Postanite NLP trener

Število mest je omejeno

3,650.00 

Gaber Marolt

Izobraževanje za TRENERja NLP (INLPTA)

So vam NLP treningi spremenili življenje in želite tudi drugim omogočiti podobno odlično spremembo? Želite svoje znanje in izkušnje z lahkoto, strokovnostjo in karizmo predajati drugim?

PRIDRUŽITE SE NAM NA TRENINGIH NLP IN PRIDOBITE KAR SI ŽELITE!

Izobraževanje za NLP trenerja je logično nadaljevanje NLP Praktika in NLP Mojstra Praktika. Skozi že pridobljena znanja boste prejeli vrhunske trenerske veščine in jih združili z vašim NLP znanjem ter jih obogatili s dolgoletnimi mednarodnimi izkušnjami naših trenerjev.

Mednarodni certifikat INLPTA – NLP trener zagotvalja najvišjo raven znanje NLP in kongruetnost pri prezentiranju in poučevanju z upoštevanjem ekologije pri sebi in udeležencih.

STROŠKI izobraževanja:

3.650 EUR. Strošek zajema vso šolnino, vključno z izbirnimi večernimi mojstrskimi tečaji. V ceno so vključene tudi osvežitve med odmori (osvežilni napitki, kava, čaj in voda, ter prigrizki in sadje), obsežno učno gradivo in stroški mednarodnega certifikata INLPTA.  Ob prijavi plačate kotizacijo v višini 150€.

Zagotovljena vam je podpora trenerjev skozi celotno obdobje treninga. Pripada vam tudi coaching klic z enim izmed trenerjev, 60 dni po koncu o odprtih vprašanjih in novih izzivih.

Kosilo med izobraževanjem je na voljo v neposredni bližini prizorišča in ni vključeno v ceno. V bližini prizorišča je možnost nastanitve po znižani ceni.

POSEBNI popusti

10 % popust za enkratno plačilo do začetka izobraževanja ali plačilo na 8 obrokov.

V primeru plačila na obroke nas prosimo kontaktirajte in izdelali vam bomo individualno ponudbo.

TRENERJI:

  • Gaber Marolt, mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati.
  • Bert Faustel, NLP Master trener (INLPTA), MindSystems Muenchen.
  • Nada Mulej, trenerka NLP (INLPTA), NLP Master coach in limbični coach.
  • Milan Vujasinovič, direktor Zavoda Inštituta za nevro-lingvistično programiranje (skrajšano NLP inštitut), NLP Master trener, NLP coach.

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

TERMINI srečanj:

Nova skupina prične v začetku leta 2023