PRAKTIČNA DELAVNICA

NAUČI SE ŽE (ENKRAT) REČI NE

Nauči se reči NE – brez krivde in slabe volje

Kolikokrat se ujamete, da ste slabe volje, ker niste upali ali zmogli reči NE? Ker prevzamete delo drugih, medtem ko bi lahko v tem času veliko več naredili zase?

Torek, 19. 9. 2023 (20h – 22h)

Cena delavnice: 35 € (namesto 70€, do 14. 9.)

Online (v živo)

Imate izzive s tem, da ne upate zavrniti vašega sogovornika in mu ustrežete tudi takrat, ko veste, da bi bilo bolje reči NE? In mu ugodite, ker se bojite, da ga boste:

  • Užalili
  • Razjezili

  • Razočarali

Na koncu pa ste potem vi tisti, ki niste najboljše volje – čutite nehvaležnost, vas nato  priganja čas zaradi vaših obveznosti, ste jezni nase zaradi lastnega popuščanja …?

Na delavnici boste spoznali formulo, kako argumentirano in prijazno zavrniti sogovornika. Model je sestavljen iz 5 korakov, z njim pa boste popolnoma spremenili to, kar delate zdaj =  rečete NE, razmišljate in želite pa si ravno nasprotno. Spoznali boste orodje, ki ga boste lahko uporabili kar takoj!

Cilji delavnice:

  • Spoznali boste 5-delno formulo, kako reči ne
  • Fraze, ki vam bodo pomagale v NE situacijah
  • Kako stati za svojimi odločitvami brez slabe vesti ali občutka krivde

Trajanje delavnice:

  • Delavnica traja od 20:00 do 22:00

  • Cena delavnice: 70 €, early bird: 35€ (za prijave do 14. 9. 2023)

* Pridružujemo si pravico do spremembe datuma. Delavnico izvajamo ob minimalnem številu 5 oseb.

Kako se soočiti s tistimi, ki ne sprejmejo odgovora NE? Kako reagirati, kaj jim reči?

Ker vas v takšnih situacijah sogovorniki najbrž naknadno prepričajo (težko sprejmete njihov odziv, užaljenost, jezo itd.) ali pa si zaradi lastnih občutkov premislite sami, boste  spoznali mehanizem, kako ostati zvest svoji odločitvi. Kako zagovarjati svojo odločitev in pri njej tudi vztrajati.  NE ima posebno moč. In prinaša neverjetno veliko dobrih občutkov in prostih minut, ko se ga naučimo uporabljati na način, da smo razumljeni, da ohranimo dober odnos in da postavimo meje.

O predavateljici

Mateja Kržišnik je NLP Trenerka in predavateljica, ki je na svoji 13-letni poslovni poti tako v medijih, zasebnih podjetjih in tudi kot samostojna podjetnica premagovala komunikacijske izzive z različnimi tipi ljudji.

Na delavnicah skozi primere iz prakse dokazuje, da ni možno ne komunicirati, je pa možno s pravim znanjem komunicirati tako, da se bo rezultat pokazal v oblikovanju prijetnega in iskrenega odnosa.

Mateja na strokoven in sproščen način odlično prikaže vse tehnike, ki jih lahko že takoj naslednji dan uporabite v praksi in gradite dobre komunikacijske pristope z najrazličnejšimi sogovorniki.