POSTANITE NLP TRENER
odlična karierna možnost, nadgradnja in utrditev vašega NLP znanja!

Pridobite mednarodno INLPTA licenco za izvajanje NLP treningov

Izobraževanje za TRENERja NLP (INLPTA)

Naredite še korak višje in postanite NLP trener. Razvijte svoje NLP kompetence in si dajte možnost, da učite NLP tudi druge!
Si želite, da bi svoje NLP znanje prenašali tudi drugim? Da bi imeli znanje, kako le to početi enostavno, strokovno in karizmatično?

Udeležite se najkvalitetnejšega treninga NLP trenerja pri nas, ki ga orgnaiziramo v sodelovanju z izjemno trenerko Nado Mulej ter Master Trainerjem Bertom Feustlom, soustanoviteljem INLPTE.

Izobraževanje za NLP trenerja je logično nadaljevanje NLP Praktika in NLP Mojstra Praktika. Skozi že pridobljena znanja boste prejeli vrhunske trenerske veščine in jih združili z vašim NLP znanjem ter jih obogatili s dolgoletnimi mednarodnimi izkušnjami naših trenerjev.
Delali bomo v manjši skupini z največ 16 udeleženci, kar omogoča najglobljo izkušnjo ter poglobljeno, doživeto in strokovno znanje NLP. Seveda bo učenje izkustveno in zabavno, kot smo v NLP navajeni.

Mednarodni certifikat INLPTA – NLP trener zagotvalja najvišjo raven znanje NLP in kongruetnost pri prezentiranju in poučevanju z upoštevanjem ekologije pri sebi in udeležencih.
Imate tudi možnost članstva v INLPTA ter SNLP, certifikat INLPTA pa omogoča samostojno opravljanje NLP treningov. Svetujemo, da le te v začetku izvajate s supervizijo trenerja mentorja.

Pridobili boste najboljše znanje, ki je na voljo za trenerje NLP in tudi vse vrste poslovnih trenerjev!

Gaber Marolt

je mednarodni NLP Master trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Prijavite se zdaj

ZA KOGA je trening primeren?

Za vse INLPTA certificirane NLP Mojstre Praktike, ki si želite nadgraditi svoje NLP znanje in pridobiti licenco za izvajanje lastnih NLP treningov, ali pa preprosto pridobiti najboljše trenersko znanje

Za vse, ki ste certificirani s strani drugih NLP šol in imate opravljeno izobraževanje NLP Mojster praktik in bi želeli nadaljevati svoje šolanje po najvišjih mednarodnih standardih INLPTE

Tudi za vse, ki niste strokovnjaki NLP in bi radi pridobili najboljše znanje za poslovno trenerstvo, kako idealno pripraviti vsebino, kako narediti vrhunsko prezentacijo in jo podajati slušateljem na zanimiv, iskriv in zabaven način, ki bo pritegnil vaše udeležencem da se bodo radi vračali in vas priporočali.

Prijavite se zdaj

V 9ih modulih intenzivnega izobraževanja boste pridobili:

 • Upravljanje s svojimi notrajimi stanji pri delu s skupinami

 • Upravljanje skupinskih procesov in dinamike

 • Poglobljeno znanje NLP Praktika in NLP Mojstra Praktika, ki omogoča samostojno vodenje treningov NLP

 • Prepoznati svoje kvalitete in oblikovati svoj slog treninga

 • Razvili boste svoje veščine nastopanja in prezentiranja

 • Intenzivno rast in osebni razvoj

 • Veščine za trženje NLP programov.

 • Vire za postavitev spletnih informacij, strani in drugih medijev.

 • Standardiziran kurikulum, ki se uči na vseh 5 kontinentih.

 • Pridobili boste najboljše znanje, ki je na voljo za trenerje NLP in tudi vse vrste poslovnih trenerjev.

 • Spoznali boste svoje trenerske talente in veščine, v katerih ste odlični.

 • Razvili boste poglobljen smisel za svoj osebni razvoj in nadaljnje usmeritve.

