Dobrodošli. Veseli nas, da se odločate, da se boste udeležili dinamičnega treninga, na katerem boste osvojili tehnike in orodja NLP, s katerimi si boste izjemno izboljšali življenje. NLP veščine vam bodo koristile v obeh sferah, osebni in karierni!

NLP Diploma je namenjena vsem, ki bi radi pridobili osnove NLP, najbolj  razširjene in znanstvene metode osebnega razvoja. Za prijavo na NLP Diplomo ne potrebujete predhodnega znanja s področja NLP.

NLP Diploma je mednarodno certificiran program, namenjen vsem, ki želite upravljati s svojimi počutji, izboljšati svojo komunikacijo, medosebne odnose. Namenjena je vsem, ki si želite izpolnjevati svoje cilje, finančne, karierne in odnosne. Po opravljenem treningu boste bolje razumeli sami sebe in druge, lažje se boste izražali in delovali, bolje se boste počutili, boste uspešnejši in srečnejši.

On line trening zajema enako kot trening v živo skupaj 30 ur izobraževanja, ki ga boste opravili v vodenih delavnicah, on line vajah v skupinah in samostojnem delu.

Pridobili boste nove veščine, kot so npr.:

  • Učinkovita komunikacija

  • Naučili se boste, kako izkoristiti lastne potenciale

  • Dobili boste preprosto orodje za reševanje problemov in ustvarjanje novega vedenja

  • Naučili se boste, kako vzpostaviti in ohranjati dober stik s sogovornikom

  • Spoznali, kako lahko s poznavanjem zaznavnih tipov bolje razumemo sebe in druge in izboljšamo svojo komunikacijo in medosebne odnose

  • Kako postati ciljno usmerjen, kako si cilje zastavljati in dosegati

  • Kako stopiti na pot uspešnosti, finančne sproščenosti in osebne sreče

Prijavite se zdaj

Mnenje udeleženke Katarine:

“Predavanje je bilo izjemno zanimivo, všeč so mi bili praktični primeri. Pozitivno vzdušje. Všeč mi je, ker verjamem, da je sedaj vse mogoče. Velikokrat imamo omejujoča prepričanja, ki nam sploh ne služijo. Tukaj smo spoznali tehnike, s katerimi zlahka ta prepričanja odpravimo, kar mi je zelo všeč, saj si lahko olajšamo življenje.”

Ker je NLP Praktik verjetno najboljše izobraževanje s področja osebne rasti, predstavlja osnovo programov večine najbolj znanih trenerji osebnega napredka na svetu, tudi Tony Robbins, T.Harv Ecker in drugi.

Je znanje, ki vam prinese spremembo na bolje, spremeni vaš način razmišljanja in s tem se pričenjajo spremembe v vaši okolici, ljudeh, odnosih.

S poznavanjem zakonitosti delovanja človeškega razmišljanja, komunikacije, motivacije, doseganja ciljev in sprememb, je NLP nepogrešljiv v sodobnem poslovnem svetu, hkrati pa ljudem t