POSLOVNA DELAVNICA

Prepoznajte vzorce razmišljanja zaposlenih

Izboljšajte motivacijo in storilnost

Sreda, 12. 7. 2023 (9h – 13h)

cena delavnice do 5. 7.: 145 €
(namesto 206 €)

Online (v živo)

LJ: torek, 20. 6. 2023 (9h – 13h)

cena delavnice do 1. 6.: 99 € (namesto 157 €)

LJ: Letališka 29, Ljubljana

Če bi imeli čarobno paličico, ki bi vam povedala, kako ljudje razmišljajo, bi jo uporabili?

Ta čarobna paličica obstaja!

Dekodiranje razmišljanja posameznikov vam prinese prednost, saj se lažje izognete konfliktom, rešite komunikacijske prepreke, posameznike bolj uspešno motivirate, veste, kaj jim je pomembno in kako jih ustrezno nagovoriti (da vas bodo sploh slišali).

Vaši zaposleni …

 • So vaši zaposleni v podjetju ob problemu oziroma izzivu fokusirani na to, kakšen je ta izziv, kaj vse bo ob reševanju šlo narobe, ali so bolj nagnjeni in motivirani k temu, kaj lahko ob spopadanju z izzivom dosežejo, si znajo dobro postaviti prioritete?

 • Ali vaši sodelavci najprej opazijo vse, kar je narobe, ali se najprej navdušujejo nad tem, kar so opazili dobrega? Ali jih motivirajo nagrade in dosežki, ali jih motivirajo sankcije?

Najverjetneje imate med zaposlenimi v vsaki kategoriji ene in druge vrste ljudi. Reševanje raznovrstnih situacij je povezano z miselno naravnanostjo posameznika, ki nato določa njegove občutke in ravnanja. Njegova miselnost določa tudi, kako ocenjuje stvari, kaj opazi, kaj mu je pomembno in kaj največkrat pri delu spregleda. Od tega pa so odvisni tudi rezultati njegovega dela.

Poznavanje vzorcev razmišljanja zaposlenih …

… pomaga podjetjem in njihovim vodjem bolje razumeti različne načine motivacije, s katero lahko vplivajo na delovno storilnost zaposlenih in do njih lahko prilagodijo komunikacijo za večje razumevanje. S tem znanjem zaposlenim lažje in učinkoviteje dodeljujejo vloge, ki posameznikom najbolj ustrezajo, s čimer povečamo doseganje odličnih rezultatov.

“Če bi vedeli, da vaš sodelavec odpira samo modre kuverte,
bi mu sporočila oz. naloge še naprej predajali v beli kuverti?”

Koristi delavnice

 • pridobite znanje o metaprogramih (različni vzorci razmišljanja),

 • se naučite sistema vrednot po Gravesu (kaj je ljudem pomembno),

 • pridobite vprašanja, s katerimi dekodirate razmišljanja zaposlenih in orodja, kako prilagodite svoj nagovor, da bo rezultat boljši,

 • se zavedate, da smo ljudje različni v različnih konteksih,

 • spoznate, kako pomembna je kognitivna raznolikost v posameznih ekipah.

Trajanje delavnice

 • Delavnica traja od 9:00 do 13:00

 • Cena delavnice: 157 €

 • Cena do 1. 5. 2023: 99 €

 • Pridružujemo si pravico do spremembe datuma. Delavnica izvajamo ob minimalnem številu 5 oseb.

O predavatelju:

Skozi trening vas bom vodil Gaber Marolt. Sem trener NLPja in poslovni trener, ustanovitelj NLP centra, portala kulstarsi.si in programski direktor Mednarodne NLP in caoaching conference. Sem tudi Master Coach, prav tako INLPTA in mBIT coach.

Sem avtor več publikacij, moje najobsežnejše delo do sedaj pa je Changing metaprograms in children s podočja NLP v vzgoji in poučevanju. Kot oče štirih otrok z dolgoletnimi izkušnjami pri upravljanju šolskih Javnih zavodov, sem odličen vir znanja in izkušenj, ki jih praktično povezujem z najmodernejšimi dognanji nevrologije in NLPja ter jih predajam tako staršem kot tudi raznovrstnim pedagogom.

Imam bogato podjetniško znanje in izkušnje, saj sem služboval v nekaterih zelo uspešnih slovenskih podjetjih, v še več-ih pa sem svetoval in izobraževal. Redno izobražujem podjetniške teame, vodim treninge komunikacije, prodaje in javnega nastopanja. Izvajam tudi izobraževanja za vodje, še posebej za nivo Executive.

Kot trener trenerjev menim, da sem odličen mentor novim predavateljem, tako s področja NLP kot poslovnih ved. Prav tako sem član mednarodnih zvez NLP: INLPTA, ANLP in domače Zveze coachev Slovenije.