POSTANITE NLP TRENER
odlična karierna možnost, nadgradnja in utrditev vašega NLP znanja!

Pridobite mednarodno INLPTA licenco za izvajanje NLP treningov

Izobraževanje za TRENERja NLP (INLPTA)

Naredite še korak višje in postanite NLP trener. Razvijte svoje NLP kompetence in si dajte možnost, da učite NLP tudi druge!
Si želite, da bi svoje NLP znanje prenašali tudi drugim? Da bi imeli znanje, kako le to početi enostavno, strokovno in karizmatično?

Udeležite se najkvalitetnejšega treninga NLP trenerja pri nas, ki ga orgnaiziramo v sodelovanju z izjemno trenerko Nado Mulej ter Master Trainerjem Bertom Feustlom, soustanoviteljem INLPTE.

Izobraževanje za NLP trenerja je logično nadaljevanje NLP Praktika in NLP Mojstra Praktika. Skozi že pridobljena znanja boste prejeli vrhunske trenerske veščine in jih združili z vašim NLP znanjem ter jih obogatili s dolgoletnimi mednarodnimi izkušnjami naših trenerjev.
Delali bomo v manjši skupini z največ 16 udeleženci, kar omogoča najglobljo izkušnjo ter poglobljeno, doživeto in strokovno znanje NLP. Seveda bo učenje izkustveno in zabavno, kot smo v NLP navajeni.

Mednarodni certifikat INLPTA – NLP trener zagotvalja najvišjo raven znanje NLP in kongruetnost pri prezentiranju in poučevanju z upoštevanjem ekologije pri sebi in udeležencih.
Imate tudi možnost članstva v INLPTA ter SNLP, certifikat INLPTA pa omogoča samostojno opravljanje NLP treningov. Svetujemo, da le te v začetku izvajate s supervizijo trenerja mentorja.

Pridobili boste najboljše znanje, ki je na voljo za trenerje NLP in tudi vse vrste poslovnih trenerjev!

Gaber Marolt

je mednarodni NLP Master trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.