Nataša Šafhalter Đukić

Osebni coaching, poslovni coaching, coaching za moške

Maribor, Celje, Murska Sobota, Online

Zaposlena sem kot tržnik spletnih in izobraževalnih vsebin v spletni agenciji. Opravljen imam certificiran program NLP Trener in sem aktivna trenerka in predavateljica mehkih veščin v NLP Centru.

Sem mama trem otrokom, ki jim želim v življenju seveda le najboljše. Vsak od otrok je edinstven unikat, tako da vzgoja copy – paste ne pride v poštev. Kar je delovalo pri prvem, zagotovo ne deluje pri drugem, kaj šele pri tretjem. Rešitve za vzgojne izzive zato iščem v nenehnem izobraževanju in iskanju novih pristopov, tako v čuječnosti, kreativnosti kot tudi NLPju. Moja velika želja je, da NLP vsebine čim bolj približam mlajšim generacijam, da se bodo lažje spopadali z izzivi odraščanja in odrasli v samozavestne, samostojne posameznike, ki bodo v življenju čim večkrat počeli tiste stvari, ki jih zanimajo, v njih uživajo in jim niso v breme.

Prav v NLPju sem našla nekatere odgovore o ljudeh, ki sem si jih zastavljala že tekom študija na Pedagoški fakulteti; kako posameznikom pomagati do tega, da lažje krmarijo skozi življenje, da se učinkoviteje spopadajo s predsodki, ki jih držijo prikovane na mestu in jim ne pustijo do izpolnjevanja njihovih ciljev in sanj. Kako se otresti privzgojenih vzorcev svojih prednikov in zaživeti lahkotneje, bolj sproščeno, predvsem pa zreti v prihodnost na bolj pozitiven način. Imamo le eno življenje in prav je, da v njem uživamo in se veselimo slehernega dne!