18 dni izzivov, spodbud, intenzivnega in zabavnega učenja ter pozitivne energije!

VSEBINA treninga za trenerja:

Logika in psiho-logika dobre prezentacije:

 • oblikovanje in načrtovanje treninga, okvir in vzdušje za učenje, uporaba metafor, simbolov in transa,
 • upravljanje z osebno energijo in notranjim stanjem trenerja,
 • komunikacija na več ravneh,
 • 4-MAT, učni stili, vizualizacija, uporaba medijev in pripomočkov (video),
 • oblikovanje in ustvarjanje učnih izkušenj, demonstracij pred skupino in vaj,
 • načrtovanje treningov praktika in mojstra NLP (kurikulum),
 • glas in govorica in telesa pri nastopanju.

Upravljanje skupinske dinamike:

 • modeli in pristopi za upravljanje s konflikti v skupini,
 • zahtevnejši metaprogrami,
 • učne teorije in razvojni modeli,
 • kategorije Satir pri nastopanju,
 • metode izkustvenega učenja.

Sistemski vidiki NLP-ja:

 • sistemsko in strukturno upravljanje s spremembami, razvojni modeli organizacij,
 • svetovalni modeli in pristopi v sistemih in organizacijah,
 • praktični pristopi zahtevnejšega modeliranja,
 • NLP v organizacijah.

TERMINI srečanj:

Nova skupina prične 17. 3. 2023!

Prijavite se na trening sedaj in si pridobite enega najboljših znanj za trenerje in poslovne svetovalce!

Prijavite se zdaj

POGOJI za pridobitev certifikata INLPTA:

 • Dve prezentaciji s feedbackom trenerjev.

 • Demonstracija tehnike pred skupino.

 • Pisno testiranje (vsebine praktika, mojstra, trenerja).

 • Sodelovanje pri skupinskem projektu.

 • Sodelovanje (asistiranje) pri najmanj dveh naših izobraževanjih (2 dni) Praktika ali Mojstra NLP-ja s feedbackom trenerja.

* Pred pričetkom izobraževanja morate imeti pridobljen certifikat praktik NLP in mojster NLP.

STROŠKI izobraževanja:

3.650 EUR. Strošek zajema vso šolnino, vključno z izbirnimi večernimi mojstrskimi tečaji. V ceno so vključene tudi osvežitve med odmori (osvežilni napitki, kava, čaj in voda, ter prigrizki in sadje), obsežno učno gradivo in stroški mednarodnega certifikata INLPTA. Kosilo med izobraževanjem je na voljo v neposredni bližini prizorišča in ni vključeno v ceno. V bližini prizorišča je možnost nastanitve po znižani ceni.

Treninga se lahko udeležite brez certificiranja, v tem primeru je cena nižja. Ob prijavi plačate kotizacijo v višini 150€.

CERTIFICIRANJE in predhodno ZNANJE:

Izobraževanja se lahko udeležite tudi, če se ne želite certificirati za trenerja NLP (v tem primeru dobite potrdilo o udeležbi).

Pri modulih v tujem jeziku je zagotovljen prevod.

DODATNE ugodnosti

Zagotovljena vam je podpora trenerjev skozi celotno obdobje treninga.

60 dni po koncu treningov vam pripada tudi coaching klic z enim izmed trenerjev, o odprtih vprašanjih in novih izzivih.

POSEBNI popusti

10 % popust za enkratno plačilo do začetka izobraževanja ali plačilo na 8 obrokov.

V primeru plačila na obroke nas prosimo kontaktirajte in izdelali vam bomo individualno ponudbo.

TRENERJI:

 • Gaber Marolt, mednarodni NLP Master trener z INLPTA in ANLP certifikati.
 • Bert Faustel, NLP Master trener (INLPTA), MindSystems Muenchen.
 • Milan Vujasinovič, NLP Master trener (INLPTA), NLP trener (IANLP).
 • Nada Mulej, Master trenerka NLP (INLPTA), NLP Master coach in limbični coach.

