nlp-center-logo

TEDEN OSEBNOSTNE RASTI

29. november  – 5. december 2021

Ali veste, da so ravno mehke veščine, pri nas jih imenujemo ključne, tiste, ki omogočijo, da vaša strokovnost zasije v vsej svoji luči in da boste lahko svoj potencial izkoristili čim bolj. Tudi osebne veščine spadajo pod to poglavje, to so tiste veščine, ki vam omogočajo odlične odnose in zadovoljno življenje. In ker se pri nas tega globoko zavedamo, se že vas čas ukvarjamo z osebno rastjo.

Ena najboljših metod za osebno rast je nedvomno nevrolingvistično programiranje – krajše NLP.

V dneh med 29. 11. 2021 in 5. 12. 2021 smo pripravili odličen dogodek za vse, ki vsa te teme zanimajo in tako vas lahko z veseljem pozdravimo: Dobrodošli na tednu osebne rasti.

V teh dneh smo izbrali za vas odlična predavanja v obliki webinarjev, ki smo jih pripravili z odličnimi predavateljicami in predavatelji, našimi sodelavci. Spoznali boste več vidikov, kako boste izboljšali svoje profesionalne ali osebne rezultate in kako boste lahko razrešili morebitne težave, ki vas trenutno ovirajo.

Mnogi izmed sodelujočih so v bili v življenju postavljeni pred marsikateri izziv in so ga tudi  pomočjo NLP prebrodili. Gre čisto za konkretne tehnike, ki se jih lahko na naših izobraževanjih naučite in jih s pridom uporabite. Seveda boste vpričo različnih življenjskih izkušenj bogatejši za različne pristope in uporabe teh resnično učinkovitih tehnik.

Vsa predavanja v okviru tedna rasti so brezplačna. Ker vam želimo približati te izkušnje in vsebine, da jih boste lahko vzeli za svoje. Prisluhnili boste lahko tudi intervjujem, prebrali članke in pobrskali po vsebinah, ki jih z veseljem poslušajo naši udeleženci. Seveda vas povabimo tudi, da se srečate s coachi iniciative NLP s srcem.

Formalna izobrazba se za marsikoga s končanjem šole res zaključi, a učenje se ne zaključi nikdar. Učimo se vse življenje in del tega pomeni tudi osebno rast. Investicija vase je nekaj, kar vam bo koristilo vse življenje in tega nihče ne more vzeti.

Vabljeni.

Za vas smo med 29. 11. in 5. 12. 2021 pripravili številne ugodnosti.

Kaj odlikuje webinarje NLP centra?

 • Vsi webinarji so podkrepljeni s številnimi praktičnimi nasveti.

 • Vsebujejo primere iz realnih situacij, v katerih se bo prepoznala prav vsak.

 • Spoznali boste tehnike in metode, ki jih boste lahko takoj preizkusili v praksi.

 • Brez nepotrebnega dolgovezenja teorije in dolgočasnega monotonega govorjenja!

 • Pripravili so jih izvrstni strokovnjaki in odlični predavatelji.

 • Posnetke si lahko ogledate večkrat.

Kako do ogleda izbranega webinarja?

Po nakupu boste v nekaj urah na mail prejeli sporočilo s povezavo, na kateri si lahko ogledate izbrani webinar. Včasih to avtomatsko sporočilo zanese v vašem poštnem predalu med »promocije«, zato prosimo, pobrskajte tudi tam.

Izbirate lahko med pestro paleto webinarjev:

Brezplačni webinarji

Do uspeha z NLP

 • Ne najdete prave smeri v življenju?
 • Je v vašem življenju vse ok in si želite novih znanj,
  ki bi vas izstrelila med zvezde?

Oglejte si tale odličen webinar NLP Master Trainerja in coacha Gabra Marolta in se naučite uspešnih tehnik in metod, s katerimi boste stopili na pot uspeha! NLP je že nekaj desetletij vodilno orodje za osebni razvoj.

