PROGRAM ZA ŽENSKE
“PONOVNO NAJDI SEBE”

Zdaj je čas, da poskrbiš zase, tako kot skrbiš za druge!

Ali se počutiš, da si izgubila sebe, da niti prav več ne veš, kdo si in kaj si v življenju še želiš doseči?

Si velikokrat utrujena, nejevoljna, težko najdeš motivacijo in veselje?

Naj te potolažim, da nisi edina. Živimo v svetu, ki nenehno hiti in povzdiguje popolnost (materinstvo, partnerstvo, kariera…). A realnost je pogosto popolnoma drugačna: ženske smo preobremenjene, utrujene, velikokrat tudi izgorele.Občutek imamo, da nič, kaj naredimo, ni dovolj dobro.

Zdaj je čas, da poskrbiš zase, tako kot skrbiš za druge!

Boš rekla, da je to težje storiti, kot pa se sliši? Da si že marsikaj poskusila, pa se na dolgi rok ni obneslo?

Ti dam prav. Ampak – a je osebna rast lahka? Ni. Je dolgotrajno potovanje, dejansko do konca življenja. Nudi nam priložnost nenehnega učenja, iskanja novih poti in možnosti. Zagotovo se strinjaš, da so ti trenutno v življenju pomembne popolnoma drugačne stvari, kot so ti bile pri 18. letih. Da sedaj potrebuješ druga znanja in veščine, kot si jih takrat.

27. – 28. 3. 2024

19.00 – 20.30

Online (zoom)

 

Ampak hej, a nam je tega res treba? Draga moja, odgovor sedaj je: NE!

Prav vsaka izmed nas si zasluži, da je zadovoljna s svojim življenjem, da si v vsem hitenju in vmes med opravki vzame čas tudi zase, za svojo dušo in stvari, ki jo veselijo.

Zato pa ti ponujamo ta izvrsten program, ki ti bo v pomoč na tvoji poti sprememb ! Družile se bomo 2 zaporedna večera, v katerih se bomo naučile nekaj tehnik in metod, s katerimi boš znala razreševati izzive, s katerimi se soočaš v svojem življenju. Slonijo na znanjih nevrolingvističnega programiranja (eden najbolj uspešnih sistemov za osebno rast) in čuječnosti (meditaciji, s pomočjo katere boš začutila sebe, svoje telo in svoje misli, tukaj in sedaj). Program ti bo pomagal, da se boš pričela razvijati v osebo, o kateri si vedno sanjala. Program ti bo ponudil orodja in oživil tvoje notranje vire, ki jih potrebuješ, da boš v življenju uspela doseči, kar si želiš in se ob tem počutila uravnotežena in izpopolnjena.

Ta program ima še eno prednost. Ne bomo se veliko ukvarjale z vzroki in tvojo preteklostjo. Z dogodki, zaradi katerih je tvoje življenje takšno, kot je. Ne – fokus bomo usmerile v prihodnost! Z optimizmom, zagnanostjo in radovednostjo se bomo uzrle proti ciljem, ki si jih boš zastavila. Ter te opremile z naborom orodij, ki ti bodo na tej poti v pomoč!

Ta program je idealen zate, če si želiš:

 • ponovno dobro počutiti v svoji koži (kljub neidealnim meram, frizuri izpred 10 let in ponošenih pajkicah),

 • zjutraj vstati polna energije in motivirana,
 • brez občutka krivde vzeti sama sebi čas le zase.

Kaj nas torej še čaka?

 • 2 večera v online družbi posameznic, ki so v življenju na podobnem raziskovanju kot ti.
 • Vsak večer delavnica na določeno temo (o tem v nadaljevanju).
 • Strokovnjaki za osebno (in poslovno) rast, ki bodo z veseljem odgovarjali na vsa vprašanja.
 • Članstvo v zaprti FB skupini, kjer se bomo podpirale tudi po koncu programa.

PRIJAVI SE ZDAJ!

S katerimi temami se bomo ukvarjale?

1. srečanje: Najdi sebe (sreda, 27. 3. 2024, 19.00 – 20.30)

Namera tega srečanja bo, da bo vsaka zase razmislila, kje v življenju je. Kaj so stvari, ki si jih v življenju želi še naprej, in česa si več ne želi. In predvsem – kaj si želi namesto tega. Namreč komaj ko odstraniš tisto, česar več ne potrebuješ, ustvariš prostor za izražanje tega, kar želiš in se lahko pričneš osredotočati na stvari, v katerih uživaš in so zate pomembne..

