Sem NLP Mojster praktik in NLP Coach. Kot NLP Coach sem tudi našla svoje poslanstvo, da pomagam drugim.

Mateja Novak

Coaching za posameznike, coaching za ženske

Maribor, Online

Zakaj izbrati mene?

  • Ker boš pri meni našla varno zavetje (vse kar bo povedano na coachingu ostane na coachingu).
  • Sprejeta boš takšna kot si.
  • Dobila boš podporo in pomoč pri reševanju tvojih izzivov.
  • Ker je moje poslanstvo pomagati.
  • Ker se boš pri meni srečala z dobro mero poslušanja in vprašanji, ki ti bodo odprla nove možnosti, ideje in poti v tvojem življenju.

Veseli me, da lahko mamicam, ženskam nudim podporo in jim pomagam na njihovi poti, pri njihovih izzivih najti odgovore, ki se skrivajo globoko v njih. Kot mamica dveh prečudovitih fantov, sem se v vlogi mame, ženske, partnerice  in tudi v drugih vlogah, ki jih imam, srečala s številnimi izzivi. Sprva zgubljena v teh številnih vlogah, v teh številnih izzivih, sem s pomočjo nevro-lingvističnega programiranja, vsak dan rasla malenkost bolj. Zato vem, da lahko takšne in številne druge izzive, ki jih imamo mamice, ženske uspešno premagamo. Jaz sem jih, ve jih boste tudi. Z veseljem vam bom pri tem pomagala.

Kaj so moje metode?

Vsi moji Coachingi temeljijo na znanju nevrolingvističnega programiranja in NLP tehnikah, ki jih redno nadgrajujem z različnimi drugimi znanji in kombiniram glede na potrebe, ki se pojavijo.

Tako, se boste pri meni srečale z najrazličnejšimi zabavnimi aktivnostmi (vajami za sprošanje, čuejčnosti, meditacijo itd.), ki bodo prilagojene vam in namenjene za hitrejše doseganje ciljev, ki si jih boste zastavile na samem coachingu.

Kako vam bo coaching pomagal?

Coaching bo vam pomagal biti iskrene same s seboj, pogledati globoko vase in se uspešno soočiti tudi z manj prijetnimi stvarmi, ki so globoko zasidrade v vaši podzavesti. Nudil vam bo varno zavetje, kjer boste sprejete takšne kot ste in vam pomagal doumeti, da ste OK. Začele se boste zavedati kaj je pomembno za vas in si tako lažje začrtale nadaljno pot. To bo čas le za vas, kjer boste lahko izrazile, kaj vas muči (kaj so vaši trenutni izzivi) in imele priložnost najti rešitve, ki bodo ustrezale vam.

Verjamem, da ste super osebe, super ženske. Dovolite mi, da vam pomagam pri vaših izzivih in pri spoznanju, da ste OK takšne kot ste.

Kdo sem jaz?

Sem Mateja, mamica dvem prečudovitim fantom s katerima rada počnem najrazličnejše stvari. Skupaj kuhamo, športamo se igramo in predvsem se učimo drug od drugega.

Uživam ob počasnih sprehodih, res počasnih. Tako počasnih, da vidiš prav vsako travno bilko.

Rada poslušam glasbo vseh vrst, si zraven zapojem (ko sem sama 😊) in zaplešem. Sem ena izmed tistih oseb, ki med vožnjo avtomobila uživa ob glasbi in poplesava.

Sem prijazna in cenim prijazne ljudi. Verjamem, da se vse da dogovoriti na lep način.

Obožujem živali vseh vrst. Razen komarjev, ki mi res pijejo kri. 😉

Rada telovadim a ne prepogosto.

Sem ljubeča in razumevajoča partnerica, ki občasno tudi ne razume moških. 😉

Študirala sem filozofijo in sociologijo, delala kot pomočnica vzgojiteljice v enem izmed Mariborskih vrtcev. Sedaj sem zaposlena v spletni agenciji IT Melona.

Sem NLP Mojster praktik in NLP Coach. Kot NLP Coach sem tudi našla svoje poslanstvo, da pomagam drugim. Z veseljem bom tudi vam.

Mnenja mojih strank

  • »Jutro Mateja, samo da se pohvalim, da sem kočno se razgibala zjutraj…in počutje je top shit. Hvala.« (Marica)