Sabina Košmrl Kaučič

Postanite srčni starš in srčni učitelj

 • Kako izboljšati družinsko in razredno klimo, da vam bodo otroci sledili iz želje in pristnega spoštovanja in ne zaradi vzgojnih ukrepov in pravil?
 • Kako priti v stanje, da boste vi in otrok sproščena, zdrava in povezana?

Odlična predavateljica in motivatorka Sabina Košmrl Kaučič vas bo skozi webinar popeljala do sreče, veselja in zadovoljstva, da boste zaživeli veliko bolj lahkotno, pristno in povezano ter to predali naprej tudi svojim otrokom doma in učencem v razredu.

Sprememba v partnerskem odnosu

Kako sprememba v partnerskem odnosu vpliva na doživljanje vašega otroka

 • Kaj storiti, ko zdravega odnosa v partnerskem odnosu ni več?
 • Kaj storiti, ko vseeno pride do ločitve?

V tem webinarju se bo izvrstna zakonska svetovalka in predavateljica Melita Kuhar dotaknila te največkrat izjemno boleče teme, ko se partnerja odločita za razhod.

Gaber Marolt

Vzgoja in učenje z manj stresa

 • Kako se naj z vašim otrokom bolje povežete?
 • Kako boste dosegli, da se bodo otroci vse naučili, opravili vso njihovo delo in imeli posluh za to, da morate tudi vi opraviti svoje obveznosti in rabite tudi nekaj časa zase?

Na izjemno popularnem webinarju NLP Master Trainerja in coacha Gabra Marolta boste spoznali nekaj uporabnih nasvetov, kaj lahko naredite, da boste lažje komunicirali z vašimi otroki in da bodo raje naredili to, kar od njih želite.

Maja Novak

Recepti za lažje delo doma in v razredu

 • Zakaj se ljudem, ki nenehno razmišljajo negativno, resnično dogajajo same slabe stvari?
 • Kako razumeti ljudi, ki razmišljajo drugače od nas?

Na tem webinarju bo Maja Novak predstavila, kako je pomembno, da spremenimo sebe, svoj pogled razmišljanja in komuniciranja, saj bomo le tako pričeli dosegati boljše, pozitivnejše in zadovoljujoče rezultate.

Brezplačni uvodni coaching

NLP S srcem je iniciativa, v kateri smo se združili coachi, ki želimo v teh časih pomagati ljudem, ki potrebujejo tovrstno pomoč. Coaching je ena najučinkovitejših metod  za reševanje izzivov in pomaga, da posameznice in posamezniki najdejo rešitve, najdejo svoje notranje vire in preskočijo izzive.

Ponujamo vam brezplačni uvodni coaching, da boste lažje premagali izzive tega časa. Izberite svojega coacha in se z njim dogovorite za termin!

Ana Trampuž

RTT praktik, NLP praktik

Petra Cirkovski - NLP s srcem

Petra Cirkovski

NLP coach, svetovalka za odnose in osebnostno rast

Mihaela Gržin

Certificirani profesionalni life coach

Irena-Grofelnik-kul-starsi-1x1

Irena Grofelnik

Certificirani Points of you® trener

denis-alisic

Denis Ališič

Družinski in zakonski terapevt

Želite vi pomagati drugim?

Ali čutite, da vam ljudje zaupajo? Da so vam pripravljeni pripovedovati o svojih izzivih?

Si želite pomagati ljudem k boljšim rezultatom, jim omogočiti, da postanejo dejavnejši in sprejemajo boljše odločitve?

Želite, da vaši klienti pričnejo udejanjati svoje talente in sposobnosti?

POTEM JE ODLOČITEV, DA POSTANETE COACH, PRAVA ZA VAS!

Udeležite se enega najbolj učinkovitih izobraževanj za pridobitev kompetenc coacha in
usvojite tehnike, ki bodo vas in vaše stranke pripeljale do odličnih rezultatov