“Izjemnih stvari v poslu nikoli ne počne ena oseba; opravi jih skupina ljudi. ” – Steve Jobs

Ekipa NLP Centra za vas organizira odlične vsebinske in zabavne team buildinge na različnih lokacijah po Sloveniji

Team building je namenjen članom organizacije, ki se skozi izvajanje skupnih nalog izven delovnega okolja in vsakodnevne rutine povežejo in stkejo močnejše vezi, ki jim omogočijo večjo učinkovitost tudi kasneje, ko so ponovno vpeti v svoje delovno okolje. S team buildingom dosežemo jasnejšo povezavo med cilji zaposlenih in cilji organizacije, ki pri posamezniku ustvarijo potreben motivacijski naboj za lažje doseganje rezultatov in nižjo stopnjo konfliktnosti. Sodelujoči razvijajo osredotočenost k rešitvam, ki prispeva tudi h kreativnosti in inovacijam na delovnem mestu.

Z jasnejšo predstavo o lastni vlogi v organizaciji zaposleni sami poskrbijo za delovno učinkovitost in doseganje dogovorjenih rezultatov. Zaposleni za uspeh potrebujejo sodelavce in s sodelovanjem v team buildingih se povezanost kolegov občutno izboljša (m/ž).

Kreativno povezovanje ekipe

Povečanje motivacije za delo

Izboljšanje odnosov ekipe

Če razmišljate o načinih, kako združiti svojo ekipo in omogočiti njenim članom razviti večjo učinkovitost, potem NLP Team Building nudi zmagovalno formulo.

Med dejavnostmi team buildinga bodo sodelujoči:

  • razvijali kreativnost in ustvarjanje idej,
  • razvijali razumevanja sogovornikov in sodelavcev,
  • izboljšali medsebojno sodelovanje,
  • spremenili navade in vedenja,
  • razvili mojstrstvo komunikacije,
  • dobili novo energijo in zagon, ki bo pomnožila njihove dosežke in dosežke celotnega tima.

Sodelujoči boste dosegli naslednje cilje:

  • Jasnejšo povezavo med cilji zaposlenih in cilji organizacije ali podjetja, ki pri posamezniku ustvarijo potreben motivacijski naboj za doseganje rezultatov z večjo lahkoto in nižjo stopnjo konfliktnosti.
  • Večja osredotočenost k rešitvam prispeva h kreativnosti in inovacijam.
  • Z jasnejšo predstavo o lastni vlogi v podjetju bodo zaposleni sami poskrbeli za delovno učinkovitost in doseganje dogovorjenih rezultatov na učinkovitejši način.

Team Building je najboljša naložba, ki jo boste kdajkoli izvedli!

ENODNEVNI TEAM BUILDING DOGODEK

Za vas lahko pripravimo enodnevni Team building dogodek na lokaciji po vaši želji.

Za več informacij nas kontaktirajte:

+386 41 366 061

VEČDNEVNI TEAM BUILDING DOGODEK

Če želite svoji ekipi omogočiti več časa za medsebojno povezovanje, vam nudimo tudi večdnevni team building.

Za več informacij nas kontaktirajte:

+386 41 366 061

Izberite vsebino iz širokega nabora naših tem

Motivacijske vsebine

NLP vsebine

Komunikacijske vsebine

Vodstvene veščine

Kakšna je razlika med običajnim Team Buildingom in NLP Team Buildingom?

Eden od odgovorov je sprememba. NLP vsebuje vrsto orodij in tehnik, ki olajšajo spremembe, kar pomeni, da se bodo spremembe, namesto da bi se zanašale na zavestno misel za izvajanje dejanj po dogodku, zgodile podzavestno. S tem se bodo takoj izoblikovala nova vedenja, ki jih pri posamezniku želimo doseči.

Drugi dejavnik, zaradi katerega se NLP Team Building razlikuje od ostalih, je medsebojni odnos med sodelujočimi. Vsak posameznik je del večjega sistema – družine, podjetja, partnerstva, skupine… NLP ljudi opremi z orodji za močnejše medsebojno povezovanje. Ko vaša ekipa (tim) razume globlje vrednote drug drugega, ko se člani medsebojno razumejo, lahko tim sodeluje na način, ki daje vrhunske rezultate!

Eden najpogostejših vzrokov neuspeha nekega tima oziroma ekipe je mogoče najti v komunikaciji. Ljudje govorimo, a se med seboj velikokrat ne slišimo, kaj šele razumemo. Z udeležbo na NLP Team buildingu se bo izboljšala tudi komunikacija med sodelavci. V NLPju namreč obstaja veliko orodij, ki izboljšujejo medsebojno komunikacijo in razumevanje sogovornikov.

 

Kako poteka NLP Team Building?

Dolžina in trajanje programa team buildinga sta odvisna od ciljev podjetja, velikosti ekipe in tega, kar je za vas pomembno. Prvi korak k organizaciji NLP Team Building je razprava o tem, kaj natančno želite doseči in kaj se trenutno dogaja z vašo ekipo in njenimi rezultati. Takrat bomo lahko ugotovili, katere dejavnosti bodo zagotavljale uresničitev teh ciljev, in temu primerno priporočili časovne okvire. Lahko se gibljejo od pol dneva do petdnevnega programa, odvisno od tega, kaj želite doseči.

Kje poteka NLP Team Building?

Dogodek lahko organiziramo v prostorih vaše organizacije ali na zunanji lokaciji. Vse je odvisno od vaših preferenc, mi se vam popolnoma prilagodimo. Sporočite nam vaše želje in potrudili se bomo poiskati primerno lokacijo, na kateri se boste z lahkoto še bolj povezali z vašo ekipo.