Si želite sprememb?

Več motiviranih učencev?

Boljše odnose s sodelavci, nadrejenimi?

Želite izvedeti kako ohraniti vaše OK stanje tudi v težjih situacijah npr. z zahtevnimi starši?

Se želite naučiti tehnik s katerimi si boste olajšali vaše delo?

Pridružite se nam na

UVODU V NLP ZA PEDAGOGINJE IN PEDAGOGE

ter postanite še boljši!

NLP – Nevro-lingvistično programiranje

Nevro-lingvistično programiranje je ena najboljših metod za osebnostni razvoj, zmanjšanje stresa, reševanje konfliktnih situacij, izboljšanje medosebnih odnosov, učinkovitega postavljanja ciljev, metoda za pridobivanja več samozavesti, sprejemanje boljših odločitev, večjo motiviranost. NLP ponuja niz zelo praktičnih tehnik, ki se jih naučimo enostavno in z lahkoto.

Tehnike so namenjene upravljanju s čustvenimi stanji (strah, jeza, id), zmanjšanju nepotrebnega stresa in bolj učinkovitem komuniciranju. NLP je znanje, kako doseči v življenju dolgoročne pozitivne spremembe, kako biti (še) uspešnejši, kako biti gospodar svojih občutkov, ugotoviti, kaj si zares želite v življenju in kako to tudi doseči.

Za vse pedagoške delavce, ki si želijo sprememb in ne vedo ali je NLP prava odločitev smo pripravili dogodek Uvod v NLP za pedagoginje in pedagoge. Pridružite se nam in spoznajte kako poteka pravi NLP trening, ugotovite zakaj je NLP tako učinkovit, kaj so njegove predpostavke in se preizkusite v NLP tehnikah, s katerimi boste lažje poučevali in s katerimi boste izboljšali odnose tudi z zahtevnimi starši.

Izkustveno naravnave delavnice

Naše delavnice in treningi so strokovni, izkustveno naravnani, zanimivi in polni humorja, kar je razlog, da nam je zaupalo že več tisoč različnih ljudi, staršev, pedagogov, ravnateljev, strokovnjakov z različnih področji in podjetnikov.

Pridružite se številnim uporabnikov NLP tehnik in se prijavite na trening, kjer boste:

  • Spoznali osnovne predpostavke NLP in zakaj je NLP tako učinkovit.

  • Preizkusili tehnike, ki vam bodo v pomoč pri ohranjanju OK stanja tudi v zahtevnih situacijah.

  • Na praktičnih primerih spoznali, kako se lahko izognete konfliktnim situacijam: kako komunicirati z zahtevnimi starši, sodelavci, nadrejenimi.

  • Spoznali na kakšen način lahko podate učencem navodila, da jih bodo lažje razumeli in izvedli.

Z vami bo karizmatični Gaber Marolt

GABER MAROLT

Gaber je trener nevrolingvističnega programiranja z INLPTA certifikatom, INLPTA master in mBIT coach. Ima več kot desetletne izkušnje z NLP in je predaval v večjih državah EU. INLPTA predstavlja najvišje standarde s področja NLP in podeljuje mednarodno priznane certifikate. Že več let izvaja tudi delavnice za starše, vrtce in šole. Predaval je tudi na MFDPŠ v Celju, izobraževalnem centru Erudio in mnogih drugih. Je oče štirih otrok, ki so v tem letu vključeni v srednjo šolo, osnovno šolo ali vrtec. Delavnice in treningi so zabavni in poučni ter polni odličnih nasvetov, NLP veščin in drugih koristnih informacij o vzgoji in izobraževanju. Njegov webinar Vzgoja in učenje z manj stresa si je ogledalo več kot 4 000 staršev.