POSLOVNA DELAVNICA

PRESEGANJA OMEJUJOČIH PREPRIČANJ V POSLOVNEM SVETU

KAKO PRESEČI OMEJUJOČA PREPRIČANJA V POSLOVNEM SVETU?

Četrtek, 31. 8. 2023 (9h – 11h)

Cena delavnice: 70€, znižano 35€ (do 22.8.2023)

Online (zoom)

 • »Podjetništvo ni zame.«

 • »Moja poslovna ideja tako ali tako ni nič posebnega. To že vse obstaja.«

 • »Ne smem zavrniti nobene naloge, saj me bodo imeli za nesposobnega.«

Otresite se omejujočih misli in prepričanj in pričnite dosegati drugačne poslovne rezultate in živeti življenje, kot si ga želite. Omogočite si dosegati cilje, ki se vam trenutno zdijo le oddaljene sanje!

KAKO PRESEČI OMEJUJOČA PREPRIČANJA V POSLOVNEM SVETU

Prepričanja imajo močan vpliv na naše življenje. So skupek misli, ki smo jih prevzeli od drugih ali pa smo si jih ustvarili sami na podlagi dosedanjih izkušenj. Na osnovi nečesa, kar smo doživeli v preteklosti, predvidevamo izid v prihodnosti. Toda: ali so ta naša prepričanja resnična? Ali v resnici držijo? Ali so prav prepričanja tisto, kar uresničuje ne prav preveč bleščečo prihodnost?

Zato recimo ne odprete podjetja, ne zaposlite dodatnih sodelavcev, ne greste v novo investicijo, na nove trge, se ne lotite novega prodajnega programa.

Cilji delavnice:

 • Prepoznali boste omejujoča prepričanja v vaši karieri in poslu, ki vas zadržujejo na mestu ali vam povzročajo težave.

 • Omilili boste svoja omejujoča prepričanja oziroma jih nadomestili s podpirajočimi in si s tem povečali možnost za poslovni uspeh.
 • Znali si boste odpreti nove možnosti, se postaviti zase, svoje ideje, znali boste reči tudi »ne«, kadar bo to potrebno.
 • Bolj boste motivirani za doseganje novih poslovnih uspehov!
 • Lažje se boste soočali z izzivi in ovirami na poti do uspeha in našli prave rešitve.

Trajanje delavnice:

 • Delavnica traja od 9:00 do 11:00
 • Cena delavnice: 70 €

  Znižana cena: 35 € (do 22.8.2023)

* Pridružujemo si pravico do spremembe datuma. Delavnico izvajamo ob minimalnem številu 5 oseb.

Osvoboditev od omejujočih prepričanj

Velikokrat so prav prepričanja tista, ki nas ovirajo pri uspehu, pri uresničevanju naše vizije in ciljev. Omejujoča prepričanja lahko zavrejo naše sposobnosti in življenjski uspeh, odnose in rezultat v poslovnem svetu. So »krivci«, da se počutimo »zataknjeni«, da stopicamo na mestu in si ne upamo tvegati ali storiti ključnih korakov za dosego nekega cilja.

Največkrat so zunaj našega zavestnega doživljanja, zato jih je težko spreminjati, a imajo nad našim življenjem neverjetno moč. Odločajo o našem pogledu na nas same, o našem pogledu na bistvena vprašanja: »Kdo sem jaz?« »Kaj je smisel mojega življenja?«

O predavateljici

Nataša Šafhalter Đukić, NLP trener

V NLPju je našla nekatere odgovore o ljudeh; kako jim pomagati do tega, da lažje krmarijo skozi življenje, se učinkoviteje spopadajo s predsodki, ki jih držijo prikovane na mestu in jim ne pustijo do lažjega in lahkotnejšega življenja. Opravljena ima certificiran program NLP Trener.