Z Davorinom Korparjem, direktorjem izjemno uspešnega podjetja Opsen d.o.o., sva govorila o tem, kako so znanja iz NLP pripomogla pri njegovi poslovni poti. Davorinov največji izziv je bil strah pred neuspehom; da mu bo na njegovi poti uresničevanja vizije, v katero je verjel, spodletelo. Vendar pa mu znanja NLP niso pomagala le pri karieri; pozitivne rezultate so mu prinesla tudi doma, v družinskem življenju.

Davorin je podal nekaj nasvetov, ki vam lahko pomagajo na vaši poslovni in karierni poti. Kako se počutijo uspešni ljudje? Katere stvari je dobro, da jih v življenju ozavestimo in zakaj? Primerjal je tudi samega sebe in odnose z okolico pred udeležbo na NLP in po udeležbi na treningu.

O Davorinu Korparju:

Je inženir elektrotehnike. Podjetje OPSEN d.o.o. je nastalo leta 2013, ko se je  podal na samostojno podjetniško pot, s katero je želel realizirati vse podjetniške ideje, ki jih je imel v energetiki. V tistem času so bili najbolj perspektivni projekti energijske učinkovitosti, preko katerih so se splet