UVOD V NLP
na Gorenjskem

četrtek, 26. 1. 2023 I 17:00– 20:00
Območna obrtno-podjetniška zbornica Kranj

BREZPLAČNO S KODO

Čisto pravo NLP izobraževanje z Matejo, Simonom in Gabrom

Za NLP ste verjetno že slišali. Zagotovo veste, da to ni samo kratica za neznani leteči predmet in da to metodo uporabljajo uspešni ljudje.

Zdaj imate v Kranju priložnost, da se na lastne oči (in ušesa) prepričate, kako lahko tudi vam NLP pomaga pri večji samozavesti, sprejemanju boljših odločitev, večjo motiviranost, boljših odnosih (s partnerjem, otroci, sodelavci, …).

NLP vam prinese vam v življenju prinese dolgoročne pozitivne spremembe, življenje okoli vas se spremeni na bolje, ker se otresete omejitvenih prepričanj, znate postavljati svoje cilje in se dobro počutite v svoji koži.

Na Uvodu v NLP boste pridobili veliko zelo uporabnih znanj in tehnik in se sami prepričali, da je NLP pravo izobraževanje za vaš razvoj, uspeh in srečo.

Termin: četrtek, 26. 1. 2023 I 17:00- 20:00
Lokacija: Območna obrtno-podjetniška zbornica Kranj

Gaber Marolt - NLP center
Gaber Marolt - NLP center

Koda NLPGORENJSKA ti prinese 100% popust!

O predavateljih

Gaber Marolt je vrhunski in karizmatični NLP predavatelj, z nazivi INLPTA nazivi NLP Master Trainer (najvišji naziv v NLP svetu) in Master Coach.

Ustanovitelj NLP Centra predava različnim vrhunskim podjetjem, izvaja poslovne coachinge ter je direktor v več slovenskih podjetjih. Aktiven pa je tudi v pedagoškem svetu, kjer izvaja delavnice. Je oče štirih otrok in avtor uspešne knjige Vzgoja in učenje z manj stresa.

Mateja Kržišnik je odlična predavateljica in trenerka komunikacijskih veščin in NLP-ja, ki zna z dolgoletnimi izkušnjami iz medijev in strokovno izobrazbo odlično podkrepiti praktične primere s teoretičnim ozadjem in z izkustvenim učenjem prenesti slušateljem nova uporabna znanja. Je NLP Trenerka, Life Coach in Praktik hipnoze, intenzivno pa se ukvarja še s čuječnostjo in integralno meditacijo.

Simon Meglič je NLP Mojster Coach in NLP Trener. Kot promotor pomembnih vsebin s področja osebnih financ vodi lastna predavanja in delavnice.

Svojo poslovno kariero uresničuje v finančno raču novodskih službah v večih multinacionalkah v Sloveniji.

“Želela sem si spremembe. Spremembe v razmišljanju, dojemanje sebe, drugih in sveta. Zasledila sem NLP delavnico in se prijavila. Od takrat naprej je NLP postal del mojega življenja. Trenerji NLP center so mi svet NLP-ja prikazali na zabaven in praktičen način. Definitivno ena mojih boljših odločitev. Priporočam vsem, ki si v življenju želijo spremembe in osebne rasti.”

Nina, Postojna

Kaj vam prinaša NLP ?

NLP vam bo prinesel pozitivne spremembe na naslednjih sedmih področjih:

1. MOTIVACIJA IN DOSEGANJE CILJEV
Našli boste svojo motivacijo, našli notranje vire in uresničili vaše cilje, tudi tiste največje.

2. MEDSEBOJNI ODNOSI
Izboljšali boste odnose z ljudmi iz vaše okolice. Spoznali boste, kako lahko osebne in poslovne odnose naredite bogatejše in boljše za vse sodelujoče, bodisi z vašimi sodelavci, nadrejenimi, strankami in drugimi.

3. RAZČISTITE Z VAŠO PRETEKLOSTJO
Pustili boste negativno preteklost za sabo in si dovolili, da v bodočnosti živite pozitivna izkušnje in močna doživetja, ki vas bodo bogatila.

4. STRAHOVI
Odpravili boste svoje strahove in postali odlični tudi v tistih situacijah, ki so vas navdajale s tesnobo. Postali boste uspešnejši.

5. KOMUNIKACIJA
Raziskali boste umetnost odlične in učinkovite komunikacije. Svojim idejam in znanjem lahko daste možnost realizacije in jih učinkovito in uspešno komunicirate.

6. DOŽIVETJA V PRIHODNOSTI
Pred vami je vsa bodočnost in zgradite si tako, ki vas bo navduševala in vas bogatila s čudovitimi občutki. Na svojo novo prihodnost glejte z vsem svojim srcem.

7. VESELJE
Zgradite si tako življenje, da se bo veselje naselilo v vas in v ljudeh okoli vas.

Gaber Marolt, NLP center

“To je samo izsek iz velikega nabora odličnih veščin, ki se jih boste naučili na NLP treningu. Spoznajte, kaj vse se še lahko naučite in kako boste te nove spretnosti uporabili pri vaših življenjskih izzivih.”

“Dolgo časa nisem razumel in tudi ne verjel, v pomen izreka: “Svet spremeniš tako, da najprej spremeniš sebe.” Zdaj, po prvih NLP usposabljanjih, pa začenjam spoznavati, koliko potenciala ima še vsak v sebi in koliko ovir je pravzaprav v nas samih, ki nam preprečujejo, da bi se lahko premaknili naprej v odnosih, karieri, osebni rasti. NLP je nabor orodij, ne za druge, ampak za nas same, s katerimi si lahko, med drugim, uredimo svojo nezavedno podstrešje. Včasih se stvari enostavno ne morejo zgoditi, ker jih sami sabotiramo. Zdaj vem zakaj do tega prihaja in vem tudi kako te ovire odpraviti. Zato vsem, ki se želite premakniti naprej v življenju, toplo priporočam NLP izobraževanja.”

Dr. Boris Vodopivec, Novo mesto