Tako si bomo odgovarjale na vprašanja, kot so:

 • Kaj si želim in kako se bom počutila, ko bom to dosegla (s pomočjo vizualizacije in tvoje domišljije)
 • Kje v življenju sem trenutno in kam sploh želim

Pogledale bomo več vlog, ki jih imaš v življenju (kot ženska, mama, partnerka, poslovnica…).

V tem srečanju se bomo dotaknile tudi upravljanja s časom; kako si uspešno razporediti vse obveznosti, da boš imela ob vsem tem tudi čas zase.

2. srečanje: Imej se rada (četrtek, 28. 3. 2024, 19.00 – 20.30)

Večina ljudi opredeljuje osebno rast kot korake, ki jih naredijo v smeri osebnega izboljšanja, ali vedenja in navad, ki jih želijo spremeniti, da bi postanli »boljša« oseba. Pa se v resnici moramo “izboljšati”?. Takšna miselnost predpostavlja, da zdaj nismo dovolj in da moramo biti »boljši«, moramo narediti nekaj “boljšega” ali “biti nekaj več”.

To velja predvsem za nas ženske. Velikokrat je glavni problem na poti svobode, izpolnjenosti, uspeha ali veselja občutek, da nismo dovolj dobre, da moramo biti še boljše, početi stvari popolno. In nismo nikoli zadovoljne s svojimi dosežki…

V tem srečanju se bomo posvečale takšnim prepričanjem in mislim in jih spreminjale v takšne, ob katerih se bomo počutile boljše. Posvečale se bomo naši samozavesti in samopodobi ter temu, da se bomo počutile OK.

Posvečale se bomo tudi stresu. Vzroki, zakaj smo pod stresom, so v našem odnosu do samega sebe in v odnosu do okolice. Koliko smo kritične do sebe, kakšna so naša pričakovanja

Ponavadi ob stresu in napetostih ugotovimo, da smo izgubile svoje notranje ravnotežje, počutimo se zmedene, včasih se nam zdi, da je naše življenje razbito na koščke in ne vemo, kako ga sestaviti nazaj. Občutek imamo, da ne obvladujemo ne sebe in ne svojih odnosov z okolico.

Na stres smo lahko bolj odporne – tako, da ojačamo svoje vire moči ter povečamo svojo splošno fizično in psihološko plat že v časih, ko nismo pretirano obremenjene. V tem srečanju se bomo posvečale temu, da bo vsaka pri sebi spoznavala, kdaj je pod stresom. Znala bo prisluhniti svojemu telesu in ostalim znakom, ki nakazujejo, da nekaj ne bo ok. Posvečale se bomo našim mislim in čustvom in se naučile zavedati svojega notranjega dogajanja. Znale si bomo prisluhniti. Prav tako se bomo naučile izjemno učinkovite tehnike, s katero bomo znale priklicat svoje notranje vire (moči, miru, sprostitve…).

Nekaj časa bomo namenile tudi besedici NE. Jo znaš izgovoriti, ko te nekdo, kljub vsemu tvojemu napolnjenemu urniku, nekaj prosi?

Kdo te bo na tej poti spremljal?

Moje ime je Nataša Šafhalter Đukić. Sem NLP trener in trenerka veščin osebne rasti, tako za odrasle kot tudi odraščajočo mladino. Trdno sem prepričana, si prav vsakdo izmed nas zasluži da živi prav takšno življenje, kot si ga želi in o katerem sanja. In ne le zasluži – prepričana sem, da ga je zmožen zares živeti!

Če bi mi nekdo 15 let nazaj rekel, da bom nekoč predavala teme osebne rasti, bi se mu smejala. Velik del življenja me je namrel spremljalo naučeno prepričanje, da “takšni pač smo kot smo, kot smo se rodili”. A tekom raziskovanja človeškega uma in delovanja sem se naučila, da temu ni tako. Da lahko s pravimi znanji in ob ustrezni podpori svoja življenja močno spremenimo; spremenimo lahko svoj način razmišljanja, svoje vedenje, odzive. In nekaj tega bom v tej delavnici naučila tudi tebe.

Vabljena na to brezplačno delavnico. Na druženje samih odličnih posameznic, ki se podajajo na podobno pot, kot ti, in si želijo podobnih stvari, kot ti: svobode, veselja, sreče. In verjamem, da nam bo skupaj uspelo narediti prve, odločilne korake!

Prijavite se na e-novice

  Strinjam se s pogoji in obdelavo osebnih podatkov