Želite izvedeti, kako biti močan vezni člen med vodstvom in ostalimi zaposlenimi?

Želite izvedeti kako ohraniti vaše OK stanje tudi v težjih situacijah npr. z zahtevnimi sogovorniki?

Se želite naučiti tehnik s katerimi si boste olajšali vaše delo?

Pridružite se nam na

UVODU V NLP ZA KADROVIKE IN KADROVICE

ter postanite še boljši!

NLP – Nevro-lingvistično programiranje

Nevro-lingvistično programiranje je ena najboljših metod za osebnostni razvoj, zmanjšanje stresa, reševanje konfliktnih situacij, izboljšanje medosebnih odnosov, učinkovitega postavljanja ciljev, metoda za pridobivanja več samozavesti, sprejemanje boljših odločitev, večjo motiviranost. NLP ponuja niz zelo praktičnih tehnik, ki se jih naučimo enostavno in z lahkoto.

Tehnike so namenjene upravljanju s čustvenimi stanji (strah, jeza…), zmanjšanju nepotrebnega stresa in bolj učinkovitem komuniciranju. NLP je znanje, kako doseči v življenju dolgoročne pozitivne spremembe, kako biti (še) uspešnejši, kako biti gospodar svojih občutkov. Naučili se boste sestavljati takšne ekipe, v katerih bodo vsi sodelujoči maksimalno sodelovali in bo tim (ekipa) tako dosegal odlične rezultate. Postali boste izvrsten motivator, ki bo ljudi znal motivirati na uspešen način, tako da bodo dosegali zavidljive rezultate.

Za vse kadrovike in kadrovnice, ki si želijo sprememb in ne vedo ali je NLP prava odločitev, smo pripravili dogodek Uvod v NLP za kadrovike. Pridružite se nam in spoznajte kako poteka pravi NLP trening, spoznajte, zakaj je NLP tako učinkovit, kaj so njegove predpostavke in se preizkusite v NLP tehnikah, s katerimi boste lažje motivirali in s katerimi boste izboljšali odnose tudi z zahtevnimi nadrejenimi in ostalimi sodelavci.

Izkustveno naravnave delavnice

Naše delavnice in treningi so strokovni, izkustveno naravnani, zanimivi in polni humorja, kar je razlog, da nam je zaupalo že več tisoč zadovoljnih udeleženecv, staršev, pedagogov, ravnateljev, strokovnjakov z različnih področji in podjetnikov.

Pridružite se številnim uporabnikov NLP tehnik in se prijavite na trening, kjer boste:

 • Spoznali osnovne predpostavke NLP in zakaj je NLP tako učinkovit.

 • Preizkusili tehnike, ki vam bodo v pomoč pri ohranjanju OK stanja tudi v zahtevnih situacijah.

 • Na praktičnih primerih spoznali, kako se lahko izognete konfliktnim situacijam: kako komunicirati z zahtevnimi sogovorniki, sodelavci, nadrejenimi.

 • Spoznali na kakšen način lahko podate navodila, da jih bodo ljudje lažje razumeli in izvedli.

Kam po tej odlični enodnevni delavnici?

Si želite dodatnih orodij za lažje krmarjenje med vodstvom in zaposlenimi?

Vas zanima časovno in strokovno učinkovit način vodenja razgovorov?

Bi si želeli dodatnih veščin spopadanja s stresnimi situacijami, kot so odpuščanje delavcev, časovnih stiskah, konfliktnih situacijah ipd.?

Spoznajte NLP! Pridružite se nam lahko na NLP Diplomi za kadrov(n)ike in kadrov(n)ice. NLP Diploma je 30 urno usposabljanje, na katerem spoznate:

 • Osnove in temelje dobrega vodenja in usmerjanja sodelavcev.

 • Osvojite razumevanje ciljnega vodenja, razumevanja dobrih odnosov, proaktivnost ter pomen dobrega stika.

 • Naučite se voditi različne tipe osebnosti, s poudarkom na motivaciji.

 • Naučite se učinkovito komunicirati z ljudmi okoli sebe.

 • Naučite se uspešno oblikovati in dosegati individualne in skupne cilje in poslovne rezultate.

 • Znali boste upravljati s čustvenimi stanji.

 • Postali boste osrediščen in uspešen vodja.

Z vami bo karizmatični Gaber Marolt

GABER MAROLT

Gaber je Master trener nevrolingvističnega programiranja z INLPTA certifikatom, INLPTA master in mBIT coach. Ima več kot desetletne izkušnje z NLP in je predaval v večjih državah EU. INLPTA predstavlja najvišje standarde s področja NLP in podeljuje mednarodno priznane certifikate.

Ima več kot dvajset let izkušenj z vodenjem kreativnih timov in je za svoje delo na področju avdio-vizualnih umetnosti s kolegi prejel Viktorja, Bronasti grb Mestne občine Celje in več drugih nagrad.Je izrazito interdisciplinaren in ima bogate osebne in poslovne izkušnje z različnih področij: vodenja podjetij, finančnega in davčnega področja, področja osebnih financ, računovodstva, področja prodaje, IT, nabave, optimizacije delovnih procesov in regulative. Kot vodja različnih oddelkov in podjetij ima bogate izkušnje tudi na HR področju, sestavljanja timov in internega komuniciranja.

Že več let izvaja tudi delavnice za starše, vrtce in šole ter poslovna izobraževanja. Predaval je tudi na MFDPŠ v Celju, izobraževalnem centru Erudio in mnogih drugih. Je oče štirih otrok, ki so v tem letu vključeni v srednjo ali osnovno šolo.

Njegove delavnice in treningi so zabavni in poučni ter polni odličnih nasvetov.