PRAKTIČNA DELAVNICA

Reprogramirajte svoj um

Odpravite svoje negativne vzorce, omejujoča prepričanja in negativne občutke

Sreda, 4. 10. 2023 ob 20. uri

Delavnica, ki bo dala vaše življenje v višjo prestavo

Glejte na življenje z novim mindsetom!

Nadgrajeno z najsodobnejšimi dognanji v nevrologiji, lingvizmu in programiranju uma, kot jih uporabljajo tudi največji osebni trenerji, npr. Tony Robbins, Joe Dispenza in drugi

Stopite iz cone udobja in na novo definirajte svojo realnost, rešite konkretne probleme, dosezite svoje najpomembnejše cilje, pričnite ustvarjati odnose, kot si jih želite in stopite na pot večje sreče, zadovoljstva in globljega smisla v življenju.

Ustvarite si življenje po svoji izbiri s tehnologijo NLP!

Nadgrajeno z najsodobnejšimi dognanji v nevrologiji, lingvizmu in programiranju uma, kot jih uporabljajo tudi največji osebni trenerji, npr. Tony Robbins, Joe Dispenza in drugi

Svež pristop, ki vam bo odprl nov pogled na svet

Gaber vam bo v tem uvodnem predavanju predstavil nov pristop, najnovejša dognanja, prepletena s tisočletja starimi učinkovitimi tehnikami, ki vam bodo odprla nov pogled na svet, pogled, ki vam omogoča nove možnosti in boljše rezultate.

Lahko dosežete marsikaj, lahko dosežete več, skoraj vse!

Svež pristop, ki vam bo odprl nov pogled na svet

Gaber vam bo v tem uvodnem predavanju predstavil nov pristop na podlagi najnovejših dognanj, prepleten s tisočletja starimi učinkovitimi tehnikami, ki vam bodo odprla nov pogled na svet, pogled, ki vam omogoča nove možnosti in boljše rezultate. Sami lahko dosežete marsikaj, lahko dosežete več, skoraj vse!

Stopite iz cone udobja in:

Na novo definirajte svoje najpomembnejše cilje.

Rešite konkretne probleme.

Dosežite svoje najpomembnejše cilje.

Pričnite ustvarjati odnose, kot si jih želite.

Stopite na pot večje sreče in zadovoljstva.

Ustvarili boste nove, uspešne vzorce – takšne, ki vas bodo navdihovali in vas podpirali.

Pričnite ustvarjati samozavest in pozitivno samopodobo in v svoji podzavesti odpravite  stare programirane vzorce.

Delavnica bo potekala online. Trajala bo približno uro in pol.
Izpolnite prijavo preko obrazca in se vidimo!

* Ko potrdite prijavo, boste po e-pošti prejeli potrditveni mejl.

Pomembno: preverite, če je slučajno naš mejl padel v spam. V tem primeru ga prestavite v inbox, prejeto, oziroma nastavite nlp-center.si za varnega pošiljatelja. V tem primeru boste normalno in brez težav prejemali naša sporočila.

Vpišite svojo telefonsko številko in tudi na SMS boste prejeli pomembna sporočila in povezavo.

Sami se odločamo kako se bomo odzivali na situacije

Naša osebnost je edinstvena kombinacija naših misli, čustev, vedenja in značilnosti, ki nas definirajo kot posameznike. Naše misli in čustva vplivajo na naše odločitve, način komunikacije, odnose z drugimi in naše življenjske izbire. Vse to vpliva na naše telo, tudi imunski sistem in zdravje, interakcijo z drugimi in vaš vpliv na okolje.

Sami se odločamo kako se bomo odzivali na situacije

Naša osebnost je edinstvena kombinacija naših misli, čustev, vedenja in značilnosti, ki nas definirajo kot posameznike. Naše misli in čustva vplivajo na naše odločitve, način komunikacije, odnose z drugimi in naše življenjske izbire.

