POSLOVNA DELAVNICA

USPEŠNO UPRAVLJANJE S ČASOM

Sreda, 23. 8. 2023 (9h – 13h)

Cena delavnice do 16. 8.: 145 € (namesto 206 €)

Online (zoom)

Opis

Na delavnici boste spoznali orodja, tehnike in pristope, s katerimi boste bolje in lažje upravljali s svojim časom. Bolj boste produktivni, uspešni in zadovoljni s svojim urnikom in tudi z rezultati.

Delavnica je praktična, sproščena in poučna in tako boste lahko ta znanja preizkusili že takoj.

Čas je največja uganka človeka že tisočletja. Kako ga lahko ukrotimo in kako lahko postanemo učinkovitejši pri svojih opravilih, sestankih in planiranju?

Kako dvigniti produktivnost, kako narediti več v istem času, kako se izogniti stresu in natrpanim urnikom, kako uravnotežiti svoje delo, sestanke in ostala opravila, kako se spopasti s poplavo informacij in kako uporabljati sodobna IKT orodja, da boste prihranili čas.

Cilji delavnice:

 • Spoznati ovire pri upravljanju časa in kako jih premagati.
 • Spoznati, kako učinkovito in varčno upravljati s svojimi viri.

 • Kako si postavljati prioritete.

 • Kako sprostiti urnik za nove projekte in kako optimizirati čas.
 • Naučiti se postavljati, načrtovati in dosegati cilje na poslovnem in osebnem področju.
 • Kako obdržati fokus tudi v času nepredvidenih dogodkov in »dnevne« krize in kako jo preprečiti.
 • Orodja za upravljanje časa in kako jih učinkovito uporabljati.

 • Kako učinkovito delegirati.
 • Kako upravljati s pričakovanji in potrebami ter kdaj reči »ne«.

Trajanje delavnice:

 • Delavnica traja od 9:00 do 13:00

 • Cena delavnice: 206 €
 • Cena do 16. 8. 2023: 145 €

* Pridružujemo si pravico do spremembe datuma. Delavnico izvajamo ob minimalnem številu 5 oseb.

Dodatek za podjetnike in vodje:

Kdaj gre podjetnik ali vodja “iz službe”, če pa je sam služba? Kako se mentano naravnati in postaviti meje, da se vaš posel ne prelije v vse pore vašega življenja? Da boste uresničevali poslanstvo, da delate, zato da živite, in ne obratno!

Delavnico vodi Gaber Marolt, EMBA, NLP Master traner in poslovni coach

Če vas zanima, kako se da uskladiti nekaj podjetij, vrhunska predavanja, štiri otroke, psa, napisati knjigo in kakšen glasbeni hit, kako biti zdrav in razpoložen, je Gaber odličen naslov za to temo, saj njemu očitno uspe 😊.

O predavatelju:

Skozi trening vas bom vodil Gaber Marolt. Sem trener NLPja in poslovni trener, ustanovitelj NLP centra, portala kulstarsi.si in programski direktor Mednarodne NLP in caoaching conference. Sem tudi Master Coach, prav tako INLPTA in mBIT coach.

Sem avtor več publikacij, moje najobsežnejše delo do sedaj pa je Changing metaprograms in children s podočja NLP v vzgoji in poučevanju. Kot oče štirih otrok z dolgoletnimi izkušnjami pri upravljanju šolskih Javnih zavodov, sem odličen vir znanja in izkušenj, ki jih praktično povezujem z najmodernejšimi dognanji nevrologije in NLPja ter jih predajam tako staršem kot tudi raznovrstnim pedagogom.

Imam bogato podjetniško znanje in izkušnje, saj sem služboval v nekaterih zelo uspešnih slovenskih podjetjih, v še več-ih pa sem svetoval in izobraževal. Redno izobražujem podjetniške teame, vodim treninge komunikacije, prodaje in javnega nastopanja. Izvajam tudi izobraževanja za vodje, še posebej za nivo Executive.

Kot trener trenerjev menim, da sem odličen mentor novim predavateljem, tako s področja NLP kot poslovnih ved. Prav tako sem član mednarodnih zvez NLP: INLPTA, ANLP in domače Zveze coachev Slovenije.