OSVOJI ŠTIPENDIJO ZA
ZAČETNI MODUL NLP DIPLOME ONLINE!

Sodeluj in osvoji edinstveno priložnost, da se opremiš z znanji in tehnikami nevrolingvističnega  programiranja kar iz udobja in varnosti tvojega doma – postani štipendist NLP Centra
na programu NLP Diploma Online, ki se prične januarja 2022!

Kaj je NLP Diploma in kaj s tem treningom pridobiš za svoje življenje?

NLP Diploma je mednarodno certificiran in izredno priznan program osebnostne rasti. Namenjen je prav tebi, če:

 • si želiš spoznati, kje v življenju si in kam želiš. In spoznati, kako uspešno priti do tja
 • se želiš naučiti veščin, s katerimi boš pričel/a razreševati rane iz preteklosti
 • si pripravljen/a začeti pri sebi, pogledati vase in spremeniti svoje misli, čustva, vedenja, ki ti ne prinašajo želenih občutij in rezultatov,
 • se želiš osvoboditi vzorcev, občutkov in podzavestnih programov, ki te hromijo
 • se želiš naučiti uspešnega komuniciranja z ljudmi okoli sebe, tako v družini, kot poslu.

Po opravljenem treningu boš bolje razumel/a sam/a sebe in druge, lažje se boš izražal/a in deloval/a, ter se bolje počutil/a, uspešnejš/a boš in srečnejš/a.

NLP Diploma je namenjena vsem, ki bi radi pridobili osnove NLP, najbolj  razširjene in znanstvene metode osebnega razvoja. Za prijavo na NLP Diplomo ne potrebuješ predhodnega znanja s področja NLP, trening pa lahko nadaljuješ na NLP Praktiku in kasneje še na NLP Mojster Praktiku.

Online trening zajema enako kot trening v živo vodene delavnice, online vaje v skupinah in samostojno delo. NLP Diploma Online je razdeljena na dva modula: Temelje in osnove NLP ter Komunikacija, cilji in tehnike.

tinkara-fortuna

»V letu 2018 sem v življenju naredila pomemben korak –pustila sem dolgoletno službo in se podala na samostojno poslovno pot. Močno verjamem, da sem ravno z znanjem in pridobljenimi veščinami, ki sem jih dobila na delavnicah o NLP pri Gabru Maroltu, dobila še dodatno motivacijo in tudi pogum, da sem se odločila za takšen korak, s katerim sem dobesedno zacvetela in začela polno živeti svoje življenje, ter delati svari, ki me veselijo. Svoje znanje sem nadgradila še z obiskom delavnic NLP Mojster Praktik. Gaber je odličen predavatelj in mentor, z veseljem obiskujem njegove delavnice.«

Tinkara Fortuna

Kaj lahko osvojim?

Prav ti si lahko eden izmed treh srečnežev (M/Ž), ki  bodo prejela vsak svojo štipendijo za prvi del treninga NLP Diploma Online – Temelji in osnove NLP. Vrednost vsake štipendije je kar 119€!

Kako sodelujem?

Nič lažjega – izpolni le spodnji obrazec!

matic-kirbis

»Po končanem NLP treningu ugotavljam, da je bil to najboljši vložek v osebnostno in karierno rast do sedaj. Vse metode in pridobljene informacije s strani g. Gabra, katere je potrebno zavestno vpeljati v vsakodnevno življenje, te pripeljejo do nezavednih sprememb v življenju. Tvoje reakcije in mišljenje v določenih situacijah so naenkrat takšne kakršne si želel pred udeležbo NLP treninga. Na čase si prav začuden nad spremembami. Verjamem, da se kmalu spret srečamo, mogoče tudi s tabo ki pravkar bereš to priporočilo.«

Matic Kirbiš

Kdaj bo žrebanje?

Žrebanje bo potekalo 29. 11. 2021, 6. 12. 2021 in 13. 12. 2021, ko bomo na vsako žrebanje izžrebali po enega štipendista. Nagrajence bomo objavili na Facebook strani NLP Centra (prepričaj se, da imaš všečkano stran NLP Centra, da boš med prvimi, ki bodo izvedeli, če so med zmagovalci) ter na spletni strani NLP Center.

Kaj pa, če nisem med izžrebanimi?

Nič hudega seveda! Treninga se lahko še zmeraj udeležiš, za sodelovanje v nagradni igri pa ti bomo podarili kodo, s katero se bo tvoje končno plačilo treninga znižalo za kar 20%!

PRAVILA IN SPLOŠNI  POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI NLP CENTRA

 1. Organizator nagradne igre je podjetje NLP Center, izobraževanje in svetovanje, Gaber Marolt s.p..
 2. Nagradna igra poteka na spletni strani NLP Center. Namen nagradne igre je promocija izobraževalnih storitev NLP Centra.
 3. Nagradna igra se prične novembra in se zaključi z zadnjim žrebanjem 13. 12. 2021.
 4. Žrebanja bodo potekala 29. 11. 2021, 6. 12. 2021 in 13. 12. 2021.
 5. Nagrada: štipendija za NLP Diplomo Online v vrednosti 119€.
 6. Podelili se bodo tri glavne nagrade.
 7. Vsak posameznik lahko sodeluje le enkrat.
 8. Žrebanje ne bo javno, izvedeno bo elektronsko v prostorih organizatorja nagradne igre v prisotnosti 3-članske komisije.
 9. Nagrajenci bodo obveščeni preko telefona.
 10. Nagrade ni mogoče izplačati v gotovini, zamenjati ali prenesti na tretjo osebo, prav tako ni možno z doplačilom zamenjati vrste ali tipa nagrade. Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.
 11. Organizator se zavezuje, da bo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato mora skladno z Zakonom o dohodnini (ZDoh-2) ter Zakonom o davčnem postopku (ZDavP-2) pred prevzemom nagrade organizatorju posredovati vse potrebne podatke, v kolikor je za nagrado potrebno plačilo akontacije dohodnine. Vse davke v zvezi z izvedbo nagradne igre in podelitvijo nagrad nosi organizator.
 12. Zbiranje osebnih podatkov izvaja organizator. S sodelovanjem v nagradni igri soglašate s pridobivanjem in obdelavo vaših osebnih podatkov, omenjenih v teh pravilih. S sodelovanjem vsak nagrajenec soglaša z objavo osebnih podatkov v primeru, da je izžreban (ime, priimek).
 13. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Rezultati so dokončni in pritožba nanje ni mogoča. Organizator si pridržuje pravico nagradno igro kadarkoli spremeniti ali končati. Zaradi predčasnega zaključka ni mogoče uveljavljati nobenih zahtevkov.
 14. Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani NLP Center.

Maribor, 11. 11. 2021