"Dostop mladih do coaching-a v šoli skriva neslutene možnosti ustvarjanje lepše in boljše družbe v prihodnosti."

Ivanka Jerman

  • Želite dati svojim otrokom/najstnikom v razredu še več, kot le znanje predmeta, ki ga poučujete?

  • Želite spoznati možnosti, priložnosti in prednosti coachinga že pri mladostnikih in otrocih?

Predavanje ponudi vpogled v moč coaching-a za mlade v prostoru in v času, kjer preživijo največ časa – v šoli. Skozi zgodbe o uspehu vam bo predavateljica Ivanka Jerman predstavila možnosti, kako lahko otroku/najstniku pomagamo k boljšemu uspehu v šoli, kako mu lahko pomagamo razviti notranjo motivacijo, kako ga lahko vodimo pri preseganju škodljivih družinskih vzorcev, kako lahko izboljšuje odnose in hkrati krepi svojo samopodobo in samozavest.

Preverite, zakaj predavateljica meni, da dostop mladih do coaching-a v šoli skriva neslutene možnosti ustvarjanje lepše in boljše družbe v prihodnosti.

Predavateljica vam bo iz svoje dolgoletne prakse in izkušenj prikazala praktične primere intervencij in coaching-a v šoli.

BREZPLAČNA predstavitvena delavnica “COACHING V ŠOLSTVU”

Pridružite se nam na brezplačni predstavitveni delavnici pedagoškega coachinga, ki jo bosta vodila Gaber Marolt in Ivanka Jerman. Na delavnici boste spoznali kako se coaching v praksi uporablja v pedagoškem procesu in na kakšen način poteka izobraževanje pedagoškega coacha. Ne zamudite enkratnega dogodka, kjer bosta odlična coacha predstavila kako se coaching danes uporablja pri izobraževanju otrok in mladih.

Prijavite se še danes in si zagotovite svoje mesto! O terminu vas bomo obvestili.

Posnetek webinarja je namenjen:

  • Pedagoškim delavcem, ki želijo pomagati otrokom in najstnikom krepiti njihov potencial.
  • Ravnateljem, specialnim pedagogom, socialnim delavcem, ki se želijo seznaniti s prednostmi coachinga.

Webinar je bil izveden v okviru Mednarodne NLP in coaching konference 2021.

Po prijavi boste na mail prejeli sporočilo s povezavo za ogled posnetka. Včasih ta mail zanese med promocije, zato prosimo poglejte tudi tja.

O Ivanki Jerman

Ivanka Jerman je NLP Trener in NLP Master Coach. Svoje poslanstvo pri delu z otroki in najstniki opravlja kot učiteljica angleščine in francoščine v osnovni šoli. Pri nenehnem iskanju možnosti, kako novo generacijo ljudi opolnomočiti in jih uspešno voditi na poti k odkrivanju lastne vrednosti za skupnost, je prepoznala NLP coaching, kot enega od najučinkovitejših pristopov.  Njena strast je tudi sistemski coaching za družine in pare.  Dolgo let se je ukvarjala z borilnimi veščinami, natančneje s karatejem, iz katerega črpa neusahljive vire umetnosti življenja. Je nositeljica črnega pasu, 2. dan.

Nenehno izboljševanje sebe, odločen optimizem in nasmeh na obrazu so njene prepoznavne značilnosti.