Dobrodošli. Veseli me, da ste na tej strani in da ste se odločili sprejeti izziv, ki vam bo v pomoč pri vzgoji vaših otrok in s katerim jim boste podarili  prednost v življenju.

Kaj s tem mislim? Določena vedenja ljudi večinoma ocenjujemo kot taka, ki jih imamo raje. Ni nujno seveda, da je to že gotov zadetek za uspeh, vendar imajo otroci s takim vedenjem večje možnosti za to. Otroke vedno vzgajamo po naših najboljših močeh, sedaj pa boste imeli tudi zavedno možnost, da počnete stvari, ki bodo pozitivno vplivale na otrokova vedenja.

Marsikaj od tega, kar je zapisano v vaji, verjetno že počnete. Kaj od navedenega pa bi lahko počeli večkrat, kaj mogoče bolje, kaj bolj intenzivno. V vsakem primeru boste svoja vedenja ozavestili in s tem sebi dali možnost, da jih uporabite večkrat, svojemu otroku pa boste s tem dali možnost, da ravno tako ozavesti svoja pozitivna vedenja in jih s tem krepi. Na ta način boste pri njem vzgajali „lastnosti“, ki ga lahko naredijo v življenju uspešnejšega.

Kakšna so navodila?

Navodila so preprosta in enostavna. Najprej se prijavite na izziv preko spodnjega prijavnega obrazca.  Poslali vam bomo PDF dokument z navodili in razpredelnico, v katero si boste zapisovali opažanja in spremljali napredek. Nato pa le še pričnete na začetku in vztrajate. 21 dnevni izziv je razdeljen na manjše, obvladljivejše sklope, ki vas bodo vodile čez izziv kot bi mignil. Že vmes vas čakajo praznovanja in nagrade, na koncu pa certifikat za uspešno opravljen 21-dnevni izziv.

Seveda pa izvajajte vajo zaradi pozitivnih učinkov, ki jih bo imela na vas in vašo družino: več dobre volje, več dobrega počutja, več afirmacij, nasmehov, objemov, enostavno – več sreče.

Torej, srečno!

Želim PDF dokument z navodili: