Vaši otroci si zaslužijo zanimive počitnice in nepozabna doživetja, ob katerih bodo ob zabavi tudi kaj koristnega spoznali!

Pripravljamo izkustvene delavnice, na katerih bodo otroci osebnostno napredovali in se ob tem še neizmerno zabavali!

Na prijavnico

Skozi delavnice bodo spoznavali, kako predstaviti samega sebe, da izpadejo samozavestni, sproščeni in kul. Napisali bodo dobro zgodbo in jo skozi fotografije in videe, ki jih bodo sami ustvarili, tudi predstavili. Hkrati bomo počeli še druge the best stvari – se vozili z najnovejšimi in top kolesi, pekli pizze, se preizkusili v žongliranju, dekleta si bodo izdelale svoj make up… Spoznali bodo tudi nekaj kulskih znanih ljudi, ki naj zaenkrat še ostanejo skrivnost.

V ceno je vključeno:

  • dopoldanski prigrizek (rogljiček in jabolko)

  • kosilo v bližnji restavraciji

  • gradivo za ustvarjanje

  • zabavno spoznavanje novih veščin skozi najrazličnejše delavnice (sproščeno javno nastopanje, story telling, video snemanje, fotografiranje, YouTube…)

  • športne aktivnosti in sprostitev (joga)

Termin med 24.08.2020 in 28.08.2020

Na prijavnico

Delavnice so primerne za osnovnošolce iz zadnje triade ter srednješolce. Primerne so za tiste, ki se želijo naučiti priprav na nastop, osnov snemanja, montaže posnetkov in nastopanja pred kamero s samozavestjo in sproščenostjo.

Najboljših 5 dni v  počitnicah za le 159 €! Poskrbeli smo tudi za družinske popuste – 2 otroka iz iste družine za le 270 €. Možnost plačila na obroke.

Prijavnica