Simon Meglič

NLP Mojster Coach in NLP Trener. Kot promotor pomembnih vsebin s področja osebnih financ vodi lastna predavanja in delavnice.

Simon Meglič

Osebni individualni coaching, coaching za posameznike

V živo, Online

Zakaj izbrati mene?

Po izobrazbi profesorica, po poklicu lektorica, po duši predavateljica. Najraje na svetu pa mama. Močno prepričana, da znanja in prijateljev ne moreš imeti nikoli preveč. 15 let dela v poslovnem svetu je zaznamovala tudi izgorelost, zaradi katere sem temelje svojega delovanja – osebnega in poslovnega – v več pogledih zrušila in jih postavila na novo. Kaj vse moram, kaj drugi pričakujejo od mene, kaj me vodi … nahrbtnik, ki sem ga od otroštva dalje polnila z najrazličnejšimi prepričanji in idejami, je bilo treba izprazniti in pregledati, kaj mi danes dobro služi, kako poenostaviti kakšne stvari, kje iskati motivacijo in predvsem – kaj lahko sama naredim, da mi bo lažje in da bom zadovoljna. Danes se zaradi znanja NLP, nenehnega izobraževanja in rednih supervizij drugače odzivam, drugače komuniciram in predvsem drugače odločam. Vem, kako postaviti prioritete, kako se znebiti občutka krivde, kako reči ne in kako cilje postaviti tako visoko, da je njihovo doseganje možno in prijetno. Vem pa tudi, kako umiriti misli, poiskati motivacijo, reševati komunikacijske zaplete in konflikte ter snovati stabilne in prijetne odnose. Na individualnem coachingu (v živo v Ljubljani ali online) ti zato lahko pomagam pri naslednjih izzivih:

  • Preobremenjenost in nepredelana čustva
  • Soočanje s stresom in izgorelostjo
  • Premagovanje strahov
  • Izboljšanje samopodobe
  • Reševanje konfliktov (družinsko, partnersko, poslovno okolje)
  • Težave v partnerskem odnosu
  • Preobremenjenost in časovna organizacija

Kaj so moje metode?

Pri delu uporabljam NLP tehnike ali intervencije – gre za proces, pri katerem se novi vzorci razmišljanja prenašajo na globinskih čutnih ravneh. Pri tem si pomagam z metodami, ki izhajajo tako iz hipnoze in hipnoterapije kot čuječnosti.

Kako vam bo coaching pomagal?

Coaching vam bo odprl nove, zanimive, želene poglede na področjih, kjer danes vidite probleme in blokade. Pomagal vam bo zavedati se kaj vas zares ovira na poti osebne rasti in uspeha. Spremenili se boste v smeri, da vas bo vaše nezavedno močno podpiralo in ne oviralo, tam, kjer še ni tako!