O Bertu Feustlu

Bert Feustel je soustanovitelj in direktor INLPTA (Evropa, Afrika, Kitajska, Indija), MA, NLP Master Trainer, predsednik mindSYSTEMS! inštituta za NLP in strateške komunikacije. Je NLP in poslovni trener v Münchnu (Nemčija).

Je eden od ustanoviteljev in nekdanji predsednik nemškega združenja za NLP GANLP, ki je bilo temelj za to, kar je danes največja NLP organizacija na svetu. DVNLP Deutscher Verband für NLP ima zdaj okoli 1800 članov in več kot 1100 certificiranih NLP trenerjev v Nemčiji, Avstriji in Švici.

Sodeloval je tudi pri postavljanju in podpori lokalnih nacionalnih organizacij NLP v Avstriji, Švici, Sloveniji in na Švedskem.

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt, trener NLP z mednarodnim certifikatom INLPTA, ki je predstavlja najzahtevnejši standard NLP treningov. Je tudi NLP Master coach, ki izvaja coaching na posovnem in osebnem področju. Je eden najbolj aktivnih NLP trenerjev pri nas in izvaja treninge v Mariboru, Celju in Ljubljani. Odlikuje ga izjemna širina, odprtost in duhovitost. NJegovi treningi so odlična interaktivna izkušnja za vse udeležence.

Predava v Slovenskem, Angleškem, Hrvaškem ter Srbskem jeziku. V zadnjih letih je vedno bolj aktiven tudi v tujini, kjer mu prav tako priznavajo izjemno strokovnost in duhovit ter zabaven pristop k učenju.

Je član mednarodnih zvez INLPTA, ANLP ter slovenskih združenj SNLP in Slovenskega coaching združenja.

O Milanu Vujasinoviču

Milan VujasinovičJe direktor Zavoda Inštituta za nevro-lingvistično programiranje (skrajšano NLP inštitut) in tudi vodja projektov. Ima bogate izkušnje na področju uporabe nevro-lingvističnega programiranja v poslovnem svetu.

Poleg NLP praktika, NLP mojstra in vrste ostalih NLP programov (uporaba metafor, metaprogrami,… ki jih je opravil pri predavateljih kot so dr. John Grinder, dr. Richard Bandler, dr. Stephen Gilligan, mag. Bert Feustel, Anthony Robbins,…) je uspešno opravil štiri treninge za NLP trenerja: trening za New Code NLP trenerja (pri ustanovitelju NLP-ja dr. Johnu Grinderju, Carmen Bostic St Claire in Michaelu Carrollu), trening za NLP trenerja (pri ustanovitelju NLP-ja dr. Johnu Grinderju, Carmen Bostic St Claire in Michaelu Carrollu), trening za NLP trenerja po INLPTA programu (trening sta vodila predsednik INLPTA Europe mag. Bert Feustel in dr. Mona Vogl), trening za NLP trenerja po programu IANLP in Society of NLP (trening sta vodila Bernd Isert in Sabine Klenke).

Zaključil je izobraževanje za NLP coacha po INLPTA programu (program so vodili mag. Bert Feustel in Franz Huetter) in opravil  izobraževanje za NLP coacha po International NLP Coach programu (trening so vodili in certificirali dr. John Grinder, Carmen Bostic St. Clair in Andrea Frausin).

O Nadi Mulej

Nada Mulej

Nada je profesorica, trenerka NLP (INLPTA), NLP Master coach in limbični coach. Ima več kot 20 let izkušenj pri vodenju izobraževanj iz NLP-ja, učenja in svetovanja, »NLP z umom, srcem in toplino«.

Njeno osebno poslanstvo je navdih ljudem na poti uresničevanja njihovih sanj in odkrivanja virov močiširjenje kulture vseživljenjskega učenja, kulture medosebnega in pisnega sporazumevanja, največje zadovoljstvo pa odkrivati notranje vire moči pri sebi in drugih na omenjenih področjih.

Prijavite se zdaj

FOTO UTRINKI IZ TRENINGOV NLP TRENER

KAJ SO O SVOJI NLP POTI POVEDALI UDELEŽENCI NLP TRENERJI?