POSNETEK BO NA VOLJO
6. 9. 2022 ob 20:00
0
0
0
0
dni
0
0
ur
0
0
min
0
0
sek

Kako učinkovito pritegniti otroke k sodelovanju, tudi ali predvsem težavnejše?

Kako se izogniti konfliktom, povzdigovanju glasu, jezi in vpitju in vzpostaviti prijetno in sproščeno vzdušje v razredu in doma?

Kako ustvariti dober stik s prav vsakim učencem in otrokom?

V webinarju vam bomo ponudili odgovore na ta vprašanja in vam pokazali rešitve, ki resnično delujejo !

Prvih terminov webinarja se je udeležilo več kot 500 gledalcev!

Slišali boste, kako lahko z orodji olajšate svoje delo z otroki in naredite dan bolj sproščen, prijetnejši. V razred boste znali večkrat vstopiti mirni, osredotočeni, nasmejani in v takšnem OK čustvenem stanju uro tudi zaključiti

Tudi kot starši se boste znali umiriti, da bodo popoldnevi doma prijetnejši in bolj ljubeči. Težave boste reševali samozavestno in se spretno spoprijemali z izzivi s spretnim komuniciranjem in uporabo različnih tehnik in metod, ki bodo vas v očeh sogovornika, bodisi otrok, bodisi partnerjev ali kolegov, prikazali kot osebo, ki ji bodo z veseljem sledili in ji prisluhnili.

KAJ JE NLP?

NLP je ena najkoristnejših veščin za pedagoge!

Zakaj?

Ker z njo dosežejo tudi tiste najzahtevnejše učence in dijake v razredu, ki so večkrat lahko jeziček na tehtnici, ali se bo dan pokazal kot zabaven in sproščen, ali naporen in poln izzivov, ki se včasih zdijo nepremostljivi. Pridobili boste veščino, da bodo vaša sporočila večkrat naletela na plodna ušesa. Tudi komunikacija z vašimi kolegi in starši otrok se bo zdela jasnejša in pristnejša.

KDO SO PREDAVATELJI?

IVANKA JERMAN

Ivanka Jerman je NLP Trener in NLP Master Coach, kot predavateljica pa opravlja svoje poslanstvo pri delu z otroki in najstniki kot učiteljica angleščine in francoščine v osnovni šoli. Pri nenehnem iskanju možnosti, kako novo generacijo ljudi opolnomočiti in jih uspešno voditi na poti k odkrivanju lastne vrednosti za skupnost, je prepoznala NLP coaching, kot enega od najučinkovitejših pristopov. Nenehno izboljševanje sebe, odločen optimizem in nasmeh na obrazu so njene prepoznavne značilnosti.

GABER MAROLT

Gaber Marolt je karizmatični trener NLPja in poslovni trener. Je ustanovitelj NLP centra, portala kulstarsi.si in programski direktor Mednarodne NLP in caoaching konference. V NLP nosi najvišji naziv NLP Master Trainer, oziroma trener trenerjev. Naziv je pridobil v angleškem Bingleyu na enem najzahtevnejših treningov, ki so ga vodili ustanovitelj in mednarodni direktor INLPTA – Wyatt Wodsmall, Reb Veale in Henry Liddiard.

Je nosilec še kopice drugih certifikatov. Poleg slovenskega ima tudi angleški trenerski certifikat s strani INLPTA in ANLP. Poleg že omenjenih se je NLPja učil še pri ustanovitelju NLPja  Richardu Bandlerju, direktorju evropskega dela INLPTA Bertu Feustlu, Johnu Lavallu, Rogerju Tierryju, Michaelu Bealu, treniral pa je tudi pri Anthony Robbinsu. Učil se je tudi pri domačih trenerjih: Nadi Mulej, Mihi Bavcu, Marjanu Račniku in Sabini Pečar. Je tudi Master Coach, prav tako INLPTA in mBIT coach.

PRIJAVITE SE NA DELAVNICO TUDI VI

Delavnica je bila načrtovana za izvedbo v živo v Kopru, a jo zaradi kovid razmer prestavljamo online.

Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca: