STOPI IZ ZAČARANEGA KROGA

Spremeni svoja negativna prepričanja (s pomočjo NLPja)

sobota, 12. 4. 2023 ob 19h do 21h.

online delavnica (Zoom)

četrtek, 16. 2. 2023

online delavnica (Zoom)

»Človekova dejanja vedno izhajajo iz prepričanj.” James Allen

Najbrž ste že sami opazili, kako se vam določeni dogodki v življenju nenehno ponavljajo? Da se vam včasih zdi, da se vrtite v začaranem krogu? Velika verjetnost je, da so kriva vaša prepričanja

Ravno prepričanja so podlaga za vaše misli, te pa vplivajo na vaše življenje, na vaše odzive in na vaša vedenja, kar na nek način pomeni vašo usodo.

Vaša osebna prepričanja temeljijo na vaših izkušnjah, pogledih na svet, predvsem pa na naučenih smernicah, ki vam jih podaja družba. Vsi smo podvrženi določenim vzorcem in načinom razmišljanja, ki prevladujejo v našem okolju ter kreirajo našo realnost. Pridobili smo jih od staršev, sorodnikov, prijateljev, vrstnikov in sošolcev, učiteljev, sodelavcev, partnerjev…

V katerih vprašanjih in trditvah se najdete?

  • »A si popolnoma nesposoben?«

  • »Tega nisi naredil/a dovolj dobro.«

  • »Vedno me vsi zapustijo.«

  • »Nihče me ne razume.« itd.

Take besede se lahko hitro zasidrajo globoko v podzavest in oblikujejo vaše dojemanje resničnosti.

Toda ali so res resnične? Ali v resnici držijo? Vas v življenju podpirajo, vam koristijo ali vas delajo nemočne ter vam jemljejo moč, voljo in pogum?

Pridružite se na delavnici,
na kateri boste:

  • ozavestili prepričanja, ki vam ne koristijo,

  • spoznali izjemno učinkovito tehniko, s katero spreminjate prepričanja, ki vam niso v podporo, oziroma jih nadomestite s takšnimi, ki vam bodo v podporo.

Rezultat?

Otresli se boste negativnih prepričanj, kar vam bo omogočijo večjo produktivnost, samozavest in vam pomagalo, da ustvarite življenje kot si ga želite!

Kdaj in kje?

  • 12. 4. 2023 ob 19. uri.

  • online preko Zoom-a.

Potrebni pripomočki: delujoča kamera in mikrofon ter za zapiske pisalo in list papirja.

Klik na prijavo in se vidimo!

O predavateljici:

Nataša Šafhalter Đukić je zaposlena kot tržnik spletnih in izobraževalnih vsebin v spletni agenciji. Opravljen ima certificiran program NLP Trener.

V NLPju je našla nekatere odgovore o ljudeh; kako jim pomagati do tega, da lažje krmarijo skozi življenje, se učinkoviteje spopadajo s predsodki, ki jih držijo prikovane na mestu in jim ne pustijo do lažjega in lahkotnejšega življenja.