Dobrodošli. Veseli nas, da se odločate, da se boste udeležili NLP Praktika. A pustimo za nekaj časa marketing ob strani.

Ne poznam vas še, zato ne vem, kaj bi radi spremenili v vašem življenju, ne vem še, kaj vas moti, ne vem, kaj bi radi dosegli in kaj si želite. A vi veste zelo dobro. Če tega ne ve vaš zavedni um, pa ve vaš nezavedni zelo dobro.

Zato naj vam najprej povem zgodbo o Petru, ki je nedolgo nazaj končal NPL Praktika. Peter je simpatičen fant, moški sredi tridesetih. Ima narejeno fakulteto in lepo službo v tehničnem podjetju, kjer vodi svoj oddelek. Ko je prišel na trening, je deloval precej sramežljivo. Povedal je, da ima na delovnem mestu težave v komunikaciji s kolegi in podrejenimi, tudi da ima težave z dekleti in da se težko vklopi v družbo. Po uspešno opravljenem NLP Praktiku v službi ni imel več težav, zaupali so mu tudi bolj zahtevne naloge. Povedal je, da se z lahkoto pogovarja na raznih zabavah, kjer je še nedolgo tega večinoma sam čemel s pijačo kje ob strani, pred meseci pa je tudi spoznal dekle, s katero se zelo dobro ujameta. Planira, da jo bo v kratkem zaprosil.

“Želela sem si spremembe. Spremembe v razmišljanju, dojemanje sebe, drugih in sveta. Zasledila sem NLP delavnico in se prijavila. Od takrat naprej je NLP postal del mojega življenja. Trenerji NLP center so mi svet NLP-ja prikazali na zabaven in praktičen način. Definitivno ena mojih boljših odločitev. Priporočam vsem, ki si v življenju želijo spremembe in osebne rasti.”

Maja, Maribor

Tudi Alenka je uspešna dama blizu 40, karieristka in mama dveh otrok. Doma je bilo vedno bolj stresno, z otroci je imela precej izzivov in tudi s partnerjem sta se vedno slabše razumela.

Že med moduli NLP Praktika je postajala samozavestnejša, z otroci ji je šlo bistveno bolje in tudi z možem sta uspela najti vedno več časa zase in njuni odnosi so se otoplili.

In teh zgodb je nešteto. Izobraževanje NLP Praktik sledi preverjeni metodi, ki daje odlične rezultate, saj prav vsi udeleženci poročajo o pozitivnih spremembah pri sebi.

Ker je NLP Praktik verjetno najboljše izobraževanje s področja osebne rasti, predstavlja osnovo programov večine najbolj znanih trenerji osebnega napredka na svetu, tudi Tony Robbins, T.Harv Ecker in drugi.

Je znanje, ki vam prinese spremembo na bolje, spremeni vaš način razmišljanja in s tem se pričenjajo spremembe v vaši okolici, ljudeh, odnosih.

S poznavanjem zakonitosti delovanja človeškega razmišljanja, komunikacije, motivacije, doseganja ciljev in sprememb, je NLP nepogrešljiv v sodobnem poslovnem svetu, hkrati pa ljudem tudi na osebnem področju omogoči razvoj in kvalitetnejše medsebojne odnose.

Veliko veljavo ima tudi na pedagoškem področju, v zdravstvu, javni upravi in povsod, kjer je delo z ljudmi na prvem mestu.

NLP TR