NLP s srcem

Coachi za pomoč ljudem v krizi

NLP S srcem je iniciativa, v kateri smo se združili coachi, ki želimo v teh časih pomagati ljudem, ki potrebujejo tovrstno pomoč. Coaching je ena najučinkovitejših metod  za reševanje izzivov in pomaga, da posameznice in posamezniki najdejo rešitve, najdejo svoje notranje vire in preskočijo izzive.

Ne glede na to, ali vas je bolj strah virusa, ali vas je bolj strah ukrepov, je pomembno, da poskrbite za to, da boste pregnali ta strah in stopili z obema nogama na tla. Vaš um je tisto, kar vas bo najbolj zaščitilo pred okužbami, vaš um vam bo dal pogum, da boste zmogli premagati nove izzive, da boste zmogli srčnost in sočutje do tistih vseh ljudi, še posebej do svojih bližnjih. Še posebej pa je pomembno, da boste zmogli in znali uporabljati svojo glavo in se znašli v poplavi nasprotujočih se informacij in izbrali pot, ki vas bo vodila  naprej.

V NLP centru smo v sodelovanju z našimi in mednarodnimi coachi pripravili program NLP s srcem in v tem okviru vam ponujamo brezplačni coaching, da boste lažje premagali izzive tega časa.

Izberi svojega coacha

Ana Trampuž

RTT  praktik, mentorica v programu Inspired Women Lead, NLP praktik in mamica dveh deklic.

Sem Ana Trampuž, Gorenjka s stalnim prebivališčem v Mariboru, mamica dveh deklic, RTT  praktik (Rapid Transformational Therapy – nagrajena oblika hipnoterapije, ki stranki reši težave v 1-3 terapijah).

Sem mentorica v programu Inspired Women Lead in tudi NLP praktik.