Naša dejanja so na ‘avtopilotu’

Vse to smo pridobili skozi naše življenje in je globoko zasidrano v naši zavesti in podzavesti. Vaša podzavest ima ogromno moč pri nadzorovanju vaših življenjskih izkušenj: od vrst hrane, ki jo jeste, do dejanj, ki jih izvajate vsak dan, ravni dohodka, ki ga zaslužite, in celo do tega, kako se odzivate na stresne situacije.

Naša dejanja so na ‘avtopilotu’

Vse to smo pridobili skozi naše življenje in je globoko zasidrano v naši zavesti in podzavesti. Vaša podzavest ima ogromno moč pri nadzorovanju vaših življenjskih izkušenj: od vrst hrane, ki jo jeste, do dejanj, ki jih izvajate vsak dan, ravni dohodka, ki ga zaslužite, in celo do tega, kako se odzivate na stresne situacije.

Reprogramirajte svojega ‘avtopilota’

Vaša podzavest je kot funkcija avtopilota na letalu. Vnaprej je bil programiran za sledenje določeni poti in s te poti ne morete skreniti, razen če prej spremenite smeri, ki so v njej programirane.

Gaber Marolt, trener nevrolingvističnega programiranja vam bo v tem webinarju pojasnil, kako natančno preiti v zavestno zavedanje, kako stopiti na pot pozitivnejšega mindseta (vaše miselnosti), kako prekiniti s tistimi ponavljajočimi vzorci vašega vedenja in razmišljanja, ki vam ne dajejo rezultatov v vašem življenju, kot si želite!

V življenju lahko dosežete skoraj vse, če si najprej vzamete čas za reprogramiranje svoje podzavesti

O predavatelju:

Gaber Marolt je NLP Master Trainer in ustanovitelj NLP Centra. Je eden izmed najstrokovnejših NLP trenerjev v Sloveniji, ki je svoje znanje pridobival pri najboljših slovenskih in tujih NLP strokovnjakih.

Izobraževanja NLP poučuje na vseh stopnjah (Diploma, Praktik, Mojster Praktik), izobražuje pa tudi bodoče trenerje in coache. Kot coach in trener NLPja je pomagal že številnim posameznikom pri njihovem osebnem napredku in osebnostni rasti. To, kar predava in deli s svojimi tečajniki, to tudi živi in čuti. Še za vsako tako neverjetno vprašanje ima odgovor. Je trener, ki ga poslušalci z veseljem poslušajo, in odličen motivator, da se poti napredka resnično držijo do cilja in se vmes ne izgubijo.

Je tudi poslovni trener in predavatelj. V številnih podjetjih, tako največjih, kot tudi srednjih in mikro, pomaga kolektivom pri izboljševanju pozitivne delovne klime. Nevrolingvistično programiranje uporablja kot orodje za ustvarjanje novih priložnosti, za osebni razvoj sebe in drugih ter ohranjanje in vzpostavljanje ciljne naravnanosti podjetja in timov. Odlikujeta ga praktičnost in usmerjenost k rešitvam in napredku. Njegove delavnice in predavanja so podprta s številnimi interaktivnimi primeri, s čimer njegovi slušatelji dobijo izvrstno priložnost, da slišano takoj preizkusijo v praksi.

Poleg odlične podjetniške in trenerske kariere, vsebine predava tudi v šolah in vrtcih in je avtor knjige Vzgoja in učenje z manj stresa, ki je bila izdana v nakladi 2000 izvodov in je tudi odlično sprejeta. Z ženo imata 4 otroke, tako da so mu vsebine s področja vzgoje, usmerjanja otrok in odraščanja resnično blizu. Je predavatelj večih zelo popularnih webinarjev za starše in pedagoge, ki si jih je do sedaj ogledalo več kot 10.000 zadovoljnih staršev in pedagoških delavcev.

Je podjetnik, ki sodeluje v več dejavnostih že dobrih 20 let in je nosilec več vodstvenih funkcij.