NLP s srcem

Coachi za pomoč ljudem v krizi

NLP S srcem je iniciativa, v kateri smo se združili coachi, ki želimo v teh časih pomagati ljudem, ki potrebujejo tovrstno pomoč. Coaching je ena najučinkovitejših metod  za reševanje izzivov in pomaga, da posameznice in posamezniki najdejo rešitve, najdejo svoje notranje vire in preskočijo izzive.

ANA TRAMPUŽ

RTT  praktik, mentorica v programu Inspired Women Lead, NLP praktik in mamica dveh deklic.

Sem Ana Trampuž, Gorenjka s stalnim prebivališčem v Mariboru, mamica dveh deklic, RTT  praktik (Rapid Transformational Therapy – nagrajena oblika hipnoterapije, ki stranki reši težave v 1-3 terapijah).

Sem mentorica v programu Inspired Women Lead in tudi NLP praktik.

Svoje znanje neprestano nadgrajujem, ker mi novo znanje daje dodatno energijo in zagon.

Vedno želim pridi do vzroka problema, zato da ga potem lahko hitreje rešim.

Zjutraj nikoli ne spijem kave.

Verjamem v izražanje in zapisovanje hvaležnosti, zato je tudi nastal moj projekt Happy dnevnik.

Besedo strah sem nekaj časa nazaj zamenjala za »firbec me matra« in od takrat se vseh stvari veliko lažje lotim.

Zakaj izbrati mene?

  • Če ti je blizu to, da se tudi v resne stvari vključi smisel za humor.
  • Če želiš nekoga, ki res želi, da ti uspe.

  • Če te ne moti rahlo gorenjski naglas.
  • Če želiš nekoga, ki te ne obsoja in verjame, da ti lahko uspe karkoli si zastaviš.
  • Če verjameš, da ima vsaka stvar svoj vzrok in da ko veš, v čem je problem, v katerem grmu tiči zajec, potem lahko problem hitro rešiš.

Energija med terapevtom in stranko mora biti prava. Prvi vtis lahko dobiš že preko mojih besed in preko slik. Če pa se želiš prepričati še glasovno, pa me kar pokliči in vidimo, če smo si simpatični. Nismo vsi za vse in prav je, da je tako.

Kaj so moje metode?

S pomočjo RTT (Rapid Transformational Therapy),  ki združuje elemente hipnoze, NLP-ja in kognitivno vedenjske terapije, osvobodim stranke problema, ki jih v življenju bremza, omejuje ali zavira, da zaživijo tako kot si želijo.

Kar 95 % naših dejanj, naših prepričanj in vzorcev namreč izvira iz našega nezavednega uma. Ko naš razumski oz. kognitivni del v terapiji popusti in ga lahko »preskočimo«, hitro pridemo do vzroka in same rešitve.

Samo 1 – 3 terapije so potrebne (v večini primerov ena), da se stranka osvobodi problema in da se zgodi preboj.

Po sami terapiji pa stranka dobi še avdio posnetek, ki ga posluša vsaj 21 dni. Ta posnetek je nov program , nova verzija mentalnega avtomatizma, ki stranko dvigne na drug nivo, ki ga potrebuje, da zaživi bolj sproščeno, osvobojeno, da se zaveda svoje vrednosti in moči svojega uma nad svojim telesom.

Kaj zajema moj RTT paket?

  • Uvodni brezplačni pogovor (cca. 30 min), da vidimo, če smo kompatibilni.

  • Nato stranka izpolni vprašalnik, ki ga pošljem po mailu.

  • Določi se datum terapije. Terapija (traja 1,5 – 2h), ki poteka v živo ali preko Zooma (brez skrbi, terapija preko Zooma deluje popolnoma isto).

  • Po terapiji stranki pošljem personaliziran avdio posnetek (cca. 15 min), ki ga posluša vsak dan vsaj 21 dni (kot vodena vizualizacija).

  • V tem mesecu, ko posluša posnetek, stranko spremljam, se pa tudi dobiva 1x na Zoomu (na virtualni 45 min kavici), da v živo pokomentirava vse pozitivne spremembe in po potrebi izvedeva še kakšno dodatno vajo, ki stranki odpre še kakšno novo obzorje.

Kako vam bo coaching pomagal?

RTT je metoda, ki učinkuje hitro in učinkovito. Nihče nima želje, da svoj problem leta in leta nosil s seboj, če obstajajo enostavne rešitve, kako to odpraviti. Tudi zobobol želiš odpraviti čim hitreje in čimbolj uspešno, zakaj ne bi bilo isto z vsemi ostalimi psihičnimi  ter fizičnimi bolečinami.

V sami hipnoterapiji stranka doživi »aha moment« ali več njih, saj končno razume, zakaj je do določene težave prišlo in kakšno vlogo je ta imela. Nato pa ta vzrok odpravi oz. to vidi z drugimi očmi in z drugačnimi občutki.

RTT se zelo dobro obnese tudi pri fizičnih bolečinah, avtoimunskih stanjih, nespečnosti, migrenah ipd. Telo nam namreč nekaj želi sporočiti. In ker imamo mi sami to moč, da si določene stvari sami pridelamo, imamo prav tako moč, da svoje telo spravimo nazaj v uravnoteženo stanje.

Kje me lahko kontaktirate:

Lahko mi pišete: hello@anatrampuz.com
ali me pokličete: +386 40 472 433