NLP DELAVNICA

Prepoznajte vzorce razmišljanja zaposlenih

Izboljšajte motivacijo in storilnost

MB: sreda, 24. 5. 2023 (9h – 13h)
LJ: četrtek, 25. 5. 2023 (9h – 13h)

Cena delavnice do 25. 4.: 99 €
(namesto 157 €)

MB: Lackova 78a, Maribor
LJ: Letališka 29, Ljubljana

LJ: sreda, 15. 3. 2023 (9h – 12h)
MB: četrtek, 16. 3. 2023 (9h – 14h)

Cena delavnice do 1. 3.: 99 €
(namesto 157 €)

LJ: Letališka 29, Ljubljana
MB: Lackova c. 78a

Če bi imeli čarobno paličico, ki bi vam povedala, kako ljudje razmišljajo, bi jo uporabili?

Ta čarobna paličica obstaja!

Dekodiranje razmišljanja posameznikov vam prinese prednost, saj se lažje izognete konfliktom, rešite komunikacijske prepreke, posameznike bolj uspešno motivirate, veste, kaj jim je pomembno in kako jih ustrezno nagovoriti (da vas bodo sploh slišali).

Vaši zaposleni …

 • So vaši zaposleni v podjetju ob problemu oziroma izzivu fokusirani na to, kakšen je ta izziv, kaj vse bo ob reševanju šlo narobe, ali so bolj nagnjeni in motivirani k temu, kaj lahko ob spopadanju z izzivom dosežejo, si znajo dobro postaviti prioritete?

 • Ali vaši sodelavci najprej opazijo vse, kar je narobe, ali se najprej navdušujejo nad tem, kar so opazili dobrega? Ali jih motivirajo nagrade in dosežki, ali jih motivirajo sankcije?

Najverjetneje imate med zaposlenimi v vsaki kategoriji ene in druge vrste ljudi. Reševanje raznovrstnih situacij je povezano z miselno naravnanostjo posameznika, ki nato določa njegove občutke in ravnanja. Njegova miselnost določa tudi, kako ocenjuje stvari, kaj opazi, kaj mu je pomembno in kaj največkrat pri delu spregleda. Od tega pa so odvisni tudi rezultati njegovega dela.

Poznavanje vzorcev razmišljanja zaposlenih …

… pomaga podjetjem in njihovim vodjem bolje razumeti različne načine motivacije, s katero lahko vplivajo na delovno storilnost zaposlenih in do njih lahko prilagodijo komunikacijo za večje razumevanje. S tem znanjem zaposlenim lažje in učinkoviteje dodeljujejo vloge, ki posameznikom najbolj ustrezajo, s čimer povečamo doseganje odličnih rezultatov.

“Če bi vedeli, da vaš sodelavec odpira samo modre kuverte,
bi mu sporočila oz. naloge še naprej predajali v beli kuverti?”

Koristi delavnice:

 • pridobite znanje o metaprogramih (različni vzorci razmišljanja),

 • pridobite vprašanja, s katerimi dekodirate razmišljanja zaposlenih in orodja, kako prilagodite svoj nagovor, da bo rezultat boljši,

 • se zavedate, da smo ljudje različni v različnih konteksih,

 • se naučite, kako lažje motivirati sebe,

 • spoznate, kako pomembna je kognitivna raznolikost v posameznih ekipah.

Trajanje delavnice:

 • Delavnica traja od 9.00 do 13.00

 • Cena delavnice: 157 €

 • Cena do 25. 4. 2023: 99 €

 • Pridružujemo si pravico do spremembe datuma. Delavnica izvajamo ob minimalnem številu 5 oseb.

O predavateljici:

Ana Trampuž je izkušena predavateljica, specializirana za doseganje hitrih rezultatov v osebnih svetovanjih, coachingih in hipnoterapijah. Je MindSonar Professional, NLP Mojster praktik, NLP coach ter hipnoterapevtka.

V svojih predavanjih na sproščen in humoren način predaja učinkovita NLP orodja, ki izboljšajo komunikacijo, omogočajo razumevanje procesov razmišljanja, gradijo samozavest ter vodijo do boljših osebnih (in poslovnih) rezultatov.

Je pa tudi mamica dveh deklic, Gorenjka z mariborskim stalnim bivališčem. Zjutraj rada zgodaj vstaja, namesto jutranje kave pa se raje stušira z mrzlo vodo. Tudi njen dragi je vesel, da se je podala na NLP (pravi, da je manj sitna.)