega nazora….

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt, Master trener NLP z mednarodnim certifikatom INLPTA, ki je predstavlja najzahtevnejši standard NLP treningov. Je tudi NLP Master coach, ki izvaja coaching na posovnem in osebnem področju. Je eden najbolj aktivnih NLP trenerjev pri nas in izvaja treninge v Mariboru, Celju in Ljubljani. Odlikuje ga izjemna širina, odprtost in duhovitost. NJegovi treningi so odlična interaktivna izkušnja za vse udeležence.

Predava v Slovenskem, Angleškem, Hrvaškem ter Srbskem jeziku. V zadnjih letih je vedno bolj aktiven tudi v tujini, kjer mu prav tako priznavajo izjemno strokovnost in duhovit ter zabaven pristop k učenju.

Je član mednarodnih zvez INLPTA, ANLP ter slovenskih združenj SNLP in Slovenskega coaching združenja.

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

VIP LISTA

Prijavite se na VIP listo in med prvimi boste obveščeni o novih terminih